iyi gidiyo canımm bugün biraz aksadı ama yarın tam gaz devammm opuyorumnanaktanayseecimm hosgeldin cnmm nasil gidiyo tatlisim diyett
himm bu arada kizlarcimm ben hergün 3 5 defa tartiliyodum kaydirigubbakcemile3 merakli melahat oldugum icünn...
ama esime didim oda kaldrdi persembe aksam vercek tartiyi ohh tartida rahatlicak bendeekaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3
az yemişsin tatlımm..
:hooray:
valla var ya donup tekrar tekrar baktım fotolara, ılk fotodakı bayanla dıger ıkısı aynı degıl falan dedım kendı kendıme...saskınlıgımı anlatamam. .super super superrr. yarın baslıyorum ve arkadasım senı cooook tebrık edıyorum. bu arada gercekten mucıze gıbı bırsey bu. emınım halınden cok memnunsundur arkadasım. ınsallah ben dıger arkadaslarımda faydalanır.. valla var yaa okul yaptırmıs kadar sevaba gırdın haa ramazan arefesınde.... yarın start verıyorum cızelgeme bakmayın ly-utfen coook fark var su an tam61 kılodayım benı de eklersenız cok sevınırım lıstenıze. hepınıze merhabalar arkadaslar.. hadı bısmıllah. yanlız benım bır sorunum var meyve ozellıkle de elma yıyınce coook cabuk acıkıyorum ben tek korkum bu.. ınsallah oyle olmaz. hemen elım ayagım buz kesıyor tansıyonum mu dusuyor nee...a.s.
sexybebek canım benım ramazan dıyetınde belırttıgın 3/4 .. 2/3 gıbı terımler... 3 yada 4.... ve 2 yada 3 anlamına mı gelıyor. benım bıldıgım mesela 3/4 terımı, bırseyın dortte ucu anlamındadır.. ben mı yanlıs anlaıyyorum bır acıklık getırırsen tam super olacak.. aanlasıldı bu sabaha kadar bu topıkteyım. ama keske daha once farketseymısım, esımde yoktu ıkı haftadır super uygulardım neyse bıraz daha vaktım var esım gelmeden.. yapıcam bunu yaaa
Yarem'cim bu ne heyecan, bu ne gaz böyleee, bu gidişle sen diyete başlamadan vericeksin kiloları, zihninde bitirmişşsin zaten zemuszemus
hem fazla kilon da yokmuş cok rahat verirsin canım, aynı kiloda sayılırız şuan
hadi bakalım, kolay gelsin :lepi:
:hooray:
Valla var ya donup tekrar tekrar baktım fotolara, ılk fotodakı bayanla dıger ıkısı aynı degıl falan dedım kendı kendıme...saskınlıgımı anlatamam. .super super superrr. Yarın baslıyorum ve arkadasım senı cooook tebrık edıyorum. Bu arada gercekten mucıze gıbı bırsey bu. Emınım halınden cok memnunsundur arkadasım. ınsallah ben dıger arkadaslarımda faydalanır.. Valla var yaa okul yaptırmıs kadar sevaba gırdın haa ramazan arefesınde.... Yarın start verıyorum cızelgeme bakmayın ly-utfen coook fark var su an tam61 kılodayım benı de eklersenız cok sevınırım lıstenıze. Hepınıze merhabalar arkadaslar.. Hadı bısmıllah. Yanlız benım bır sorunum var meyve ozellıkle de elma yıyınce coook cabuk acıkıyorum ben tek korkum bu.. ınsallah oyle olmaz. Hemen elım ayagım buz kesıyor tansıyonum mu dusuyor nee...a.s.
sagol canım hep boyleyım zaten bu kadar gunluk hayatta hareketlı olmasam sıser dururdum zaten.. ne guzel aynı kılodayız bırbırımızı takıp edelım hatalarımızı basarılarımızı paylasalım senınle.. sen ne zamandır uyguluyorsun dıyetı.. neredeyse butun sayfaları okuyorum saatlerdır.. kafam allak bullak oldu..gercektende cok heyecanlandım yaa. umutluyum ben daha 67 kılo falandım kendı cabalarımla, belırlı bırsey uygulamadan verdım canım ıkı ay gıbı bır surede...zor da olmadı rahattım..canım.. sımdı eskısınden daha mutluyum.. ınsallah herkes ıstedıgı kıloya ulasır...:hooray:hihoyyyt
Ben başından beri tam uygulamadım zaten,hala da sizin gibi yapmıyorum canım, kendime göre yapıyorum..
kahvaltıda 1 dilim ekmek salatalık domates peynir yumurta vs..mesela bu yumurta yağda da oluyo haşlanmış da ...o sabahki keyfime göre ... yani sabah gayet iyi bi kahvaltı yapıyorum..
sonra yeşil cay+elma+ su faslı başlıyoo, elmayı da ölçmüyorum acıkcası 1 kilo, 1,5 kilo 2 kilo yemem lazım şeklinde , başlıyorum elma yemeye, allah ne verdiysee,, akşama kadar,sabah erken yada gec kalkma durumuma göre, 3-5-7 ne kadar giderse yaniii...akşam eşimle yemek saatinde bir tabak hangi yemekten yaptıysam ondan, yanında da karpuz veya salata veya yoğurt vs...
gün içerisinde evde şaşal şişem hiç boş durmuyo , içtikten sonra hemen yeniden dolduruyorum gözümün önüne koyuyuorum, yudum yudum, akşama kadar 2-3 lt gidiyo zaten ..bir de ben saat 20.00 de elma yemeyi kesmiyorum...bir yerde okumuştum, yatarken elma yemek hem cildi güzelleştirirmiş, hem de sindirimi hızlandırıp, yattığımız yerde de metabolizmanın calışmasını sağlar ve kilo vermemizi kolaylaştırımışşmışşmışşş opuyorumnanaktan o yüzden ben de yatmadan önce hem elmamı hem yeşil çayımı içip öyle yatıyorum...
tabiki doğal olarak sizlerden az kilo veriyorum..hatta belki de bu hafta en az kiloyu veren benm sanırım....5 günde 1.8 kilo..ama acelem de yok zaten..böyle de gidiyo kilolarr :lepi:
yalnız önümüzdeki hafta ramazan ,ve büyük ihtimal kilo veremiycem, bu hafta nekadar verirsem o kadar kar, o yüzden bu hafta bu yukarıki yazdıklarıma ek olarak günlük 30 dk twist&stepper'a başladım..bakalımm cuma görücez tartıda :Saruboceq:
yesil cayi bende bayilarak icmiyorum :sinifsinif:
ve seky bebegin yazdigi gibi yaptim soguk olarak iciyorum daha kolay oluyor
elma sirkesini nedn iciyosun cnm yagmi yakici özelligi varrCADIARZUCADIARZU[/QUöncelikle günaydın bugün çok erkenciyim dimi....hehehehe güne erken başladım işte ne güzel.canım öçncelikle sorunu cevaplayım.he hergün sabah akşam olmak üzere 2 bardak elma sirkesi içiyorum.bildiğim kadarıyla yağ yakma özelliği var.hem insanın cildi çok güzel oluyo.walla ben komşularımın yalancısıyım.onklra beni görünce ne yaptın sen cildin harika dediler.ben 1 lt oda sıcaklığındaki suya 4 yemek kaşığı elma sirkesi,1 tatlı kaşığı bal,biraz limon,elmanın o keskin sirkesine alsın diyede çubuk tarçın koyuyorum.sonra buzdolabına koyuyorum.sabah kalkar kalmaz,akşamda yatarken içiyorum .yapmak istiyen yapabilir.gerçekten işe yarıyooo
elma sirkesini nedn iciyosun cnm yagmi yakici özelligi varrCADIARZUCADIARZU[/QUöncelikle günaydın bugün çok erkenciyim dimi....hehehehe güne erken başladım işte ne güzel.canım öçncelikle sorunu cevaplayım.he hergün sabah akşam olmak üzere 2 bardak elma sirkesi içiyorum.bildiğim kadarıyla yağ yakma özelliği var.hem insanın cildi çok güzel oluyo.walla ben komşularımın yalancısıyım.onklra beni görünce ne yaptın sen cildin harika dediler.ben 1 lt oda sıcaklığındaki suya 4 yemek kaşığı elma sirkesi,1 tatlı kaşığı bal,biraz limon,elmanın o keskin sirkesine alsın diyede çubuk tarçın koyuyorum.sonra buzdolabına koyuyorum.sabah kalkar kalmaz,akşamda yatarken içiyorum .yapmak istiyen yapabilir.gerçekten işe yarıyooo
cok saol canikimm beni bilgilendirdigin icinnopuyorumnanaktan
bu sabah erkenden elma sirkemi içtim.2 tane etimeği 1 dilim peynirle yedim.sonra 2 elma yedim.3 kupa yeşil çay içtim.belim incelsin diye oklavayı omuzlarımın üstüne koyup sağ,sola 500 kez döndüm.galiba güne baya bii ii başladım dimi.
ooo aferim kiz sanaa
bende erkenciyim bugun oglusum sagolsun uyutmadii kalkdim kahvaltimi yaptim simdide yesil cayimi iciyorummmzemuszemus
kızlar ben ve annemde bu gün aranıza katıldık umarım sizler gibi çok verebilirizz
kızlar ben ve annemde bu gün aranıza katıldık umarım sizler gibi çok verebilirizz