sexybebek süper olmuşsun canımm ya darısı başımıza valla harikasın opuyorumnanaktan
toplam 18 kilo verdim insallah yarin de guzel rakam cikar valla cok hecanliyimmmmmmmmmmm
NOT YARIN SABAH KALKINCA TARTIYA CIKILCAK VE EN ERKEN SAATE YAZINKI BENDE LISTEYI TAMAMLIM CANIKLER VE TAKIM OLARAK MAX 80 KILO VERMIS OLCAZ CUNKU NERDEYSE 20 KISIYIZ VE EN AZ 4/5 KILO BIR KISI VERMEZSI LAZIM ONA GORE YOKSA CEZAAAAAAAA VAR opuyorumnanaktan
ilk çok ama çok kıskandığımı dile getireyim resmen çıtır hatun olup çıkmışsın maşallah.
kesin yarın ki ilk cezayı ben alırım.. veremiyom yahu...
seni görünce bak dedim kendimeklava: (hani anneler bazen der ya çocuklarına gaza getirmek için) gör sexybebeki kaç haftada kaç kilo vermiş, erimiş bitmiş. sen bir yağ eritmeyi beceremiyon ne biçim bünyen var dedim lmaz:kaç gün oldu gr gr veriyon dedim klava:.
sonra söz verdim kendime daha da azimli olucem. pozitif olup eriyip gidecemmm kaydirigubbakcemile3
diye ama inşallah veririm bende.
not: kıskandığım şakaydı ( biraz kıskandım ama) gülüm gerçekten çok tebrik ediyorum sağlıkla devam edersin inşallah kilo vermeye..
sagol canim insallah en kisa zamanda sizde guzel sonuc alirsiniz opuyorumnanaktan
Herkeze selam.
sexybebek arkadaşım seni tebrikederim azminden dolayı .
Birde herkeze yardım etmen samimi olman mükenmelsin sen.kaydirigubbakcemile3a.s.
merhaba bende sizi 4,5 gündür takip ediyorum.bugün ilçemizin pazarı vardı yeşil elmalardan aldım ve bende yarın sabah itibari ile başlıyorum diyete...şuan 81 kiloyum boyumda 1.60 ...65 bile olsam bana yetecek...busefer bırakmıycam azimliyim....bundan sonra görüşmek dileğiyle...
hg yarin listeye eklerim ve cuma gunune kadar tartilmak yazak zemuszemus
toplam 18 kilo verdim insallah yarin de guzel rakam cikar valla cok hecanliyimmmmmmmmmmm
NOT YARIN SABAH KALKINCA TARTIYA CIKILCAK VE EN ERKEN SAATE YAZINKI BENDE LISTEYI TAMAMLIM CANIKLER VE TAKIM OLARAK MAX 80 KILO VERMIS OLCAZ CUNKU NERDEYSE 20 KISIYIZ VE EN AZ 4/5 KILO BIR KISI VERMEZSI LAZIM ONA GORE YOKSA CEZAAAAAAAA VAR opuyorumnanaktan
sexy bebek yaaa ben ceza aldım ozaman ama benım mazeretım var regl sıskınlıgıımafoldumbenbeni haftaya görünn zemuszemusbugun bızım pazarımız babama 5 kılo elma aldırdım yarın baslıyor tekra<ardan 2 gunluk ara yeter..
bu ardaa topık super motıve olduuuu harıka sayende sexy tatlım..
karalıce canım ıkı rsmınde gercekten hos ama ılkı süperrr:teytey:bunu başaracagına ınanıyorum walla hepımız basaracagızzz zemuszemus