- 20 Ağustos 2009
- 97
- 0
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kızlar,
yaklaşık 1 ay içinde yazdıklarınızı da okudum da şok oldum. Ne kadar güzel kilolar vermişsiniz maşallah
Ben de zayıflamak istiyorum ve de bu diyeti uygulamak istiyorum. Ramazan ayı tarifini de aldım; ama bir şey takılıyor aklıma:uhm:
Elma yerken yani bu diyeti uygularken halsiz kalmıyor musunuz ???
Karnınız gur gurrr ötmüyor mu?kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Samimiyetiniz çok hoş, öpüyorum hepinizi :asigim:
Evet canım epekşi elmaCanlar, aldığınız elma ekşi elma mı???
canim cuma listeye alirim cunku boyle motive olmaz cumadan cumaya tartililcak sen istersen bugun basla cuma seni listeye alacam ve kilolar gidecek sozzzzzzzzzzzzzzzzkaydirigubbakcemile5
herkese hayırlı ramazanlar.sexybebiş 75 le başlamıştım bugün tartıda 71.6 çıktım yani 3.400 vermişim .eeeeee süperrrrrrrr de mi?bence gayet iyi çünkü ben çok kilo verebilen biri değilim valla gayet iyi de miiiiiiiiiiiiiiiiii:)))))))) öptüm hepinizi
Ah canım aynı durumdayız işte ben sahurdan sonra sabah tartıldım ki bu yüzden almış gibi oldum sanırım iftardan önce tartılmak daha doğru olacak ama yinde boş geçen bir hafta oldu bizim içinslmlar bakiyorumda herkes ne güzel kilolar vermis ohhh süpersiniz kizlarr
ya kizlar dün gece esim tartiyi cikardi sakladigi yerden..
sonra illa bana tartil tartil diy ebaski yapti tartildim bende veesenağlamasenağlama ve veeeeee hic kilo gitmemis hatta 100 gr da fazla cikdi alahim kafayi yicem ya 1 hafta diyet yap spor yap ve sonuc + 100 gr ama ben regl olucam heralde cünkü belim faln tutmuyo cok agriyo ve sis hissediyorum kendimi..diceksiniz bilmiyomusn ne zamn olucagini benimki belli belirsiz zamni cünkü ama ya ay sonlarinda oluyo genelde
kizlar LÜTFEN BANA BISILER DIYIN YOKSA KENDIMI DÖVÜCEMM OFFFFFFFFFFFFFFFFFF
regl olan arkidsler sizdede benim gibimi oldu??
off kendimden süper edicem ya
en azindan diyorum hani 4 5 kilo gitmese bile 2 3 digerdi dimi offf offffff
kızlar yaaaaamafoldumben
sahur yemeği yemeden hemen önce tartıya çıktım ve sadece 2 kilo verebilmişim.
gerçi ben pazartesi başlamıştım 4 gun oldu ama yinede 4-5 kilo vermiş olmayı bekliyodum:gitme:
Ah canım aynı durumdayız işte ben sahurdan sonra sabah tartıldım ki bu yüzden almış gibi oldum sanırım iftardan önce tartılmak daha doğru olacak ama yinde boş geçen bir hafta oldu bizim için
Tabii iyi canım benimde idealim bu kadar maşallah tebrik ederim