Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

sexybebek canım benım ramazan dıyetınde belırttıgın 3/4 .. 2/3 gıbı terımler... 3 yada 4.... ve 2 yada 3 anlamına mı gelıyor. benım bıldıgım mesela 3/4 terımı, bırseyın dortte ucu anlamındadır.. ben mı yanlıs anlaıyyorum bır acıklık getırırsen tam super olacak.. aanlasıldı bu sabaha kadar bu topıkteyım. ama keske daha once farketseymısım, esımde yoktu ıkı haftadır super uygulardım neyse bıraz daha vaktım var esım gelmeden.. yapıcam bunu yaaa

iyi gidiyo canımm bugün biraz aksadı ama yarın tam gaz devammm opuyorumnanaktan
az yemişsin tatlımm..

evet tatlım ya az oldu cezasnıda çekiyorum çok acıktım yaaaamafoldumben

Yarem'cim bu ne heyecan, bu ne gaz böyleee, bu gidişle sen diyete başlamadan vericeksin kiloları, zihninde bitirmişşsin zaten zemuszemus
hem fazla kilon da yokmuş cok rahat verirsin canım, aynı kiloda sayılırız şuan
hadi bakalım, kolay gelsin :lepi:

oy oy bende pazartesı baslıyacam bu hafta tık yok bende kaçamak yaptım çunku
eve 6 kılo elma aldım bırde yesıl çay cennetıne donustu ev yok lımonlusu yok nanelısı

sagol canım hep boyleyım zaten bu kadar gunluk hayatta hareketlı olmasam sıser dururdum zaten.. ne guzel aynı kılodayız bırbırımızı takıp edelım hatalarımızı basarılarımızı paylasalım senınle.. sen ne zamandır uyguluyorsun dıyetı.. neredeyse butun sayfaları okuyorum saatlerdır.. kafam allak bullak oldu..gercektende cok heyecanlandım yaa. umutluyum ben daha 67 kılo falandım kendı cabalarımla, belırlı bırsey uygulamadan verdım canım ıkı ay gıbı bır surede...zor da olmadı rahattım..canım.. sımdı eskısınden daha mutluyum.. ınsallah herkes ıstedıgı kıloya ulasır...:hooray:hihoyyyt

tsk ederım canım sonra eklerım senı de optum

Bu diyetle arkadaşlardan haftada 4-5-6 kilo verenler oldu canım, ama ben tam olarak bu diyeti uygulamadığım için daha yavaş kilo veriyorum.. 5 günde 1.8 kilo verdim...yaptığım uygulamayı arkadaşa yazmıştım ,bakabilirsin canım...eğer acelen yoksa bu şekilde de yapabilirsin..kilolar yavaş da olsa yine gidiyo , cok sükür opuyorumnanaktan

yesil cayi bende bayilarak icmiyorum :sinifsinif:
ve seky bebegin yazdigi gibi yaptim soguk olarak iciyorum daha kolay oluyor

sağol canım ,deniycem her türlüsünü. sanırım ben çayınıda fazla koyuyorum zehir gibi oluyo. ben bi brdağın yarısına su yarısına çay koyuyodum onu içmeye çalışıyodum böööööğğğğğğ çok acı oluyodu biraz seyreltip deniycem.

bu sabah erkenden elma sirkemi içtim.2 tane etimeği 1 dilim peynirle yedim.sonra 2 elma yedim.3 kupa yeşil çay içtim.belim incelsin diye oklavayı omuzlarımın üstüne koyup sağ,sola 500 kez döndüm.galiba güne baya bii ii başladım dimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…