Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Ben oruç tutacağim ve bu diyetide yapmak istiyorum.Dolabim elma dolu.Ama bilmiyorum ki nasil olcak?
Puffff.

canim erken yat erken kalk bu diyetin en onemli noktasi 24/03 arasi vucut yatakda yag yakiyor ve sabah 6/7 arasi da vucut gene yag yakiyor onun icin sabah spor aksam da en gec 1 de yatakda oluncakyerimseniben

tamam ablacim ozen gosteririm erken yatmaya. Spor olarakta Aksam 6'dan 8'e kadar arkadaslarimla voleybol oynuyorum. hihoyyyt

iyi geceler

Son düzenleme:
tamam bebis ve tsk ederim kizlar hayirli ramazanlar allah kabul etsin huzurlu mutlu bir dunyaya hayirli geceler kizlar sabah erkenden tariya ben oglen burda olurum ve listeyi hazirlarim hepinizi opuyorum allah emanetsiniz opuyorumnanaktan

Kizlar size pakarak yarin da ben baslijam elma diyetine lakin bi sorum var sexy bebek e sexycim ben ç saat ara ile tek elma ysem yani gunde ç kilo tuketmden yapsa olmazmi diyorum bi aydinlat su koja bunyemi :KK43:

günaydın kızlar öncelikle hayırlı ramazanlar diliyorum herkese şimdi gelelim elmanın faydalarına iftarda ne yapacağız?

arkadaşlar günaydın benim bugün 3. günüm cuma olduğu için tartıldım kilom 89,9 . ve sonunda şu cizelgeyi ekleyebildim.hepinize hayırlı ramazanlar.

günaydın kızlar aslında regli olduğum için bu hafta tartılmıyacaktım.ama madem bi takımız ve her hafta tartılıyoruz sizi yanlız bırakmak istemedim.ve geçtim tartının başına ve ve ve kader anı
derin bi nefes al sonra ver dur dur bidaha nefes al ayyyyyyyy dur nefessiz kaldın.gözlerimi kapatarak çıktım tartıya...hadi ama aç gözlerini
sonuççççççççç 2 kilo vermişim.96 kiloydum şimdi 94
neyse kızlar heralde regli olduğum için bu kadar az verdim.bilemiyorum.aslında moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum.diyete devam heralde haftaya daha çok vermiş olacam.yani inşallah.bu arada herkese hayırlı ramazanlar.sizlerin sonuçlarını sabırsızlıkla bekliyorum

arkadaşlar günaydın benim bugün 3. günüm cuma olduğu için tartıldım kilom 89,9 . ve sonunda şu cizelgeyi ekleyebildim.hepinize hayırlı ramazanlar.

tatlım günaydın ve bu arada seni tebrik ediyorum.3 günde süper kilo vermişsin.umarım devamı gelir.hayırlı ramazanlar

evettttttt kızlar bir kader anıda az önce ben yaşadımm

tartıyla güzel rakamla karşılaştım çok mutluyum..

geçen hafta 88 kiloydum..bu hafta 83 kiloyum,yani 5 kilo vermişim.

bu diyete 93 kiloyla başladım toplamda 10 kilo verdim 2haftada hem de spor yapmadan.

ramazandada böyle güzel sonuçlar olur inşallah..

şimdi gideyimde şu kilo tckerimi yapayım..

hadi kızlar sizleri bekliyorum sizde çabuk yazın..

günaydın kızlar aslında regli olduğum için bu hafta tartılmıyacaktım.ama madem bi takımız ve her hafta tartılıyoruz sizi yanlız bırakmak istemedim.ve geçtim tartının başına ve ve ve kader anı
derin bi nefes al sonra ver dur dur bidaha nefes al ayyyyyyyy dur nefessiz kaldın.gözlerimi kapatarak çıktım tartıya...hadi ama aç gözlerini
sonuççççççççç 2 kilo vermişim.96 kiloydum şimdi 94
neyse kızlar heralde regli olduğum için bu kadar az verdim.bilemiyorum.aslında moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum.diyete devam heralde haftaya daha çok vermiş olacam.yani inşallah.bu arada herkese hayırlı ramazanlar.sizlerin sonuçlarını sabırsızlıkla bekliyorum

günaydın canım..2kiiloyu küçümseme bence güzel vermişsin zaten reglide olmuşsun onun etkiside var.tebrik ederima.s.a.s. bitanem..diyetimize devam bitanem..Şeniz

günaydın canım..2kiiloyu küçümseme bence güzel vermişsin zaten reglide olmuşsun onun etkiside var.tebrik ederima.s.a.s. bitanem..diyetimize devam bitanem..Şeniz

tatlım sen harikasın,acayip güzel kilo vermişsin çok ama çok tebrik ediyorum.bravo wallahi diyecek bişey bulamıyorum tatlım.2 haftada 10 kilo mükemmel.ben diyeti tabiki bozmuyorum.ama bak şimdi çok üzüldüm.off ya off metabolizmamı ..... anladınız siz
neyse canımı sıkmayım daha fazla çok öpüyorum kuşum seni senin adına okadar sevindim ki anlatamam

Ben geçen cuma 64.7 ydim dün sabah 64.1 dim vermiştim ama az vermiştim sahura kalktım kahvaltı yedim bir dilim kepekle bir elma ve 1 litre su içtim ve sabah tartıda 65.1 i gördüm şimdi çok üzgünüm napsam bilmiyorum canım çok sıkkın bu ne şimdi topu topu 10 kilo vereyim diyorum nolur bana yardımcı olun sıla seksiiiiiiiiiiiiiii

X