Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşlar günaydın,bende dün başalmıştım 92,2 ile bu sabah dayanamdım tartılıyım dedim 91.1 çıktım.kilo vermeyi çok istiyorum ,inşallah dayanabilirim. acaba elmanın ne gibi etkileri var bilen varmı, vücudumuzun savunma mekanizmasını düşürmüyordur değilmi bu konuyla ilgili araştırma yapmak istiyorum biraz. valla sağlıkçı olmakta bi işe yaramıyor bazen.sexy benide listeye alırsın dimi bugün 2. günüm.resim koycakmısın bugün

günaydın dadlum bende hemen hemen seninle aynı saatlerde kahvaltı yaptım ama kalkar kalkmaz önce 1 bardak su içtim sonra kahvaltı yaptım.canlarım ben liptonun limonlu yeşil çayını içiyorum tadı mükemmel sonra yine 2 bardak su içtim.kendimi süper hissediyorum.biraz müzik açıp dans ettim.elmam bitti markete gitmem lazım.hepiniz harikasınız.sanada afiyet olsun sılacım.bende içecem şimdi en yeşilinden bi çay hemide senin şerefine:)Şeniz

günaydın canımŞenizbende doğuş çayın yeşil çayını içiyorum.dur bakim liptonun kinide deneyelim bitince.oh oh negüzel valla danslar ediliyorhihoyyythihoyyytşimdi sanırım markettesindir.hadfi bakalım bizi zayıflatacak elmaları allvereliniortak

ay teşekkür ederim benimşerefime içiyorsun yeşil çay:içelim:dur bende yapam yine bende senin şerefine içem kız..:içelim:

iyim cnm dün elmalarımı yiyemedim dışrdaydım ama yemekte yemedim ii devam ediyorum bakalım hayırlısı ramazana raslaması biraz sakat oldu ama bakalım napçaz :kedi: sen nasılsın

aslında elmaları yiyememek olmuyor.nekaadar yersek mide okadar çalışır ve yağ yakar.

bende iyiyim devam ediyom .evet ramazanda geliyor..

dün gece sexybebeğe sordum ramazandada verebilirmiyiz kilo diye.verebilceğimizi söylüyor..inan bu kilo verişi durmasın diye dua ediyom..ilk defa bu kadar çok umutluyum zayıflayacağımdan..ramzandadad devam inşallah dayanırız.günlerde çok uzun allah yardımcımız olsun..gerçi ben gündüzleri şimdi açlık hissetmiyom inan elamaları zorla yiyorum..

aslında elmaları yiyememek olmuyor.nekaadar yersek mide okadar çalışır ve yağ yakar.

bende iyiyim devam ediyom .evet ramazanda geliyor..

dün gece sexybebeğe sordum ramazandada verebilirmiyiz kilo diye.verebilceğimizi söylüyor..inan bu kilo verişi durmasın diye dua ediyom..ilk defa bu kadar çok umutluyum zayıflayacağımdan..ramzandadad devam inşallah dayanırız.günlerde çok uzun allah yardımcımız olsun..gerçi ben gündüzleri şimdi açlık hissetmiyom inan elamaları zorla yiyorum..

ii de cnm su yeşil çay elma şişiriyo mideyide o yüzden açlık hissetmiyoruz onlar olmadımı bana yaş gibi geliyo ama bakalım görücez almayalımda yeter vermesekte olur ramazanda

selam bende bugün başladım elma diyetine
bi yeşil çayım eksik bugun onuda alayım tam olacak.
geçen sene çaykurun bergamut aromalı yeşil çayını içmiştim o güzel yine ondan alacağım .

harbiden midem dopdolu gibi açlık hissetmiyorum.

ramazanda ben devem edeceğim çünkü 2 senedir oruç tutamıyorum.yasak yani
insülin direnci var bende doktor yasakladı orucu.

bu sefer inşalah veririm bu kiloları
kilo alınca yüzüm bile değişti çünkü çirkin hissediyorum kendimi

Aynen ya bu elmayla yeŞıl Çay accayıppp ŞıŞırıyooo...
Çatlıcak gıbıyımmm
normal dıyetlerde mıdem sırtıma yapıŞırdı gÖrÜntÜde de bu gÖrÜntÜdede sankı Çok bellı olmuyo

kızlarrrr 1 kiloysa 1 kilo 2 kiloysa 2 kilo elma mı yeniliyoo
ben 2 saatte bir yersem mesela her gün 1 kilo anca yiyebiliyorum artıı şişiyorum fazlasını oyüzdende yiyemiyorum....
bi problem olur mu cvp lütfenn

Aynen ya bu elmayla yeŞİl Çay accayİppp ŞİŞİrİyooo...
Çatlıcak gİbİyİmmm
normal dİyetlerde mİdem sırtıma yapıŞırdı gÖrÜntÜde de bu gÖrÜntÜdede sankİ Çok bellİ olmuyo

edacim valla snle cok benzesiyoruz bende oyleyim normalde az yesem bile karin gobek hic olmaz bu diyeti yapinca surekli siskinligim var elmalar bizi zayiflatacagina dahada yariyormu ne:roflol:senin kacinci gunun ve kilo verebildinmii
ama siskinligin varsa kilo verdigin belli olmaz benim de oyle oldu ama diyete devam ediyorum

sexy bebegim nerdesin bu sorumu kacirma lutfen cevapla canim
ramazanda istediginiz kadar corba yazmissin iyide kalorisi yuksek corbalarda var yada sen hangi corbalari kastediyorsun
ben buyuk ihtimalle hazir paket corbalardan kullanicam kalorisi oldukca dusuk her turlu sebzede var icinde ama burda iftar cok gec oluyor aksam 10a dogru ancak bir kase corba icebilirim nasil bir kilo elma yenilir dusunemiyorum bilee midem patlar herhaldee

Son düzenleme:
edacim valla snle cok benzesiyoruz bende oyleyim normalde az yesem bile karin gobek hic olmaz bu diyeti yapinca surekli siskinligim var elmalar bizi zayiflatacagina dahada yariyormu ne:roflol:senin kacinci gunun ve kilo verebildinmii
ama siskinligin varsa kilo verdigin belli olmaz benim de oyle oldu ama diyete devam ediyorum

canım benim ben 61 kiloyla başladım henüz hiççç tartılmadım umarım verebilmişimdirr...
birde ben hastalancam ondanda şişimm canımmm 4.günüm bgn kaydirigubbakcemile5

kızlar selam devam ediyorum bende 3.günüm bugün hihoyyyt SEXYBEBEK ben regl olduğum için pazartesi tartılacaktım yarın değil yani listeden silme beni canım olurmu herkese selam zayıflamaya devam :lepi:

sexy bebegim nerdesin bu sorumu kacirma lutfen cevapla canim
ramazanda istediginiz kadar corba yazmissin iyide kalorisi yuksek corbalarda var yada sen hangi corbalari kastediyorsun
ben buyuk ihtimalle hazir paker corbalardan kullanicam kalorisi oldukca dusuk her turlu sebzede var icinde ama burda iftar cok gec oluyor aksam 10a dogru ancak bir kase corba icebilirim nasil bir kilo elma yenilir dusunemiyorum bilee midem patlar herhaldee

HERKEZ SLM YA BEN ANCAK BU SAATLERDE GIREBILIYORUM ORAYA GIT BURAYA GIT ANAM AGLADI HA BIDE SICAAKKKKKKKKKKKK BU NE YA 35 DERECE HAYATTA BUKADAR SICAK OLMADI DAHA DUN AKSAM HIRKA GIYDIM

BUGUNDE YANIYOM kaydirigubbakcemile3

CANIM SANA GELINCE CORBA HAZIR DA OLABILIR AMA TAZE DE OLABILIR FARK ETMEZ HEM BIR BUYUK KASEDEN KILO ALINMAZ CANIM ISTER ETLI ISTER SEBZE
SONUCTA RAMAZAN MERAK ETME BIR AYDA 10/20 ARASI KILO GIDER opuyorumnanaktan

kızlar selam devam ediyorum bende 3.günüm bugün hihoyyyt SEXYBEBEK ben regl olduğum için pazartesi tartılacaktım yarın değil yani listeden silme beni canım olurmu herkese selam zayıflamaya devam :lepi:

biliyorum bebis merak etme hem yarin kimseyi silmem bir iki gun bekliyorum Şeniz

Günlük 1 adet elma yemek ileriki yaşlarda ak saçlarla karşılaşmamanıza neden oluyor biliyor muydunuz? Birçok kez şahit oldum.

sexybebek tatlım bu arada bende regliyim
yani doğal olarak bende yarın tartılmıyacam tamammı canım
çünkü acayip şişim
ama diyet tam gaz devam

X