79-78 lerden bahsettim ya:)))
ya hep çorbamı ıçecez yemeklerı az yapım barı ramazanda
ğeçmiş olsun canımGünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yada tünaydın
Dün oğlum hastaydı üşütmüş istifra edip durdu pek keyfim yoktu yani.Diyete devam tabiiii bakalım cuma günü kaç kilo olacağım.62 leri görsem nasıl mutlu olurum.Allah sağlıkla nasip etsin inşallah
ya ben niye weremedim yaa hiç kaçamak yapmadım tam olarak uydum hemde ama bi gram bile gitmemiş yaa hala 77 offffffff:gitme:
resimlerine hala inanamıyorum ya acayip motive oldu bana
CANIM BENİMM BENİMDE 2.GÜN BGN HİÇ KAFANA TAKMA BENDE HALA AYNI KİLODAYIM AMA DEVAM EDİYORUM 1 GÜNDE ZATEN Bİ MUCİZE BEKLEMİYORDUM
AMA BENCEDE SEXİNİN DEDİĞİ GİBİ EN AZ 4-5 GÜN BARİ TARTIYI UNUT CANIM BAK MOTİVASYON DÜŞÜRÜYO SONUÇ... :sinifsinif:
AMA EN AZ 4-5 GÜN SONRA ÇIKARSAN İLLAKİ VERECEKSİN 3-5 VE BU DAHA DA MOTİVE EDİCEK SENİİ alkisalkisalkis
ÇIKMA BİDAHA SAKINNNNN BAKKKKKKKlmaz:
hangi resimmm:bbo:
valla ben şoktayım 66 kiloydum dün sabah aç tartıldım bu sabah yine tartıldım 65 bile degil 64,5 :dance:
kız<lar nasılsınız...
yeşil çayımı içiyorum ..bu diyete baya alıştımm..artık canım hiç bişey istemiyor..
kız<lar nasılsınız...
yeşil çayımı içiyorum ..bu diyete baya alıştımm..artık canım hiç bişey istemiyor..
oooo çok iyisin leloşçumalkisalkisalkisalkisalkisalkis..tebrik ederim canım:1hug:a.s.a.s.
saol şekerim senden esinlendim öyle başladım ayy valla oğluma öğle sıgara bögregi kızattım dayanamadım 2 tane yedim :tomato: