Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

ne diyon sen sexybebek 20 kilomu ciddimisin ama ben tam 2 bucuk kilo elmayi yiyemiyorumkiklava:, 20 kilo versem dünyalar benim olur izinde 70 kilonun altinda olururum ozaman ne güzel olur vllaha ve ocak ayina kadar 65 degil 60 kiloya bile düserim simdiden seviniyorum vallaha hayal ediyorum. destegin icin cok sagol canim opuyorumnanaktan öpt

ben de verilen kilolalarin geri alinip geri alinmadigini merak ediyordum, ben haftada 3 kilo bile versem dikkat ettigim halde aliyorum asiri kilo verdigimde fazlasiyla alirim herhalde...

Canim 15 yasinda boyle diyetler yapman bence sakincali...

öyle diyorsunda ablacım okullar baslıcak sadece 1 kere diyet yapıcam sonrasında hic yapmıcam yediklerime dikkat edicem sadece..

birde 1 kiloysa 1 kilo 2 kiloysa 2 kilo elma mı yiyosun canım...
ben 2 saatte bir yersem mesela her ün 1 kilo anca yiyebiliyorum artıı şişiyorum fazlasını oyüzdende yiyemiyorum....

öyle diyorsunda ablacım okullar baslıcak sadece 1 kere diyet yapıcam sonrasında hic yapmıcam yediklerime dikkat edicem sadece..

Canim yediklerine dikkat ederek tabii ki kilo verebilirsin, o yaslarda ben de bilincsiz diyet yaptigimda tekrar geri aliyodum. Sekerli, unlu, yagli gidalar yemezsin, ama vucudun icin gerekli olan proteini eksik etmemelisin, boylece sadece yag kaybedersin, sen gelisim cagindasin...

saat 08.30 da kahvaltımı yaptım şimdi yeşil çayımı hazırlıcam

size bakayım dedim.nasılsını kızlar
.

kızlarrrr 1 kiloysa 1 kilo 2 kiloysa 2 kilo elma mı yeniliyoo
ben 2 saatte bir yersem mesela her gün 1 kilo anca yiyebiliyorum artıı şişiyorum fazlasını oyüzdende yiyemiyorum....
bi problem olur mu cvp lütfenn

buarda günaydın sılacımmmm bende az önce 2 kepekli ekmek kibrit kutusu kadar peynir ve şekersiz çayla yaptım kahvaltımı canımm

Ben bugün tartıldım dayanamadım ama pek iç açıcı değil malesef.Azcık vermişim ama napalım hiç vermemekten yada almaktan iyidir(

günaydınnn benim diyet bu akşam sanırım son buluyor 4 gün yapabildim ramazanda sadece iftarda yağlı vs yememeye dikkat etcem ama hala kaç kilo verdiğimi bilmiorum akşam tartılırım belkiyerimseniben

ama giysilerden az da olsa farkettii..:dance:

ben her sabah uyanınca tuvalete gidip tartılıyorum hep kontrol altında tutuyorum kilomu yoksa coşup gidiyorum :) ve genelde cıplak tartılıyorum içim boş üstüm boş :)

saat 08.30 da kahvaltımı yaptım şimdi yeşil çayımı hazırlıcam

size bakayım dedim.nasılsını kızlar
.

günaydın dadlum bende hemen hemen seninle aynı saatlerde kahvaltı yaptım ama kalkar kalkmaz önce 1 bardak su içtim sonra kahvaltı yaptım.canlarım ben liptonun limonlu yeşil çayını içiyorum tadı mükemmel sonra yine 2 bardak su içtim.kendimi süper hissediyorum.biraz müzik açıp dans ettim.elmam bitti markete gitmem lazım.hepiniz harikasınız.sanada afiyet olsun sılacım.bende içecem şimdi en yeşilinden bi çay hemide senin şerefine:)Şeniz

Ben bugün tartıldım dayanamadım ama pek iç açıcı değil malesef.Azcık vermişim ama napalım hiç vermemekten yada almaktan iyidir(

ay canım benim ya sakın moralini bozma sonuçta giden 1 de olsa kilo 2 de olsa kilo sonuç önemli gidiyomu gidiyo bu arada çok merak ettim kaç kilo gitmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…