Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

yok canim okadar degil sadece biraz kolda oda normal hem ben takmam oyle catlakmis falan ama selelut yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk cunku bende kopek var hergun en az 10 kere cikariyorum disariya 30 daka falan onunla yuruyorum ve bacaklarim cok inceldii bazen zaten yoktu bende fazla gobek vardi oda kuculdu

ay benimde var bidene kopişim ama dışarı ıkmak ne mumkun hemen basımıza toplanıyolar hayatlarında kopek gormemiş gibi
o yuzden kopişimde bende evde hapisiz

YESIL BUZLU CAY (TARIF)

canim 3/4 yesil cay demle bir bardakta sogsun buzdolaba koy sonra bir sise al 1litere su koy icine demeledin cayi istersen tatlandirici koy ve her bardakda biraz limon koy ve buz super tadi var bide buzlu olunca cok guzel oluyor

RAMAZAN DA ELMA DIYETTTI

ramazdan da aksam yeme istediginiz corba ve bir dilim esmer ekmek ve salata 3/4 barda yesil cay ve 2/3 lit su unutmayin ve mumkunse her gun 1 kg elmayi tukettin aksam yemekde 3/4 yatmadan once 2 saat once bitmis olsun savurda salam yada yumurta birgun salam yerseniz obur gun yumurta yiyin ve bir tost salata tomates ve cay ve 2/3 elma yiyin

taza nane de koyun ve ben tatlandırıcı olarak bır tatlı kasık bal koyorum ve bol buzzzzz
gelde ıcmeeeeeeeeeeeeeeee

ay benimde var bidene kopişim ama dışarı ıkmak ne mumkun hemen basımıza toplanıyolar hayatlarında kopek gormemiş gibi
o yuzden kopişimde bende evde hapisiz

canim yokmu boyle sakin bir yer gid oraya hem senin icinde de iy olur hem temiz hava hemde sakin kafa valla ben cok seviyorum boyle sakin yerleri yesilik gerci bursasi nereye gidersen yesilik orman cok hahahaopuyorumnanaktan

canim yokmu boyle sakin bir yer gid oraya hem senin icinde de iy olur hem temiz hava hemde sakin kafa valla ben cok seviyorum boyle sakin yerleri yesilik gerci bursasi nereye gidersen yesilik orman cok hahahaopuyorumnanaktan

yok bebişim ya kapıdan cıkıon butun veletler basımızda bide yolda eşşek kadr adamlar laf atıo sinir ediyolar bi kaç defa cıkarttım bida cıkaramadım psilikler ya

taza nane de koyun ve ben tatlandırıcı olarak bır tatlı kasık bal koyorum ve bol buzzzzz
gelde ıcmeeeeeeeeeeeeeeee

bebişkoo şimdi 3 4 tane yeşil çayı demleyip 1 lt suyun içinemi karıştıracaz ben orasını tam anlayamadım zaten yeşil çayı demlemek için su kullanıyoruz.ayrıyeten tekrar 1 lt suyun içinemi boşaltacaz.anlamadım yaw.heralde bu elma bende zeka geriliği yaptı pufff

CANIM BAK EYER SOGUK ICMEK ISTIYORSAN BU TARIFI YAP YOKSA SICAK ICECEKSEN GEREK YOK

SOGUK BUZLU YESIL CAY 3/4 CAYI ALIYORSUN BIR BARDAKDA DEMILIYORSUN SONRA 30 DAKA BIRAK SOGOSUN SONRA BUYUK BIR SISE AL 1/1,5 LT ONUN ICINE DUK SONRA SU EKLE VE TAZE NANE LIMON VE BIRAZ TATLANDIRICI
SONRA BUZULABA KOY VE HER ISTEDIGINDE AL KOY VE BUZ KOY HARIKA BIR ICICEK HEM TADI DA HARIKA KAPISMI CANIMzemuszemus

ya ben bu diyete hasta oldummm.. sabahtan beri okuyorum ve elmalarımı yeşil çayımı herşeyimi aldım yarın başlıyorum kızlarrr :))) şuan 98 kiloyum bi anda şiştim yaaaa.. yani,92 alandım ama şu son bir iki hafta da kendimi durduramıyorum.. yardım edinnnnnnnnnnn :)))

peki ben bu foruma nasıl kayıt olucam.. bana söyleyebilirmi biri? ilk defa üye oldum böyle bi siteye de.. anlayamadım arkadaşlar...

hoşgeldin yonkalinka vereliniortak foruma zaten kayıt olmuşşsun canım, ayrıyeten başka bir kayıt yok yani :lepi:

harika ozaman kaydirigubbakcemile3 peki bişi daha sorsam şu cetvel var ya hani kilo verdiğinizi gösteriyo bende istiyorum ondan onu nasıl yapıcam mirmirmirmir

herkese kucak dolusuuu merhabaaaalar
bugun diyetim bomba gibi gidiyo gine ama sabah esime yumurta hasladim bebisimede yaptim o ilk kez tatti gerci bi tanede kendim yedim herhal bisi olmaz cünki kahvaltida yedim sonra elma yedim su icdim cokkk simide yesil cayimi yudumluyorm ve gecmiside okudm ohh yeni yeni arkidslerde gelmis ne güzel

O zaman o kadar seyrelirki tadı bile kalmaz herhalde dimi seksiciğim su niyetine içilir hatta 3 litre suyu bu şekilde içebiliriz ben bi deniyim bunu sağol canım valla ben genel içiciyim çay kahve neskafe falan çöplük gibi herşeyi içerim sanıyodum yeşilçaydan önce 2 yıldır yeşilçay içiyorum ama hiç hoşuma gitmeden faydalı diye

Canım bu diyet tam sanagöre bak seksibebek zaten sağolsun o tanıştırdı bu diyetle bizi 95 ten 3 haftada 71 e indi maşallah.

hoşgeldin yonkalinka vereliniortak foruma zaten kayıt olmuşşsun canım, ayrıyeten başka bir kayıt yok yani :lepi:
Hiçkesciğim sen birebir uyguluyomusun hafifletiyomusun benim gibi canım kilon çok fazla değilde ondan sordum kendime yakın kilodakilerin verişleriyle karşılaştırıyorumda verecek kilo azaldıkça verişte yavaş olur sanıyorum hoş akrep 64 ten 55 e düştü 7 günde ama o ekol oldu zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…