- 7 Ağustos 2009
- 623
- 16
canim tamam ozaman yarin tartilma ve haftaya kadar diyeti yap ve sakin tartilmaaaaaaaa
ve diyetin disina cikmaklava::1hug:
Selamlar diyetimin ilk gününü sağ salim bitirmek üzereyim ilk gün gayet güzel geçti bi halsizlik acıkma vs hissetmedim acıktığımda da zaten elma saatim gelmişti
yalnız bir kaçamak yaptım sadece bir elin yarısı kadar gözleme yedim kayınvalidem yapmış kırılması diye iki lokmalık bişey yedim malesef
Valla cesaretlik bi durum yok canım ya açlık hiç hissetmiyorsun.kutlarım sexybebek:hooray:
yüzünde çökmede olmamış
cesaretimi bir toplarsam aranızdayım:jeyyar:
3 günde 3 kilo diyosunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnyarın başlıyor yeni hafta sen 3gün yapsan yeter:))
Düşmüştür inanırımyarın senin kilonu mereak ediyom sexybebek sen kesin 6,lı rakamlara düştün
Ama benim ikinci günüm bugün insaffffffffffffffffffffffffffffffff tatlıcım yaaaaaaatoplam 18 kilo verdim insallah yarin de guzel rakam cikar valla cok hecanliyimmmmmmmmmmm
NOT YARIN SABAH KALKINCA TARTIYA CIKILCAK VE EN ERKEN SAATE YAZINKI BENDE LISTEYI TAMAMLIM CANIKLER VE TAKIM OLARAK MAX 80 KILO VERMIS OLCAZ CUNKU NERDEYSE 20 KISIYIZ VE EN AZ 4/5 KILO BIR KISI VERMEZSI LAZIM ONA GORE YOKSA CEZAAAAAAAA VAR opuyorumnanaktan
Sexy beni unuttun beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.Bide tartılmadan çatlarım ben çatlarımmmmmmmmtamam bebis yarin yeni liste yapacam ve yeni kisileride koyacam bi guzel zemuszemus
ama haftaya kadar tartilmak yazak valla doverim sizi ve posetief olacaksiniz kilolarda su gibi gidecek ve bir sorun falan olursa cekinmeden sor ellimden ne geliyorsa sizi en iy sekilde zayiflatacam :teytey:
20 liraya bile var tatlım al bi tane hem eskiler bence daha iyi dijitaller fazla tartıyor.Bende fakir var resmen çevremdeki 3 baskülden 2 kg fazla tartıyor fakir markası aklında bulunsun.Normal baskül bile alsammı diyorumyok canım komsuda felem ya mafoldumben yarın ben nabcam ayol aaaaaa cıldırcegimmmm kaydirigubbakcemile
Hayırlı olsun canım en iyisini yapmışsın ev çok önemli huzurla otur inşallah hemde fıstık fıstıkpelince
Sexy beni unuttun beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.Bide tartılmadan çatlarım ben çatlarımmmmmmmm
Bir günde bir kilo verdim canım hedefime ulaşayım istanbulda en güzel yerde yedirip içiricem seni uçak biletinde benden derrmişim
valla canim bu sene zor yeni ev yaptirdim paralar ucuyor tatile nasil gelim ama kisa gelecem insallah hepimiz bulusuruz kiz kiza felekden bir gun calariz alkisalkisalkis
bebişşşşşşşşşşşşşş
süpersin şekeeeer..
ama varya bende süper oldum kıııssss..
bugün misafirler acaip zayıflamışsın dediler yaaaaaaaa...
bu ara işlerim pek yoğun giremiyorum kk ya ama gönlüm hep sizlerle şekerler...
ilk günler tartılıyoum günde 1 kilo giiyodu ama bebiş yasaklayınca kaldırdım tartıyı ve çokk merak ediyorum kilomu yaaaa..
çatlicam resmen..
eve geldiğimden bu yana iş arıyorum yapılıcak aklım tartıya kaymasın diye
ve eve tartı 2 tane uffffffffffffffffffffffffffff
okadar övgü sözü duydumki bugün ve aynayada baktıkça acaip mutlu oluyorum şekerler...
bebişşşşşşş inşallah yarın parti veririz şekerrrrr...........
Hayırlı olsun canım en iyisini yapmışsın ev çok önemli huzurla otur inşallah hemde fıstık fıstık
Bişey diycem liste oluşturulurken kim kaç gündür yapıyor diyeti bu da yazılsın lütfen hem dışardan bakanlara hemde bize kıyaslama olanağı doğar bildirim yapacak arkadaşlar verdikleri kiloyu ve diyetin kaçıncı gününde olduğunuda yazsın olmaz mı seksiciğimmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktanBide burda yazan kiloların hepsi bu diyete başlangıç kilosu değil mi yani başka diyet yapıyodur 3,5 bişey vermiştir buraya gelip bunla devam eden buraya başladığı kiloyu bildirsin dimi?Ay ne meraklıyım durumlarımızı iyice ortaya koyalım az mı veriyoz iyi mi gidiyoruz bilelim.kaydirigubbakcemile2
canım benim bugün 10. günüm bitiyor...akrep bende çok merak ettim şimdi ya kaç gün oldu senin ve sabah kaçta kalkıyosun kaydirigubbakcemile3hemen gir bak tamam mı
VALLA COK MUTLU OLDUM KIZ VARYA SUPER YA HADI HAYIRLISI ONEMLI OLAN AYNA VE CEVRENDEKI INSANLAR TARTI OKADARDA ONEMLI DEGIL BAKALIM YARIN NEOLACAK AMA SEN KAZANDIN BEBIS VE COK MUTLUYUM KIZZZZZZZZZZZZZZZZZZopuyorumnanaktanalkisalkisalkis
senin burcun ne seksikız:))
sexy bebegımmm kızzz sen benı yanlıs anladınnnn ben 5 gunde 2 kılo verdım..bu regl gırınce degısıklık olmadıııı yanı sonuc 2 kılo canım