Sıla bebem ya ben ıÇemedım su Çayı 2 fıncan ıÇtım kaÇ fıncan ıÇecez ya valla ben 3.elmayı zor yedım canım ıstemıyo 3 lt su ıÇtım acep abarttım mı
DÖVÜM MI SENI BEN SIMDI:mymeka: BENDE OGLUMA MUZ SEFTALI VE INCIR EZDIM TADINA BILE BAKMADIM NASIL OLMUS DIYE
Dıslerım kesmıyo benımde dıkandım
kızz ne diyim yaaa körolasının kokusu burnuma burnuma geldi dayanamadım yedim sonra pişman oldumm :1no2:
ZIKKIM MISSSSS GIBIDE KOKAR YARIN YEMEGE DAYIMLAR GELCEK AKSAMA ELMA ÇORBASI ELMA YEMEGI ELMA TATLISI MI YAPSAM KI kaydirigubbakcemile3
ben kestim küçük küçük atıyom durmadan azıma ayy şakkıdı
Sıla bebem ya ben ıÇemedım su Çayı 2 fıncan ıÇtım kaÇ fıncan ıÇecez ya valla ben 3.elmayı zor yedım canım ıstemıyo 3 lt su ıÇtım acep abarttım mı
ertele bence sen o misafirleri yoksa diet güme gider yersin yaptıklarından ayy iftara az kaldı o zaman gelin de kaydirigubbakcemile3
AKSAMA BENDE SOYETE ISI YAPIM BARI :roflol:
canim 3/4 funcan yesil cay icsen yeterli ama elmalar da bitecek 20 kadar
su icmen cok harika havalarda sicak oldugu icin bir zarari olmaz canimkaydirigubbakcemile5
sosyetelikten degil bee güzel şöyle elime alıp kütür kütür yemek isterdim valla 30 yaşındayım 20 lik diş anca çıkıyo çıkıyo ve çok kötü cnm yanıyo azımı bile zor açıyorum :1no2:
valla bende az daha lahmacun atıyordum ağzıma amalmaz: Hayır yemeyecem dedim poşete geri koydum dolaba yerleştirdim ya yiye yiye bu hale geldik yemeyecem işte çıpçıtı olacam zemuszemus sengözlerimebaksanab
valla bende az daha lahmacun atıyordum ağzıma amalmaz: hayır yemeyecem dedim poşete geri koydum dolaba yerleştirdim ya yiye yiye bu hale geldik yemeyecem işte çıpçıtı olacam zemuszemus sengözlerimebaksanab
ayyy kıyamam canım kız ben şaka yaptım
aaaaaaaaaaaaa bugun hepınız kotek ıstıyorsunuz ne tutuyon onları dolapta bak bayrama aaaaaaaaa kadına bak ne kadar sısman derler yersen ay bende fazlaca vıcdansız çıktım
merak etme kuzum bıtecek ama benım elmalar buyukce ıdı galıba 1- 2 tane daha yesem yeter ay ben garıp kadın soguk su ıçemedım oda sıcaklıgındakı su ıçıyorum ayyyy sexy bı zayıflıyım sana gece gunduz 7\24 saat dua edecem
kızz sen var ya sen alah bilir bir kg. baklavamı yedin ne elmalarını bitirememişin bide 3 lt su içmişin hee hava yapıyon bide bisee :roflol:
yok kız bırsey yemedım valla esım sevmıyo dalga geçıyo benle kılolusun dıye :gitme: o yuzden bıran once vermelıyım kılomda 62