kızlar ben bu dıyetı bıraıyorum. nedenıne gelınce ; gecen hafta bayılmıştım hatırlıyosanız ve düşünün 75ten 70e düüşmüştüm. sonra 3 gun felan yapmadım ınanın o kadar dıkat ettım kı yedıklerıme ama gerı aldım:1no2: ınsallah kımse verdıgı kıloları gerı almaz. evet motıvasyon guzel fakat gercek şu kı geri almak cok kötü. dıyetı devam ettıren arkadaslara başarılar hepinizi seviyorum:1hug:
ablalarım bu diyet bana uygunmudur 66 kiloyum 55'e düşmem lazım yaşım 15.........
sexybebek ablacım senden cevap bekliyorum ozellikle saygilar.
ama anladigim kadariyla hergun yesil elma ve yesil cay icicez.. elma ve yesil cayi cok severim yarın annemle pazara cıkıcaz kac kg yesil elma almalıyım gunde kac tane yicez ablacım?
bu sabah 59 kiloydum 1 kilo verdim :)
günaydın bu arada öpüyorum herkesi...
öyle diyorsunda ablacım okullar baslıcak sadece 1 kere diyet yapıcam sonrasında hic yapmıcam yediklerime dikkat edicem sadece..
günaydın canım bişi sorucam ne zamandır yapıyosun bu diyeti benim 4. günüm henüz tartılmadım ama çok bi kilo vermiş gibi durmuyorum :uhm:
saat 08.30 da kahvaltımı yaptım şimdi yeşil çayımı hazırlıcam
size bakayım dedim.nasılsını kızlar.
Ben bugün tartıldım dayanamadım ama pek iç açıcı değil malesef.Azcık vermişim ama napalım hiç vermemekten yada almaktan iyidir(