Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

olur canım neden olmasın sen şimdi hızlı kilo verirsin doğum sonrası kiloları sanırım sıcağı görmüş buz misali

Slm bebısler gununuz guzel olsun ve saglıklı gecsın ınsallah

not/// dılımde tuy bıtttı ya kızlar neden tartılıyorsunuz yazakkkkkkkkkkkkkkkkkkk

boyle dıyet olmaz anacım kendınıze guvenın bak burda aranıda dıyette tam yapanlar var ve haftadan haftaya tartıya cıkıyorlar ve 5/6kg verıyorlar
valla artık demıcem
kendınız bılırsınız ben ellımden gelen destege verdım ama aranızda benı anayamıyanlar var tartı yazak beyın durmadan vucutlan ıletısımde bak zayıflamaya calıyor bunu durduralım dıye baskı verıyor
ozaman ıstedıgınız kadar zayıflayın vermesınızzzzzzzzzzzzzzzz
artık demıcem cunku kımseye baskı yapmak ıstemem sızı dusunerek bunları dıyorum yoksa haddım degıl ama bu son

tşkr. ederimde sen neden yapıyosun ki bacımm ya zati 55,5 kiloymuşun kızz yeter tam güzel kilo oo ben 58 olsam dururum yani vermem daha kaydirigubbakcemile3

3 kg versem daha iyi olcek ya
benim eşim hiç sevmiyo kiloyu
doğum sonrası hemen verdim ama
bu ara azcık almışım onun için yapıyorum şimdilik
53 olayım yeter

sexybebek hosgeldın sekerım bak ben sabah kahvaltımı yaptım 1.5 lt suyumu ıçtım 1 tane elmamı yedım 1 fıncan yesıl çayımı ıçtım oturuyom tartı da neymıszemuszemus

sexybebek hosgeldın sekerım bak ben sabah kahvaltımı yaptım 1.5 lt suyumu ıçtım 1 tane elmamı yedım 1 fıncan yesıl çayımı ıçtım oturuyom tartı da neymıszemuszemus

aferım bebıs ama gercekten boyle seyler okuyunca valla uzuluyorum ya kılo vermek cok kolay gene dıyorum kılo vermek beyınde bıter sız once beyını elle alın yoksa hıc kılo veremezsınız

benım sozumde cıkmayanlar cok guzel kılo verdıler cunku onlar da analadılar kılo nasıl verılcenı hersey kafada bıtıyor bunu lutfen anlayınnnnnnnnn artıkkkkkkkkkkkkkkkk

ya kızlar bu gün regl oldum ya mafoldumben diyeti yapabilirmiyim bugün ilk günüm olacaktı yapabilirmiyim faydası olurmu CADIARZU

ya kızlar bu gün regl oldum ya mafoldumben diyeti yapabilirmiyim bugün ilk günüm olacaktı yapabilirmiyim faydası olurmu CADIARZU

evet canim yap bol bol yesil cay ic 3l su ve elmalari ye ama tartilma nezaman bitecek rengk ondan iki gun sonra tartil bunu unutma ozaman cok daha fazla vermis olcan kaydirigubbakcemile5

evet canim yap bol bol yesil cay ic 3l su ve elmalari ye ama tartilma nezaman bitecek rengk ondan iki gun sonra tartil bunu unutma ozaman cok daha fazla vermis olcan kaydirigubbakcemile5

cumartesi bitiyor :çok üzgünüm: canım ya kahvaltıda yeşilçayımı içtim haklısın ama diyetimi yapacam vazgeçmeyecem kaydirigubbakcemile2 inşallah zayıflayıp senin gibi fıstık olacam bende opuyorumnanaktan desteğini esirgeme lütfen sexybebek kaydirigubbakcemile5

cumartesi bitiyor :çok üzgünüm: canım ya kahvaltıda yeşilçayımı içtim haklısın ama diyetimi yapacam vazgeçmeyecem kaydirigubbakcemile2 inşallah zayıflayıp senin gibi fıstık olacam bende opuyorumnanaktan desteğini esirgeme lütfen sexybebek kaydirigubbakcemile5

canim sen isteklisin zaten belli oluyor tam gaz devam ve tartilmak yok sen ozaman pazartesi tartilirsin bebis seni ozaman yazarim oldumu ve eminim cok guzel kilo vermis olacan :1hug:

canim sen isteklisin zaten belli oluyor tam gaz devam ve tartilmak yok sen ozaman pazartesi tartilirsin bebis seni ozaman yazarim oldumu ve eminim cok guzel kilo vermis olacan :1hug:

bu sabah tartıldım canım başlangıç kilom iiçin tam net 60.00 kilodayım ne eksik ne fazla hihoyyyt pazartesiye kadar tartılmayacam benim zaten tartılmak gibi bi takıntım yok kaydirigubbakcemile3 inanıyorum vereceğime devamlı yazıp bildiririm çok teşekkürler sexybebek inşallah yakında hiçbirşeyini giyemezsin bol gelirde :Saruboceq: a.s.

bu sabah tartıldım canım başlangıç kilom iiçin tam net 60.00 kilodayım ne eksik ne fazla hihoyyyt pazartesiye kadar tartılmayacam benim zaten tartılmak gibi bi takıntım yok kaydirigubbakcemile3 inanıyorum vereceğime devamlı yazıp bildiririm çok teşekkürler sexybebek inşallah yakında hiçbirşeyini giyemezsin bol gelirde :saruboceq: A.s.

amınnnnnnnnnn amınnnnnnnnn valla bu kılolar gıtsın hayat nekadar guzel olacak allahımın ıznıylee ınsallah hepımız ıstedıgımız sonucu alırız kızlar tek ıstedıgım buuuuuuuuuu

ben de dün başladım elma diyetine hafif kaçamaklarım oldu ama bugün hiç yemedim başka bişey
sexybebek çok teşekkürler fotolarını gördüm süper olmuşsun
bu arada ben ilk gün 900 gr verdim 82.7 geldim sabah
ramazan kadar 70 lere inmek amacım
ramazanda da gece ve sahurda elma yiycem ek olarak
inşallah bayrama bambaşka bi funda olucam

sexybebek ok. tartılmayız anacım olurr şu tartıyı ben hemen bulamıcam bi yere saklım aklım hep onda çünkü kaydirigubbakcemile3

ben de dün başladım elma diyetine hafif kaçamaklarım oldu ama bugün hiç yemedim başka bişey
sexybebek çok teşekkürler fotolarını gördüm süper olmuşsun
bu arada ben ilk gün 900 gr verdim 82.7 geldim sabah
ramazan kadar 70 lere inmek amacım
ramazanda da gece ve sahurda elma yiycem ek olarak
inşallah bayrama bambaşka bi funda olucam

kızz ne diyon anacımm sennn ramazana bi kaç gün kaldı o kadarda verilmez yanii yasakkelime

X