Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

herkeze merhaba bende yarın bu diyete başlıcam sexybebek resimlerini görünce 1 aydaki değişimini gördüm bayılacaktım resmen şoka girdim.yarın kilo bildirimi yapan arkadaşalr bu diyeti ne kadar yaptıklarını ve kaç kg verdiklerini yazarsa çok sevinirim acayip merek ediyorum.
bu arada 4.takımdayım deneyimlerinizi istediğiniz zaman bizimlede paylaşabilirsiniz
öptüm

toplam 18 kilo verdim insallah yarin de guzel rakam cikar valla cok hecanliyimmmmmmmmmmm

NOT YARIN SABAH KALKINCA TARTIYA CIKILCAK VE EN ERKEN SAATE YAZINKI BENDE LISTEYI TAMAMLIM CANIKLER VE TAKIM OLARAK MAX 80 KILO VERMIS OLCAZ CUNKU NERDEYSE 20 KISIYIZ VE EN AZ 4/5 KILO BIR KISI VERMEZSI LAZIM ONA GORE YOKSA CEZAAAAAAAA VAR opuyorumnanaktan

ilk çok ama çok kıskandığımı dile getireyim resmen çıtır hatun olup çıkmışsın maşallah.:nazar::nazar:

kesin yarın ki ilk cezayı ben alırım.. veremiyom yahu...

seni görünce bak dedim kendime :eek:klava: (hani anneler bazen der ya çocuklarına gaza getirmek için) gör sexybebeki kaç haftada kaç kilo vermiş, erimiş bitmiş. :kızgın: sen bir yağ eritmeyi beceremiyon ne biçim bünyen var dedim :eek:lmaz:kaç gün oldu gr gr veriyon dedim :eek:klava:.

sonra söz verdim kendime daha da azimli olucem. pozitif olup eriyip gidecemmm kaydirigubbakcemile3
diye ama inşallah veririm bende.

not: kıskandığım şakaydı ( biraz kıskandım ama) gülüm gerçekten çok tebrik ediyorum sağlıkla devam edersin inşallah kilo vermeye..

ilk çok ama çok kıskandığımı dile getireyim resmen çıtır hatun olup çıkmışsın maşallah.:nazar::nazar:

kesin yarın ki ilk cezayı ben alırım.. veremiyom yahu...

seni görünce bak dedim kendime :eek:klava: (hani anneler bazen der ya çocuklarına gaza getirmek için) gör sexybebeki kaç haftada kaç kilo vermiş, erimiş bitmiş. :kızgın: sen bir yağ eritmeyi beceremiyon ne biçim bünyen var dedim :eek:lmaz:kaç gün oldu gr gr veriyon dedim :eek:klava:.

sonra söz verdim kendime daha da azimli olucem. pozitif olup eriyip gidecemmm kaydirigubbakcemile3
diye ama inşallah veririm bende.

not: kıskandığım şakaydı ( biraz kıskandım ama) gülüm gerçekten çok tebrik ediyorum sağlıkla devam edersin inşallah kilo vermeye..

canim tabiki basaracan sadece bunye alismasi lazim bu bendede olabilirdi ama allah sukur hic sorun olmadi ve insallahda olmicek onun icin hergun daha iy dusun hic bir sey icin stress girme inanki hersey boss olan hep kendimize oluyor ve bu da bize kilo yapiyor onun icin herseyi en iy sekilde dusunmek lazim neolursa olsun zaten olan oluyor zaten giden gidiyor ama biz herseye rahmen olumlu dusunelim ve birakinda stressi bizi cekemiyenler dusunsun opuyorumnanaktanzemuszemuskaydirigubbakcemile5

sexybebek arkadaşım seni tebrikederim azminden dolayı .
Birde herkeze yardım etmen samimi olman mükenmelsin sen.kaydirigubbakcemile3a.s.

merhaba bende sizi 4,5 gündür takip ediyorum.bugün ilçemizin pazarı vardı yeşil elmalardan aldım ve bende yarın sabah itibari ile başlıyorum diyete...şuan 81 kiloyum boyumda 1.60 ...65 bile olsam bana yetecek...busefer bırakmıycam azimliyim....bundan sonra görüşmek dileğiyle...

aşağıdaki çizelge kışa aitti...yazın bazı sebeblerden kilo aldımm.silebilirsem sileceğim...

merhaba bende sizi 4,5 gündür takip ediyorum.bugün ilçemizin pazarı vardı yeşil elmalardan aldım ve bende yarın sabah itibari ile başlıyorum diyete...şuan 81 kiloyum boyumda 1.60 ...65 bile olsam bana yetecek...busefer bırakmıycam azimliyim....bundan sonra görüşmek dileğiyle...

hg yarin listeye eklerim ve cuma gunune kadar tartilmak yazak zemuszemus

sexybebek baslangic kilo 95 suan kilo 77 hedef 58
akrep33 67 ? 64
kraliche 63 ? 49
hickes 63,6 ? 53

sila55 93 ? 60
twilight11 66 64,8 53
hasretim34 71,5 ? 55
emelyucel 62 ? ?
MIZMIZ 66 61 50

aysee1905 96,2 ? 58
ARDA-ALYA 75 ? 55
minni 73 ? 53
shopaholic 77 73,5 55
suziyldz 81,2 ? 70
Tiptoniq 84,5 ? 75

meliSSAil 67 ? 60
dkeser 107 ? 70
.Z.E.Y.N.O. 75,8 73,2 60
gülbeyza 81,8 ? ?
apple_cheek 74.4 ? 74.4
helinaa72 81,8 ? 67
kedigen 71 ? ?
adml 72 70 60
annmayra 73 ? 58
aynalar 85 ? 50
saziye19 75 ? 65

NOT CUMA SABAH TARTIYA CIKILCAK

toplam 18 kilo verdim insallah yarin de guzel rakam cikar valla cok hecanliyimmmmmmmmmmm

NOT YARIN SABAH KALKINCA TARTIYA CIKILCAK VE EN ERKEN SAATE YAZINKI BENDE LISTEYI TAMAMLIM CANIKLER VE TAKIM OLARAK MAX 80 KILO VERMIS OLCAZ CUNKU NERDEYSE 20 KISIYIZ VE EN AZ 4/5 KILO BIR KISI VERMEZSI LAZIM ONA GORE YOKSA CEZAAAAAAAA VAR opuyorumnanaktan

sexy bebek yaaa ben ceza aldım ozaman ama benım mazeretım var regl sıskınlıgıımafoldumbenbeni haftaya görünn zemuszemusbugun bızım pazarımız babama 5 kılo elma aldırdım yarın baslıyor tekra<ardan 2 gunluk ara yeter..
bu ardaa topık super motıve olduuuu harıka sayende sexy tatlım..

karalıce canım ıkı rsmınde gercekten hos ama ılkı süperrr:teytey:bunu başaracagına ınanıyorum walla hepımız basaracagızzz zemuszemus

sexy bebek yaaa ben ceza aldım ozaman ama benım mazeretım var regl sıskınlıgıımafoldumbenbeni haftaya görünn zemuszemusbugun bızım pazarımız babama 5 kılo elma aldırdım yarın baslıyor tekra<ardan 2 gunluk ara yeter..
bu ardaa topık super motıve olduuuu harıka sayende sexy tatlım..

karalıce canım ıkı rsmınde gercekten hos ama ılkı süperrr:teytey:bunu başaracagına ınanıyorum walla hepımız basaracagızzz zemuszemus

canim tamam ozaman yarin tartilma ve haftaya kadar diyeti yap ve sakin tartilmaaaaaaaa
ve diyetin disina cikma :eek:klava::1hug:

Selamlar diyetimin ilk gününü sağ salim bitirmek üzereyim ilk gün gayet güzel geçti bi halsizlik acıkma vs hissetmedim acıktığımda da zaten elma saatim gelmişti
yalnız bir kaçamak yaptım sadece bir elin yarısı kadar gözleme yedim kayınvalidem yapmış kırılması diye iki lokmalık bişey yedim malesef

X