Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

ay ay yerim ben sennin tatlı dilini

yolun yarısına önümüzdeki cuma gelicem sanırım kız

çünkü 2.ci hafta dahada güzel kilo veriliyor sen ve akrep 2ci haftalarda daha yüksek kilo vermiştiniz.

eh bende güzel vericem ..zaten reğli olduğum için benden 5kilo gitti bu hafta olmasaydım dahada fazla gitçekti.

azimli derken valla senden öğrendim .sen herşeyinle bize örneksin güzel meleğimmm..ŞenizŞeniz

silacim insallah dedigin gibidirde ikinci haftada daha kolay verilir yoksa kopruye cikip atliycam bu defa gram kacamak yapmiycamm sonucu merakla bekliycem gerci benim ikinci haftam degil ikinci denemem oda uc gundu

sagol canim hafta cuma kesin 8/10 kilo arasi verirsin kocan valla caltar hahahahah :dance:

ve tabiki seni cekemeyenler de cildiracak zemuszemuskaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3

sexybebek sen var ya çok tatlı bir insansın ağzından bal damlıyor iyiki seni tanıdık
inan çoğu insan senin pozitifliğin ve diyet deneyiminle hırslandı ve kilo vermeye başladı sen bitanesin bitaneŞenizŞeniz

zaten benim hedefimde bu hafta 8/10 arasıhihoyyyt

valla çatlasınlar inan.hele kocamada neler yapacam sorma hedefime ulaştığımda..kötükedihüsokötükedihüso

sexybebek sen var ya çok tatlı bir insansın ağzından bal damlıyor iyiki seni tanıdık
inan çoğu insan senin pozitifliğin ve diyet deneyiminle hırslandı ve kilo vermeye başladı sen bitanesin bitaneŞenizŞeniz

zaten benim hedefimde bu hafta 8/10 arasıhihoyyyt

valla çatlasınlar inan.hele kocamada neler yapacam sorma hedefime ulaştığımda..kötükedihüsokötükedihüso

KIZ BU NE HIRS ALLAH ALLAH KOCANA NEYAPCAN BAK SAKIN ADAMI CILEDEN CIKARTMA HA SONRA BENIM AGZIMA SICAR NEYAPTIN KARIYA DIYE :1ninca:

silacim insallah dedigin gibidirde ikinci haftada daha kolay verilir yoksa kopruye cikip atliycam bu defa gram kacamak yapmiycamm sonucu merakla bekliycem gerci benim ikinci haftam degil ikinci denemem oda uc gundu

inanki melissani benimde tek umudum bu diyet

ilk defa bu kadar çok kararlı ve azimliyim,ve hergün değişen kilo mutlu ediyor beni.,,

herşey sexybebek sayesinde.allahta onun muradı varsa versin.çok değerli bir insan oŞeniz

inanki yılmıyorum elma diyetini yaşam biçimi yaptım kendime hele haftaya 7li rakamı göreyim deme keyfime

kimileri yaşla ve evli bekar meselesiyle daha az veya çok kilo verilebilir dediler.

ama ben 34yaşındayım 3çocuğum bu diyetin sonunda bir manken olarak çıkacam karşınıza:dance:çok kararlıyım çok.beynime yükledim kesinlikle zayıflıcam.

hergün evimde güzel yemekler yapıyorum tatlılar hamur işi ama hiçbişey beni etkilemiyor.

sexybebğin dediklerine uyuyorumm ve kilolarda gidiyor..

senin yaşın kaç çocuklar varmı..

ve diyet nasıl gidiyor tatlım..

KIZ BU NE HIRS ALLAH ALLAH KOCANA NEYAPCAN BAK SAKIN ADAMI CILEDEN CIKARTMA HA SONRA BENIM AGZIMA SICAR NEYAPTIN KARIYA DIYE :1ninca:

yok kız yok sana teşekkür eder..

kocama gelince önce işkence sonrada güzel şeyler yapıcam

çünkü kilolar varken çok kızdırıyor beni.hıncımı alayım demii:eek:klava::eek:klava:

inanki melissani benimde tek umudum bu diyet

ilk defa bu kadar çok kararlı ve azimliyim,ve hergün değişen kilo mutlu ediyor beni.,,

herşey sexybebek sayesinde.allahta onun muradı varsa versin.çok değerli bir insan oŞeniz

inanki yılmıyorum elma diyetini yaşam biçimi yaptım kendime hele haftaya 7li rakamı göreyim deme keyfime

kimileri yaşla ve evli bekar meselesiyle daha az veya çok kilo verilebilir dediler.

ama ben 34yaşındayım 3çocuğum bu diyetin sonunda bir manken olarak çıkacam karşınıza:dance:çok kararlıyım çok.beynime yükledim kesinlikle zayıflıcam.

hergün evimde güzel yemekler yapıyorum tatlılar hamur işi ama hiçbişey beni etkilemiyor.

sexybebğin dediklerine uyuyorumm ve kilolarda gidiyor..

senin yaşın kaç çocuklar varmı..

ve diyet nasıl gidiyor tatlım..

CANIM BEN BIRSEY YAPMADIM SADECE SIZE YOL GOSTERDIM CUNKU BU YOL YESIL ACIK BIR YOL YESILSE HAYAT DEMEK GUZELIK DEMEK ENERGIE DEMEK
BEN SADECE BIR ARACIYIM
VE SEN SILA VE DIYER KIZLAR SIZ BU YOLU YURUMEYE BASLADINIZ HER ADIM BIR MUTLULUK HER ADIM YENI BIR BEN DEMEK HER ADIM YENI BIR HAYAT DEMEK YOLUN SONU COK YAKIN UZUN GORUNUYOR BELKI BU YOL AMA YESIL YOL ZEVKLI BIR YOL ONUN ICIN HIC BIR DERT OLMICAK BU YOLDA CUNKU BEN HEP SIZINLEN OLACAGIM :kedi:eek:puyorumnanaktan

yaaa ben birazcık yemeğin tadına baktım.evet evet dövün beni.hatta kafama kafama vurun.bide şu tartılma konusuna gelinece yaw ben günde 3 öğün tartılıyorum elimde değilllllllll.

CANIM BEN BIRSEY YAPMADIM SADECE SIZE YOL GOSTERDIM CUNKU BU YOL YESIL ACIK BIR YOL YESILSE HAYAT DEMEK GUZELIK DEMEK ENERGIE DEMEK
BEN SADECE BIR ARACIYIM
VE SEN SILA VE DIYER KIZLAR SIZ BU YOLU YURUMEYE BASLADINIZ HER ADIM BIR MUTLULUK HER ADIM YENI BIR BEN DEMEK HER ADIM YENI BIR HAYAT DEMEK YOLUN SONU COK YAKIN UZUN GORUNUYOR BELKI BU YOL AMA YESIL YOL ZEVKLI BIR YOL ONUN ICIN HIC BIR DERT OLMICAK BU YOLDA CUNKU BEN HEP SIZINLEN OLACAGIM :kedi:eek:puyorumnanaktan

işte bu ya güzel yürekli meleğim:1hug::1hug:Şeniz

teşekkür ederim kendi adıma ve diğer kızların adına..

bu güzel yeşil yolda hepimiz çok mutlu olacağız..a.s.a.s.

yaaa ben birazcık yemeğin tadına baktım.evet evet dövün beni.hatta kafama kafama vurun.bide şu tartılma konusuna gelinece yaw ben günde 3 öğün tartılıyorum elimde değilllllllll.

BAK GUZELLIM YANLISLARDASIN BEYIN OYNUYOR VE SEN ONUN KURBANI OLUYORSUN TAMAM BIRKERE YEMEKDEN TATMAK BIRSEY OLMAZ AMA TARTIYA SAKIN CIKMA KALDI HATTA EVDE KIM VARSA ONA DE SENIN BILMEDIGIN YERE KALDIRSIN CANIM TARTI YASAKKKKKKKKKKKKKKKKKK

KAFANI BASKA SEYLERE VER MUZIEK AC GID HAVA AL GUZEL SEYLER DUSUN BENI SINIR ETMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE VALLA SANA 1SENE ISKENCE YAPARIM :eek:klava:kötükedihüso:eek:klava:

ah ah yemeğin tadına bak ama yeme.geri çıkar tatlım.yani tadını tuzunu anlamak için.

bakayım derkende hüpletme yoksa:eek:klava::eek:klava:önce sexybebk sonra takımdaki kızlar seni:eek:klava::eek:klava:bida olmasın ha ona göre:jeyyar::jeyyar:

ilk zamanlar tartılıyor ama şimdi bende tatrtılmıyorum bence zor bir yre sakla cuma günleri çıkart ve tartıl..

sılacım süpersin..umarım istediğin kiloya düşersin tatlım..gardrobunu da yenilersinn:eek:sositososito

saol canımmmŞenizzaten çoğu kıyafetleri verdim.2-3 parça bişey kaldı .

zayıflıyacağım için yenilerini alcamm.

zayıflamazsam dolapta kıyafet yok ne giycez.:uhm:

yani mecburen zayıflıcam.:dance:

elveda kilolar:a015::a015:

off ya zayıflasak da beyaz pantolon..sonraa hani moda olan kemerli kıyafetlerden giysek:jeyyar:valla bi zayıflıyım her gömelğime kemer takıcam..uymasa da takıcam ...şu anda takamıyorum göbek pörtlüyor:sinifsinif:

off ya zayıflasak da beyaz pantolon..sonraa hani moda olan kemerli kıyafetlerden giysek:jeyyar:valla bi zayıflıyım her gömelğime kemer takıcam..uymasa da takıcam ...şu anda takamıyorum göbek pörtlüyor:sinifsinif:

TAKARSIN BEBIS TAKARSIN BIR IKI HAFTA SONRA NELLER TAKARSIN SEN BILE :1shok: OLURSUN :lepi:delikafaduldenkaydirigubbakcemile3

sexybebek tamam anacım cumaya kadar tartılmıyacam kocama söyledim saklıyor tartıyı.bişey soracam canım bu yeşil çaydan kaç bardak içecem ben.bide hiç su içemiyom yaw

sexybebek tamam anacım cumaya kadar tartılmıyacam kocama söyledim saklıyor tartıyı.bişey soracam canım bu yeşil çaydan kaç bardak içecem ben.bide hiç su içemiyom yaw

3/4 bardak bebis suyu mutlaka icmelisin en az 2 icilcek bu metabolizmayi hislandiriyor nekadar cok su okadar cok kilo gider vucut motor gibi bunu unutma her iki saat neden elma ye diyorum cunku mide durmadan calisacak ve su da vucutdu temizlicek ancak bunu yarasan haftada 5/8 kilo verebilirsin bebis

sexybebek canım bişey soracam sen bu 95 kilodan 71 kiloya sadece elma yiyerekmi düştün.dide kaç günde verdin

X