Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

yaa kızlar bugun çok kötü başladım gune. hepiniz ilk günden en az 1 kilo wermiştiniz. bende dun başladım. bu sabah bi hevesle tartıya koştum bi gram bile wermemişim yaaa:gitme:

günaydın kızlar
gününüz güzel geçsin bakalım
yeşil çayımı içiyorum şimdi
birazdan kahvaltı ederim
bakalım bugün nasıl geçecek

ya ben niye weremedim yaa hiç kaçamak yapmadım tam olarak uydum hemde ama bi gram bile gitmemiş yaa hala 77 offffffff:gitme:

özenli bi şeyde yapmdım valla yeşil çayı buzlu degil anında demliyip ılık içtim 3 fincan 2,5 lt su içtim ögünlerde 2 dilim kepek ekmegi yedim dün sabah bide 1 saat yürüyüş yapmıştım elmayıda o ekşi olandan degil digerinden almışım 1 kilo yedim bu gün pazara gidip ekşisindende alıcam bakalım hayırlısı sende sabahları yürüyüş yappp bol suyuda ihmal etme

ins cnm alicaksin mükafatini merak etmeekaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
cok sagol canım destegın ıcın yaa ınsallah olcak ılkk gunum zaten alısverısde olcam bugun pek anlamamda acıktgmı zaman gzuel gecer..yesıl cay ne kadar ıcılcek?..gunde ortalama?:.

dün sabhatn akşama kadar sürekli bisiklet tepesindeydim yaakaydirigubbakcemile3
ama bugun daha dikkatli olucam. dun sadece 1 fincan yeşil çay içebilmiştm tadını pek sewmiyorum çünkü. ama bugun daha çok içip telafi edicemkaydirigubbakcemile2

gunaydın kızlar sabah kahvaltı yaptım 1.5 lıtre su sısesını yanıma koydum ogluma kahvaltısını yaptırdım o bıberonla ben sıseyle su ıçıyorum valla bıttı 1.5 lıtre su gıdım bırde yesıl çay demlıyım sonra elmamı yıyım kahvaltıdan 2 saat sonra yıyorduk demı ya

Gunaydin kizlarr
bugun 4. gunum bende kahvaltimi yaptim simdi
kahvemi iciorum
sonra elmalarima, soguk yesil cayima ve suyuma baslicam
kolay gelsin

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yada tünaydın
Dün oğlum hastaydı üşütmüş istifra edip durdu pek keyfim yoktu yani.Diyete devam tabiiii bakalım cuma günü kaç kilo olacağım.62 leri görsem nasıl mutlu olurum.Allah sağlıkla nasip etsin inşallah

Kızlar ya ben aslında diyeti yapsam dikkat etsem normaldede verebiliyorum ama irade yok bee anacımm ama 2 gündür kendimi bi enerjik neşeli hissediyorum yani burayı bulmam ii oldu resmen yarışıyo gibiyim buda bana gaz veriyo kaydirigubbakcemile3 pelince ikimizin kilosuda şuan aynı hadi bakalım cumaya kim daha çok vermiş olucak çok eglenceli hee bu arada oğluşuna geçmiş olsun cnmm

ben ılk elmamı bıraz once yedım sımdı su ıçıyorum ayyyyy pc yı wc tasısam olmamıkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…