hepinize tsk ederim ama birinci halim cok kuttu canim valla gordukce soka giriyorum ama suan cok mutluyum ve gercekten sexyyyyyyyyyyyyyyyyyyy oldummmm geri kalan kiloyu da verim ozaman super olacak insallah fotoraflar sizi gaza getirir de sizde benim gibi zayiflarsiniz allah kolaylik versin:1hug:
sagol bebis darisi herkezsin basina daha verilcek kilolar var eritilcek yaglar var :1hug:
sexybebek harikasın canım kaydirigubbakcemile5
bende kilo verdiğimi hissediyorum artık ve çok mutluyum zemuszemus 1 ay sonra uzun süredir görmediğim bir arkadaşımla buluşacağım o zamana kadar 20-25 kilo verebilir miyim sizce ? dünde sordum ama gören olmadıramazanda bu diyeti nasıl devam ettirebiliriz ?
tsk ederim bebis birinci foto 1 ay once falan cekildi
ikinci foto sali gunu cekildi
3cu foto dun aksam cekildi
aman tanrımmmmm süper olmussun tatlımmm aman nazar degmesınnnişte budurrrr elma diyetii:lepi:
not:ben 1 kac gun ara verdım kızlar regl dolayı acayıp sıskınlıgım var ..bıtsın tekrar katılcam aranıza opuyorumnanaktan
sexy bebek sana helal olsun valla gercekden süpersin ya bu dite sirf senin su güzel motiven icin girdm ee tabi bide su kiloardan kurtulmak icin cok güzel motive ediyosun ins cnmm bravoo sanaa
Nazar boncuğu eklememişim :kedi:
superrrrrrrrrrrrrr bebeğimmmmmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaaa şok şok şok oldum bu kadar değişim aman tanrımmmmmmmmmmmm :1shok:
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
:lepi: :lepi:
benimde ustum zayıf altım şiş şu kasayı bi eritebilsemdelikafadulden
kiz ne kasasi bir kac kilon var hem 49 kilo cokaz degilmi ben okadar zayif olmak istemem kadin dedinmi biraz etli olacak annacim valla bu seferde adamlar iskelet diye dalga geceler sonra buraya gelip yazma iskeletim cikti diyeklava::dance: