Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

ZIKKIM MISSSSS GIBIDE KOKAR YARIN YEMEGE DAYIMLAR GELCEK AKSAMA ELMA ÇORBASI ELMA YEMEGI ELMA TATLISI MI YAPSAM KI kaydirigubbakcemile3

ertele bence sen o misafirleri yoksa diet güme gider yersin yaptıklarından ayy iftara az kaldı o zaman gelin de kaydirigubbakcemile3

Sıla bebem ya ben ıÇemedım su Çayı 2 fıncan ıÇtım kaÇ fıncan ıÇecez ya valla ben 3.elmayı zor yedım canım ıstemıyo 3 lt su ıÇtım acep abarttım mı

canim 3/4 funcan yesil cay icsen yeterli ama elmalar da bitecek 20 kadar

su icmen cok harika havalarda sicak oldugu icin bir zarari olmaz canimkaydirigubbakcemile5

ertele bence sen o misafirleri yoksa diet güme gider yersin yaptıklarından ayy iftara az kaldı o zaman gelin de kaydirigubbakcemile3

KIZ KASIMDA 2.EVLILIK YIL DONUMUM DAYIM OGLUMA VE EVIME ILK DEFA GELCEK AYIP OLUR ALLAH DAN BENIM OGLAN AKSAM MASADA YEMEK YENIRKEN BASIYO BAGIRIGI BENDE YIYECEM DIYE BENDE ONU YEDIRIKEN ARKAYA KALIRIM VE YIYEMEM kaydirigubbakcemile2

canim 3/4 funcan yesil cay icsen yeterli ama elmalar da bitecek 20 kadar

su icmen cok harika havalarda sicak oldugu icin bir zarari olmaz canimkaydirigubbakcemile5

merak etme kuzum bıtecek ama benım elmalar buyukce ıdı galıba 1- 2 tane daha yesem yeter ay ben garıp kadın soguk su ıçemedım oda sıcaklıgındakı su ıçıyorum ayyyy sexy bı zayıflıyım sana gece gunduz 7\24 saat dua edecem

valla bende az daha lahmacun atıyordum ağzıma ama :eek:lmaz: hayır yemeyecem dedim poşete geri koydum dolaba yerleştirdim ya yiye yiye bu hale geldik yemeyecem işte çıpçıtı olacam zemuszemus sengözlerimebaksanab

valla bende az daha lahmacun atıyordum ağzıma ama :eek:lmaz: Hayır yemeyecem dedim poşete geri koydum dolaba yerleştirdim ya yiye yiye bu hale geldik yemeyecem işte çıpçıtı olacam zemuszemus sengözlerimebaksanab

aaaaaaaaaaaaa bugun hepınız kotek ıstıyorsunuz ne tutuyon onları dolapta bak bayrama aaaaaaaaa kadına bak ne kadar sısman derler yersen ay bende fazlaca vıcdansız çıktım

valla bende az daha lahmacun atıyordum ağzıma ama :eek:lmaz: hayır yemeyecem dedim poşete geri koydum dolaba yerleştirdim ya yiye yiye bu hale geldik yemeyecem işte çıpçıtı olacam zemuszemus sengözlerimebaksanab

anam ben olsam o lafmacının ucundanda olsa tırtıklardım bravo sana yerimseniben

aaaaaaaaaaaaa bugun hepınız kotek ıstıyorsunuz ne tutuyon onları dolapta bak bayrama aaaaaaaaa kadına bak ne kadar sısman derler yersen ay bende fazlaca vıcdansız çıktım

kızz sen var ya sen alah bilir bir kg. baklavamı yedin ne elmalarını bitirememişin bide 3 lt su içmişin hee hava yapıyon bide bisee :roflol:

merak etme kuzum bıtecek ama benım elmalar buyukce ıdı galıba 1- 2 tane daha yesem yeter ay ben garıp kadın soguk su ıçemedım oda sıcaklıgındakı su ıçıyorum ayyyy sexy bı zayıflıyım sana gece gunduz 7\24 saat dua edecem

kiz merak etme en kisa zamanda verirsin sen ama sakin kacamak yok bak silaya kiz oyle bir alistiki hic bir kacamak yok o kafada bitirmis zaten

ve not kizlar ne bakava ne pidesi anacim insanin cileden cikartitsiniz siz valla yazmayin birdaha doverim bak siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:eek:klava::mymeka::1hug:

kızz sen var ya sen alah bilir bir kg. baklavamı yedin ne elmalarını bitirememişin bide 3 lt su içmişin hee hava yapıyon bide bisee :roflol:

yok kız bırsey yemedım valla esım sevmıyo dalga geçıyo benle kılolusun dıye :gitme: o yuzden bıran once vermelıyım kılomda 62

yok kız bırsey yemedım valla esım sevmıyo dalga geçıyo benle kılolusun dıye :gitme: o yuzden bıran once vermelıyım kılomda 62

benimkide amann boşver ben seni böylede begeniyom diyo ama ben rahatsız oluyorum ya begendigim bi şeyi alıcam dimi denemek için bi giyiyorum hiç yakıştıramıyorum almadan çıkıyorum belkide herifin işine buda geliyo olabilir dimi :umursamaz: yok yok vermeliyiz yok kaçama maçamak benim kiloda sabah 64,5 du tartıldım

X