Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

tatlım ben zaten senin fotolarını görmeden önce gelmiştim gaza resimleri görüncede dahada geldimmŞenizŞenizçok güzel olmuşsun kız..

ayrıca seni çok merak ediyodum güzel hatunmuşsun kızzzŞenizŞeniz

sexybebek harikasın canım kaydirigubbakcemile5

bende kilo verdiğimi hissediyorum artık ve çok mutluyum zemuszemus 1 ay sonra uzun süredir görmediğim bir arkadaşımla buluşacağım o zamana kadar 20-25 kilo verebilir miyim sizce ? dünde sordum ama gören olmadı ramazanda bu diyeti nasıl devam ettirebiliriz ?

kizz sexyy harbiden simbi tam sexy olmusum valla tebrik edoyorum ve seni ayakdaalkisalkisalkis bravoooooo isde budurr:lepi::lepi:

burda konuşmalar yazılar olmuş herkezin düşüncesi kendine ve herkez özgür

ben bu diyeti yapıyorum bugün 6.cı günüm gayette süperim

bende sexykız gibi zayıfladım da resimlerimi koyacağımm

canim tabiki verebilirsin bunu dusunme bile sadece inan ve kendine guven dedigim gibi posetief dusun eyer kendini kuttu hisedersen yaz bana sana guzel energie yolarim opuyorumnanaktan

ramazdan da aksam yeme istediginiz corba ve bir dilim esmer ekmek ve salata 3/4 barda yesil cay ve 2/3 lit su unutmayin ve mumkunse her gun 1 kg elmayi tukettin aksam yemekde 3/4 yatmadan once 2 saat once bitmis olsun savurda salam yada yumurta birgun salam yerseniz obur gun yumurta yiyin ve bir tost salata tomates ve cay ve 2/3 elma yiyin

cevabın için teşekkür ederim sexybebek opuyorumnanaktan
inşallah senin gibi kilo verebilirim .bunu çok istiyorum
ramazanda da dediklerine uymaya çalışacağım . davete gidince biraz zor oluyor ama deneyeceğim =)

sexy bebek sana helal olsun valla gercekden süpersin ya bu dite sirf senin su güzel motiven icin girdm ee tabi bide su kiloardan kurtulmak icin cok güzel motive ediyosun ins cnmm bravoo sanaa

tsk ederim bebis birinci foto 1 ay once falan cekildi
ikinci foto sali gunu cekildi
3cu foto dun aksam cekildi

aman tanrımmmmm süper olmussun tatlımmm aman nazar degmesınnnişte budurrrr elma diyetii:lepi:

not:ben 1 kac gun ara verdım kızlar regl dolayı acayıp sıskınlıgım var ..bıtsın tekrar katılcam aranıza opuyorumnanaktan

tamam 4 gozle bekliyoruz senideeeeeeezemuszemus

:lepi: İşte buuuuu :lepi:
:hooray::hooray::hooray:
:dance::dance::dance:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
:enbuyukkk::enbuyukkk:
zemuszemuszemuszemuszemuszemus

sexy bebek sana helal olsun valla gercekden süpersin ya bu dite sirf senin su güzel motiven icin girdm ee tabi bide su kiloardan kurtulmak icin cok güzel motive ediyosun ins cnmm bravoo sanaa

bebis bende cok mutluyum ve sizi de zayiflatacam bu kilolar gidecek arkadas buyuk bir savas actimmmmmmmm kilolara karsi alerjim varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :dilcikar:lülülülülülü:1hug:

superrrrrrrrrrrrrr bebeğimmmmmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaaa şok şok şok oldum bu kadar değişim aman tanrımmmmmmmmmmmm :1shok:
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
:lepi: :lepi:
benimde ustum zayıf altım şiş şu kasayı bi eritebilsem delikafadulden

kiz ne kasasi bir kac kilon var hem 49 kilo cokaz degilmi ben okadar zayif olmak istemem kadin dedinmi biraz etli olacak annacim valla bu seferde adamlar iskelet diye dalga geceler sonra buraya gelip yazma iskeletim cikti diye klava::dance:

buda benim 2-2,5 seen onceki halim resimden cektim az karanlık cıkmış idare edin :)

buda şimdiki yani diyete başlamadan onceki halim :umursamaz: yukardaki gibi olmayı hevesliyom eski gunlere merhaba demek kaydirigubbakcemile5

kiz ne kasasi bir kac kilon var hem 49 kilo cokaz degilmi ben okadar zayif olmak istemem kadin dedinmi biraz etli olacak annacim valla bu seferde adamlar iskelet diye dalga geceler sonra buraya gelip yazma iskeletim cikti diye klava::dance:

kız bak resim koydum zayıfkende bole kasa gitmio legen kemiklerim cok geniş benm o ustteki resimde 49 dum işde cok mutluydum opuyorumnanaktan

valla iki resimde super bebis ben o simdikki halin gibi olsam valla cok mutlu olurum ama sen 49 kg halin de cok guzel tabi insan okadar zayif olunca sonra biraz kilo alinca tabiki eski gibi olmakister ama ben 15 yasimdan belli kilo almaya basladim sonra bu yasa kadar gelen kilolar haddi hesabi kalmadi amaallah sukur gidiyorrr

tatlım gitmiş gitmiş az kalmış sendede kalmamış bişi bebişşşşşşşşşşşşş opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…