off ya zayıflasak da beyaz pantolon..sonraa hani moda olan kemerli kıyafetlerden giysek:jeyyar:valla bi zayıflıyım her gömelğime kemer takıcam..uymasa da takıcam ...şu anda takamıyorum göbek pörtlüyor:sinifsinif:
sexybebek canım bişey soracam sen bu 95 kilodan 71 kiloya sadece elma yiyerekmi düştün.dide kaç günde verdin
evet canim elma diyetlen
24 gunde verdim bu hafta bir ay olacak ama dedimya kafada bitiyor azimli ol karar ver beyinnine soz gecir
once ye sonra pisman olmak yok tam gazzzzzzzzzzzzzzzz devammmmmmmm
ben size yardimci oluyorum ama herseyi de ben yapamam siz de biraz mucadele vermeniz gerek ben burda istedigim kadar kendimi paralim
siz de bitiyor bunu unutma
dengesiz beslenerek bıngıl bıngıl olmayında sonra.. kasları yakmayın yağ yakayım derken
sexybebek senin boyun baya bi uzun dimi tatlım?
yok kiz 1.65 falan ama ben topuklu giyorum bebis en az 15 cm falanzemuszemus
ya sexybebek cevap yaz lütfen :sinifsinif: spor yapıp yapmadığını merak ediyorum çok güzel kilo vermişsin göbek basen kalçadan belli oluyor mu verdiğin kilo
deminde sordum ama cevap vermemişsin görmedin belkide hihoyyyt bende yapmak istiyorum hadi bekliyorum lütfen
burcum kaçsın şua nda?
silacim insallah verirsin canim okuyorumda sende cok azimlisin bir kere karar vermissin kilolardan kurtulmaya en onemlisi bu zateninanki melissani benimde tek umudum bu diyet
ilk defa bu kadar çok kararlı ve azimliyim,ve hergün değişen kilo mutlu ediyor beni.,,
herşey sexybebek sayesinde.allahta onun muradı varsa versin.çok değerli bir insan oŞeniz
inanki yılmıyorum elma diyetini yaşam biçimi yaptım kendime hele haftaya 7li rakamı göreyim deme keyfime
kimileri yaşla ve evli bekar meselesiyle daha az veya çok kilo verilebilir dediler.
ama ben 34yaşındayım 3çocuğum bu diyetin sonunda bir manken olarak çıkacam karşınıza:dance:çok kararlıyım çok.beynime yükledim kesinlikle zayıflıcam.
hergün evimde güzel yemekler yapıyorum tatlılar hamur işi ama hiçbişey beni etkilemiyor.
sexybebğin dediklerine uyuyorumm ve kilolarda gidiyor..
senin yaşın kaç çocuklar varmı..
ve diyet nasıl gidiyor tatlım..
burcucum şanlısın yine sen..selvi gibi boyun var..bi zayıflarsan mankenlere taş çıkarırsınopuyorumnanaktan