Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

şokkkk oldum süpersin bir an önce bende yanınızdayım kızlar en geç pazartesiiiiiiiiiiiiiii

sexy bebek şaşırdım kaldım canım ya ilk fotoya baktımda yüzünü hiç benzetemedim hiç ama hiç.Yalnız boyun kaç senin canım bana epey uzun geldi çizelgene bakıyorumda bmı nin 30.1 kilon 77 ise boyun 1.60 gibi olmalı ama bana bayağı boylu geldin valla tebrik ederim süper ötesi olmuşsun

kraliche arkadasım dogru söylemek gerekırse ıkı halını de begendım ben. cok bi aşırılık yok bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
psrdon canım cok bı aşırılık bence yazmışım cok bır asırılık yok bence dıyecektım düzelltıma.s.

kutlarım sexybebek:hooray:
yüzünde çökmede olmamış
cesaretimi bir toplarsam aranızdayım:jeyyar:

ben düzeldım canım daha ıyıyıyım. eşim ıkı saatlıgıne ızın alıp geldı dün ne varsa getırmış hurma kuruüzüm kuru kayısı ıncır pekmez bal.. dedım aşkım kusura bakma 70 kıloya ınmışim yıyemem bunları dedım ama nafıle o ıkı saat ıcınde yedırmedıgı sey kalmadı. ama ıyıyıym arkadasım sağolasın.

kraliçe tatlım bence 2 halinde süpera.s..kasa masa ben göremedimyasakkelime

zeynocum iyi olmana sevindim tatlım

of off seyxkız gibi kilo versem bende ama bendede kilo verme var eşim farketmeye başladı dedi bu sabah bakalım yarın tartı ne göstercek ve arkadaşlarıda merak ediyorum..

herkeze tsk ederim boyum okadarda uzun degil ama ben topuklu ayakbi giyorum beni bir 15 cm falan daha uzun gosteriyor onu da giymesem daha bir kilolu gozukecektimnaniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…