Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

yarın başlıyor yeni hafta sen 3gün yapsan yeter:))

kızlar okuyorum geçmişi ama çok meraklandım 55,5 kg yim şööşe 3-4 kg versem iyi oluyo benim adam hiç sevmiyo kiloyu
pek sporcu
53 olduydum bi ara ne güzel bu ara ye ye 55,5 oldum
7-8 gün yapsam olur herhalde
ama bu mevsimde bu elma 5,5 tl

resimlerini anca bulabildim sexy bebek
valla acayip değişmişsin bu şekilde kilo verdirmesi mükemmel
10 gün yapayım bakayım ilk sayfaya dönüyorum ve kalem kağıt yazıyorum kızlar
aranızda yer varmı bize de

merhabalar sizleri arada okuyodum ...
cok güzel kilolar vermissiniz benide araniza alirsaniz sevinirm
benim kilom 94 bu sabah bende yapmaya basladim diyet

sexybebek cok zayiflamissin canim ya super olmussun sen ne kadar suredir yapiyorsun ve toplamda kac kilo verdin canim ben 4-5 kilo versem super olucak:)

tks arkadaslar cok mutlu ettiniz ha zaten sexy oldugumu hisediyordum sayenizde sexyliktnde ciktim hahhaaha

yok doktora gitmedim gitmek de istemiyorum cunku ruhum saglikli kendimi yeni dogmus gibi hisediyorum arkadaslar birkez daha diyorum hersey kafada bitiyor onun icin guzel energie alin her sabah ve yatmadan once bu sizi cok destircek ve bir kac hafta sonra sizde benim kadar olmasada sexy olacaaksiniz lülülülülülü:dance::1hug:

merhabalar
birkaç gündür sizleri takip ediyodum çaktırmadan çok hoşuma gitti burası
sexybebeğinde resimlerini görünce katılmaya karar verdim yarın başlıyacağım umarım aranıza alırsınız
sexybebek öncelikle fıstık gibi olmuşsun harika görünüyosun ve böyle diyeti paylaşıp öncülük ettiğin için ayrıca herkese verdiğin destek için bende teşekkür etmek istiyorum opuyorumnanaktan
yarını bende çok merak ediyorum bakalım kim ne kadar vermiş
herkese sağlıklı zayıflamar diliyorum a.s.

3 haftam doldu allah sukur bir ay olacak :1hug:

toplam 18 kilo verdim insallah yarin de guzel rakam cikar valla cok hecanliyimmmmmmmmmmm

NOT YARIN SABAH KALKINCA TARTIYA CIKILCAK VE EN ERKEN SAATE YAZINKI BENDE LISTEYI TAMAMLIM CANIKLER VE TAKIM OLARAK MAX 80 KILO VERMIS OLCAZ CUNKU NERDEYSE 20 KISIYIZ VE EN AZ 4/5 KILO BIR KISI VERMEZSI LAZIM ONA GORE YOKSA CEZAAAAAAAA VAR opuyorumnanaktan

tamam bebis yarin yeni liste yapacam ve yeni kisileride koyacam bi guzel zemuszemus
ama haftaya kadar tartilmak yazak valla doverim sizi ve posetief olacaksiniz kilolarda su gibi gidecek ve bir sorun falan olursa cekinmeden sor ellimden ne geliyorsa sizi en iy sekilde zayiflatacam :teytey:

saol canım Şeniz

Arkadaslarım ınsallah hepınız kolay kılo verırsınız ama su bır gercek tek cesıt beslenmek uzun surelı metabolızmayı bozdugu gıbı barsak hastalıklarına da yol acıyor....hıcbır dıyetısyen boyle beslenmeyı onermıyor.......ama ınsallah sorun olmaz...gercı arkadaslarınızda bırsey gelısmemıs ınsallahta gelıŞmez.....

ya kızlar yarın tartılcasda ben nerde tartılcam hiç bilmim nerelerde tartı bulabiliriz ya fikri olan bide tartının dogru tartması lazım sıradan baskulmu yada baska bi tartımı lasım ?

kizlar aranizda bir kac kisi sormus kave icebilirmiz diye gun max 2 tane ama mumkunse sek icilcek yani sut seker yazaklmaz: ama eyer sabah icilecekse cok az koyun ozaman ama sakin aksama dogru icmeyin cunku aksamlari vucut agir calisiyor onun icin dikkat ama sabah olabilir :içelim:

ya kızlar yarın tartılcasda ben nerde tartılcam hiç bilmim nerelerde tartı bulabiliriz ya fikri olan bide tartının dogru tartması lazım sıradan baskulmu yada baska bi tartımı lasım ?

canim valla ben turkiyede yasamiyorum onun icin nerde tartilirsin onuda bilemem ama eyer komsudan falan alacaksan sunu unutma sabit bir yere koy yani duzz bir yere ve sabah kalkinca tartilin sonra yazin cunku hepinizi merak ediyorum :dance:

yok canım komsuda felem ya mafoldumben yarın ben nabcam ayol aaaaaa cıldırcegimmmm kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…