Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

valla kızlar bişey deyimmi sabah kahvaltısından sonra bi elma bi salatalık yedim onun dışında hiç bişey yemedim akşamda elmayla geçirecem bu kilolar gidecek bugün regl oldum diye spor yapamadım ama cam sildim pencereleri sildim boş durmamaya çalıştım :teytey: yarın 50 sabah 50akşam olmak üzere günlük 100 mekik çekmeye başlıyorum aynı zamanda kalça basen hareketleride yapacam herkes şaşacak hele o sevgilim olacak beyfendi dudağını ısıracak şaşkınlıktan delikafadulden kızlar hepimizin buna ihtiyacı var ya opuyorumnanaktan eski zamanlarda ki gibi sürekli arayıp ne yaptığınızı sormasını merak etmesini kıskanmasını istemezmisiniz zemuszemus hadi açık olun itiraf edin hepimiz çıtır olacaz yine inşallah bırakmayalım diyeti hihoyyyt

ben o börulcem olacak olan bayana soylemıyecem nasıl verdım kıloları çatlasın patlasın ayyy dusundumde
emel nasıl verdın kıloları
harıka olmussun
aaaaa bu bebek senın mı
aaa yas 27 hıç goztermıyorsun tas gıbısın

kuzum benım kocam kıskançtır ama asla bellı etmez

süpersinn yaa :roflol::roflol::roflol:
hee bende çok bilmiş bi komşum var ona sölemicem hıhhh :icecream:

artık elma görmek istemiorum amakaydirigubbakcemile3
yeşil elma+yeşil çay=kafamçokkarıştı
annem bile ''gözlerinin içi yeşermeye başladı'' diyokaydirigubbakcemile3

kiz pes etmek yazak yoksa insallah camasir makinen buzulur kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

dusunsene iki hafta sonra fistik olacan ozamanda zaten diyeceksin iyki sexyyi dinledim diye valla kizlar disardaki gozler oyle bi bakiyorlarki anlatamam sanki dunya guzelli gibi hisettim kendimi zemuszemuskaydirigubbakcemile5

ye kız elmalarını gelırsem kızarım sana yeserecekmıs kılolumu kalmak ıstıyon bız buraya manken gıbı fotolarımızı koyarız sende uzulursun sonra

valla ilk gün belkide önceki yediklerim sayesinde bilemiorum ama çok ii geçmişti...
bugün de yaniii 2.günümde de hastanelerde koşuşturmaktan eşim ve ben bişi anlamadım 3.günüm ve dahaa ileriki günlerimde böle geçer umarım....
ve haftaya o baktığım tartı inşş eskisi gibi tekrar 50 li rakamlarla gülümser bana kızlarrrrr

Maşallah iyi motive oluyosunuz bakıyorumda hakketen bende önüme gelene elmayla zayıfladım demiycem bana ne.Düşünüyorumda şimdi 55-56 kilo olsam nasıl verdin ay genç kız gibisin diyip duracaklar çok şükür elim yüzüm düzgün şu fazlalıkları versem oyyy oyyyy oyyyyyyyyyyyyyy

Ay o 50'leri görmeyi bende çok istiyorum canım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ama benim verme hızım sanırım zayıf cumaya kadar 63 olsam demeye başladım ki buda 1,5 kg demek 62 olsam offffffffffffffffffffff offffffffffffffff nasıl veriyonuz kızlar 5'er 5'er şunları yaaaaaaaaaaaaaklava:

motivasyon herkezi sardı ne güzell hee kızz bizim tv. deki artistlerden ne eksigimiz var dimi üstelik fazlamız var bi verebilsekk opuyorumnanaktan

Gidip bir elma yiyeyim üstünede bir yeşil şettireyim o sırada bide bulgur pilavı yapayım.Canımda mutfakta güzel güzel mamalar yapmak istiyor kendim yemiycemden abartmamaya çalışıyorum kalıyo bi deeeeeeeeee.

ye kız elmalarını gelırsem kızarım sana yeserecekmıs kılolumu kalmak ıstıyon bız buraya manken gıbı fotolarımızı koyarız sende uzulursun sonra

yok yok yiycem zaten az önce gittim yine marketten aldım elmalarımı.
ama 2. gunumun bitmek üzere olmasına rağmen hala 1 gram bile veremedim:gitme:

motivasyon herkezi sardı ne güzell hee kızz bizim tv. deki artistlerden ne eksigimiz var dimi üstelik fazlamız var bi verebilsekk opuyorumnanaktan

halt yemiş onlar tatilde masaj yaptırdım bitkisel bişeyler sürerekten amanın bunu hergün yaptırsam var yaaaa ajda pekkan falan siler geçerim.Hergün bakımlar masajlar bilmemneler ona rağmen bu kadarlar boşver çoğunu gördüm şaşırdım kaldım hıhhhhh:umursamaz:

kızlar güzelce banyomu yaptım geldim halen acıkmadım birazdan gidip yeşilçayımı içecem :içelim: valla değil o tv deki artistler gibi olmak biz zayıflasak onlara 1000 basarız ya kızlar onların makyajsız hallaerini görmüyormusunuz gencide çirkin yaşlısıda makyajsız ebru mu güzel seda mı hülya mı petek mi çağla mı ve daha sayamadıklarım hele hele bide kaşlarını yolup hiç bırakmıyorlarmı makyajsız maazallah korkarsınız :bbo: biz hepsinden güzeliz zayıflayacaz daha güzel olacaz :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…