- 17 Nisan 2009
- 2.274
- 1.644
burcu hangi ulkedesin nerde yasiyorsuncanım benim ya offf çok canım sıkılıyo ben bu kiloyu evde otura otura aldım.bişey yaptığım yok.ailemden ayrılıp uzaklaşmak,başka bi ülkeye gelmek yanlız falan filan.habire yedim eşşek gibi...ya varya bi 75 olsam bayrama kadar harika olurdu.biliyormusun canım bi arkadaşa çok ihtiyacım vardı sizinle tanışmak bana çokk ii geldi
bugunluk bir elmam kaldi kislar aclik hissetmiyorum ama yesil cay iki bardak daha icmem lazim ve malesef suyuda sevmiyorum zorlanarak iciyoum ama icicem baska carem yok inat ettim bu kez basaricam
canim 4 gundur her sabah 70 daka step yapiyorum kalkar kalkmaz
meliSSANİL abet abet döf beni kafama kafama vur kıfılcım çıkar
yaw neden kimse ramazanda nasıl bi diyet yapacağımızı yazmıyooooooooooo
burcu hangi ulkedesin nerde yasiyorsun
bence sen dikkat ettigin muddetce kolay verirsin ama elmalarini degistir canim yesil al
yaw neden kimse ramazanda nasıl bi diyet yapacağımızı yazmıyooooooooooo
ayy cok tatlisin ya cok sempatiksin :teselli:kiyamam sanaa
ama oncelikli dovulmesi gereken benim
uc gun diyet yaptim ilk gun iyidi ikinci gun yok diyet biskui yok taze fasulye bitter cikolata kilo yapmaz diyerek yedim ucuncu gunde hevesle tartiya ciktimda gide gide 700gr gitmiss:çok üzgünüm:iyi ders oldu bana
birde su ve yesil cayida icmemistim
bugun tekrar basladim ve harfiyyen uyucam
tatşım kaç bardak içiyon yeşil çay.bide benim 2 elma hakkım daha var gel biri senin biri benim
canim sabah 1,5 lt lik siseyi actim ve bugun hepsini icicem yariyi gectimelis peki kaç bardak su içiyon gülüm
melis sen nerdesin (yurt dışı yazmışsın ya)
İnşallah canım sağlıkla tez zamanda hedefine ulaşırsıninanki melissani benimde tek umudum bu diyet
ilk defa bu kadar çok kararlı ve azimliyim,ve hergün değişen kilo mutlu ediyor beni.,,
herşey sexybebek sayesinde.allahta onun muradı varsa versin.çok değerli bir insan oŞeniz
inanki yılmıyorum elma diyetini yaşam biçimi yaptım kendime hele haftaya 7li rakamı göreyim deme keyfime
kimileri yaşla ve evli bekar meselesiyle daha az veya çok kilo verilebilir dediler.
ama ben 34yaşındayım 3çocuğum bu diyetin sonunda bir manken olarak çıkacam karşınıza:dance:çok kararlıyım çok.beynime yükledim kesinlikle zayıflıcam.
hergün evimde güzel yemekler yapıyorum tatlılar hamur işi ama hiçbişey beni etkilemiyor.
sexybebğin dediklerine uyuyorumm ve kilolarda gidiyor..
senin yaşın kaç çocuklar varmı..
ve diyet nasıl gidiyor tatlım..
bmı in yanlış o zaman çizelgede tatlişkomyok kiz 1.65 falan ama ben topuklu giyorum bebis en az 15 cm falanzemuszemus
Ben kaçırmışım o tarifi seksiiiiiiiiiiiicanim sabah 1,5 lt lik siseyi actim ve bugun hepsini icicem yariyi gecti
hayatimda ilk kez bu kadar su iciyorum ictikce karnim sisiyor
bu arada sewy bebek yazdigin yesil cay tarifini bugun yaptim ve gercekten gusel oldu kolayca iciliyor merci canim
Bende öyle yapıyom nolmuşki tatlımmmmmmmmmmmyerimsenibenkızlar kendinizi sık kullanılanlarla yormayın ...
sayfayı basit bi şekilde bulabilirsiniz ...
kendi profilinizze girdiginizde yani size ait ana sayfaya ...
orda istatistik butonu var oraya tıklayın orda yazdıgınız butun msjlar ve actıgınız butun konuları bulabilirsiniz .... opuyorumnanaktan