Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

bugunluk bir elmam kaldi kislar aclik hissetmiyorum ama yesil cay iki bardak daha icmem lazim ve malesef suyuda sevmiyorum zorlanarak iciyoum ama icicem baska carem yok inat ettim bu kez basaricam

canım benim ya offf çok canım sıkılıyo ben bu kiloyu evde otura otura aldım.bişey yaptığım yok.ailemden ayrılıp uzaklaşmak,başka bi ülkeye gelmek yanlız falan filan.habire yedim eşşek gibi...ya varya bi 75 olsam bayrama kadar harika olurdu.biliyormusun canım bi arkadaşa çok ihtiyacım vardı sizinle tanışmak bana çokk ii geldi
burcu hangi ulkedesin nerde yasiyorsun
bence sen dikkat ettigin muddetce kolay verirsin ama elmalarini degistir canim yesil al

bugunluk bir elmam kaldi kislar aclik hissetmiyorum ama yesil cay iki bardak daha icmem lazim ve malesef suyuda sevmiyorum zorlanarak iciyoum ama icicem baska carem yok inat ettim bu kez basaricam

tatşım kaç bardak içiyon yeşil çay.bide benim 2 elma hakkım daha var gel biri senin biri benim

canim 4 gundur her sabah 70 daka step yapiyorum kalkar kalkmaz

yani son 4 gün mü spor yaptın delikafadulden eğer böyleyse çok çok iyiymiş hemde çok.önceki günler herhangi bi spor yaptın mı peki canım bide nerelerden farkette verdiklerin bu iki şeyi de paylaşırsan çok sevinirim yerimseniben

meliSSANİL abet abet döf beni kafama kafama vur kıfılcım çıkar

ayy cok tatlisin ya cok sempatiksin :teselli:kiyamam sanaa
ama oncelikli dovulmesi gereken benim
uc gun diyet yaptim ilk gun iyidi ikinci gun yok diyet biskui yok taze fasulye bitter cikolata kilo yapmaz diyerek yedim ucuncu gunde hevesle tartiya ciktimda gide gide 700gr gitmiss:çok üzgünüm:iyi ders oldu bana
birde su ve yesil cayida icmemistim
bugun tekrar basladim ve harfiyyen uyucam

burcu hangi ulkedesin nerde yasiyorsun
bence sen dikkat ettigin muddetce kolay verirsin ama elmalarini degistir canim yesil al

yaw anacım nasıl değitirim zaten buğün için 1 kilo yarın için 1,5 kilo elma almıştım.bide ne olsun eşim işten geldi oda almışmı 2 kilo elma hadi anam bacım nasıl değiştirim.bu arada ben gürcistandayım

Alıntı:
sexybebek kullanıcısından alıntı
canim 4 gundur her sabah 70 daka step yapiyorum kalkar kalkmaz

yani son 4 gün mü spor yaptın eğer böyleyse çok çok iyiymiş hemde çok.önceki günler herhangi bi spor yaptın mı peki canım bide nerelerden farkette verdiklerin bu iki şeyi de paylaşırsan çok sevinirim

ayy cok tatlisin ya cok sempatiksin :teselli:kiyamam sanaa
ama oncelikli dovulmesi gereken benim
uc gun diyet yaptim ilk gun iyidi ikinci gun yok diyet biskui yok taze fasulye bitter cikolata kilo yapmaz diyerek yedim ucuncu gunde hevesle tartiya ciktimda gide gide 700gr gitmiss:çok üzgünüm:iyi ders oldu bana
birde su ve yesil cayida icmemistim
bugun tekrar basladim ve harfiyyen uyucam

ayıl ayıl ben tatlı değilim acıyım bak bi ye :)pamam ozaman melissa döfme beni

tatşım kaç bardak içiyon yeşil çay.bide benim 2 elma hakkım daha var gel biri senin biri benim

burcum yesil cayi gunde 4-5 bardak ic
ben once iki bardak iciyordum simdi 5e cikardim soguk icince daha gusel oluyor
elmalari yok canim ben almiyim daha benimde bir tane kaldi o bana ben ona bakiyorum hic yiyesim yok

melis peki kaç bardak su içiyon gülüm
canim sabah 1,5 lt lik siseyi actim ve bugun hepsini icicem yariyi gecti
hayatimda ilk kez bu kadar su iciyorum ictikce karnim sisiyor
bu arada sewy bebek yazdigin yesil cay tarifini bugun yaptim ve gercekten gusel oldu kolayca iciliyor merci canim

melis sen nerdesin (yurt dışı yazmışsın ya)

canim fransa
bebegim uyandi cikmak zorundayim az sonra yine ugruycam
yedigim elmalar oyle tok tutuyorki midem dolu dolu
ama bebegime pisirdigim corba oyle gusel koktuki ya utanmasan bir kasik ona bir kasik banaa:roflol:ama yok hic bozmuycam pisbogaz olmak cok kotu yaa minicik cocugun corbasina goz dikilirmii:roflol:en iyisi son elmayida yiyeyim bugunki yemek sayfasini kapatayim

kızlar kendinizi sık kullanılanlarla yormayın ...
sayfayı basit bi şekilde bulabilirsiniz ...
kendi profilinizze girdiginizde yani size ait ana sayfaya ...
orda istatistik butonu var oraya tıklayın orda yazdıgınız butun msjlar ve actıgınız butun konuları bulabilirsiniz .... opuyorumnanaktan

sexbebek anacığım biraz önce resimlerini gördüm süper zayıflamışsın hemde 1 ayda süpermiş ağzım açık kaldı peki sarkma falan oldumu.selülitlerin varmıydı önceden varsa peki onlarda gittimi.yaw benim her yerim çatır çatır çatladı be anam

inanki melissani benimde tek umudum bu diyet

ilk defa bu kadar çok kararlı ve azimliyim,ve hergün değişen kilo mutlu ediyor beni.,,

herşey sexybebek sayesinde.allahta onun muradı varsa versin.çok değerli bir insan oŞeniz

inanki yılmıyorum elma diyetini yaşam biçimi yaptım kendime hele haftaya 7li rakamı göreyim deme keyfime

kimileri yaşla ve evli bekar meselesiyle daha az veya çok kilo verilebilir dediler.

ama ben 34yaşındayım 3çocuğum bu diyetin sonunda bir manken olarak çıkacam karşınıza:dance:çok kararlıyım çok.beynime yükledim kesinlikle zayıflıcam.

hergün evimde güzel yemekler yapıyorum tatlılar hamur işi ama hiçbişey beni etkilemiyor.

sexybebğin dediklerine uyuyorumm ve kilolarda gidiyor..

senin yaşın kaç çocuklar varmı..

ve diyet nasıl gidiyor tatlım..
İnşallah canım sağlıkla tez zamanda hedefine ulaşırsın
yok kiz 1.65 falan ama ben topuklu giyorum bebis en az 15 cm falanzemuszemus
bmı in yanlış o zaman çizelgede tatlişkom
canim sabah 1,5 lt lik siseyi actim ve bugun hepsini icicem yariyi gecti
hayatimda ilk kez bu kadar su iciyorum ictikce karnim sisiyor
bu arada sewy bebek yazdigin yesil cay tarifini bugun yaptim ve gercekten gusel oldu kolayca iciliyor merci canim
Ben kaçırmışım o tarifi seksiiiiiiiiiiii

kızlar kendinizi sık kullanılanlarla yormayın ...
sayfayı basit bi şekilde bulabilirsiniz ...
kendi profilinizze girdiginizde yani size ait ana sayfaya ...
orda istatistik butonu var oraya tıklayın orda yazdıgınız butun msjlar ve actıgınız butun konuları bulabilirsiniz .... opuyorumnanaktan
Bende öyle yapıyom nolmuşki tatlımmmmmmmmmmmyerimseniben

X