Canım bende yeniyim çarşambadan beri yapıyorum açıkçası ben sabah tost ve öğlende bigün köfte bigün zeytinyağlı fasulye yiyorum sonra yeşilçay elma ve su ama bir yıldır kıpırdamayan kilom hergün 300 500 gr gidiyor bu şekilde gittiği sürece böyle yapıcam olmadı başta yazan şekilde ben haftada 3 ile 4 kilo versem göbek atıcam ve gidişatta iyi bence dene memnun kalırsın eminim vermeyen yok bazı arkadaşlar 5,6,8 kilo veriyor haftada tabi verdikten sonra dikkat süreside lazım hızla verip almamak için ama güzel
kendine gel kızımmmmmmmmmm:mymeka:Kaç kilosun sen böyle ağlıya ağlıya olmaz hedefe kilitlen olmak istediğin hali düşün açımmmmmmm diye diye olamaz elma ye iç suyu açlık kalmaz aklın kalır sadece aklınada hükmedicen yapıcak bişey yok.Diğer diyetlerle 5 ayda vereceğini ve sürekli yememem lazım diyeceğine 2 haftada vereceksin daha ne istiyosunpelince yaw bacım benim olduğum yerde ne anam var ne babam var ben gurbette bi gelinim komşulara gelince onlarıda tanımıyom zaten dillerindende anlamıyom.bi kocacığım var şimdi ona elmalı pasta yapsam kesin yerim.bak demedi deme:)zaten açlıktan gebermek üzereyim.çanlıyacan kaçarı kuçarı yopk kırmızı mırmızı yiyecemmmmmmmmmmmm.bide çok zor geçiyo ...inşallah dayanırım imdattttttttttttttttttttttt
Meraba eLma diyeti güzelleri ...kaydirigubbakcemile5
SLM KIZLAR GELDIM GELDIM HAVA COK GUZEL BIRAZ CIKTIM HEPINIZI OKUDUM YENILERI DE SINIFA ALDIM BUARDA DIYETTE UYUN YOKSAklava:
VE CUMAYA KADAR TARTILMAK YAZAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
SILA NASILSIN CANIK NASIL GECIYOR HADDI YOLUN YARISANA GELDIN KIZ MASSALAH BENDEN DE AZIMLI CIKTIN HELAL KIZ SANA TABI OBUR GACILAR KUSMEZSIN HEPINIZ IYSINIZ
:1hug:
selam millet bu ara yoğunum biraz giremiyorum fazla öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan
ay ay yerim ben sennin tatlı dilini
yolun yarısına önümüzdeki cuma gelicem sanırım kız
çünkü 2.ci hafta dahada güzel kilo veriliyor sen ve akrep 2ci haftalarda daha yüksek kilo vermiştiniz.
eh bende güzel vericem ..zaten reğli olduğum için benden 5kilo gitti bu hafta olmasaydım dahada fazla gitçekti.
azimli derken valla senden öğrendim .sen herşeyinle bize örneksin güzel meleğimmm..ŞenizŞeniz
acayip talep var:))) sexy hangi birimizle uğraşacak...bence 10 ar 20 şer kişilik gruplar oluşturup başımıza tecrübelilerden bi hoca tayin etsin:))))) bu arada ilk günüm elma su iyi gidiyor ama mümkün değil yeşil çay boğazımdan aşağı inmiyooooo var mı bi yolu imdattttttt
sexybebekcim canım çok başını agrıtıyoruz ama bişiy sorucam..senin dediğin gibi ramazanda da kurallara uyarsak..senin verdiğin menüye göre oruç tutarsak kaç kilo veririz ayda?sence ramazanda yavaşlar mı?