Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Selamlarrrrrrrrrrrrrr çok mutluyum bu sabah 65 kilo olarak uyandım bir kilo vermişim çok şaşırdımmmmmmmm çok:1shok:hihoyyyt

sexy bebek canım konuyu cevapla ya tıklıyorsun ondan sonra bildiğin cevap yazdığın sayfa çıkıyor oranın altında eklenti ekle diye buton var ona tıkla sonra gözat a basıyorsun bilgisayarında kayıtlı olan fotoları seçip yükleye basıyorsun bu kadar bu şekilde istediğin kadar resim ekleyebilirsin canım a.s.

Tokat elması alıyorum, yeşil sulu, ekşi. Kilosu 1,5 tl. Bence sen şu ithal elmalardan alıyorsun,büyük, yeşil, gayet düzgün şekilleri olan ve iştah açan cokacimcoook

Mıno kızma kendıne benım vucutt gram oynamadı ben bırde dıyetısyene gıdıyorum vucut zırhlamıs kendını sabret dedı pazartesıye kadar yıyecem normal ama pazartesı kork benden vucut dıyecem 62 kılodan bı 58 dussem ah ah

teşekkür ederim sexybebekim.
çalışıyorum işteyim malesef neyse öğlen çıkarım yemek saatinde dışarı gezer tozarım.
1 nisanda 75 kiloydum ilk 20 günde 5 kilo verdim bende hayret etmiştim kendime sonra birden pıt diye kilo vermem durdu sonra yavaş yavaş vermeye başladım. ve 68 kiloya kadar düştüm sonra rehavete kapılıp çok umursamadım ve birden bire hop 73 oldum. son bir ay içinde 68 den 73 oldum yaa... şimdi ise 72,500 ...
neyse moral yüksek tutualcak gözler şen bakacak elmalar löp löp yutulacak çaylar iştah kapatacak sular ise bizi yıkayacak... kaydirigubbakcemile2
anacım şiir gibi oldu be ya... kaydirigubbakcemile5
neyse kızlar çok uzatmayayım. ben kaçıyorum.
bu arada elmanın kilo fiyatını soran arkadaşa yanıtım ise şu olacak valla gülüm bende alıyom heryerde farklı avrupa yakasında oturuyorum kilo 2,5 tan başlıyo 5 kadar var. anadolu yakasında çalışıyorum migrosta 6,99 du :sinifsinif:.

tinypic.com'a girip ordan fotonu yükleyebilrisn, boyutu 600*800 yaparsın canım, yüklemeden sonra cıkan sayfada İMG kod ile başlayan kısmı buraya koyarsan resmini görebilrizz a.s

vayyy be canım ne kadar da değişmişsin ya maşallah kiloları verince güzelliğin daha çok meydana çıkmış tebrik ederim seni inşallah daha da zayıflarsın istediğin kiloya ulaşırsın darısı başımıza artık

iki halinle de cok güzelsin maşallahh zemuszemus

hepinize tsk ederim ama birinci halim cok kuttu canim valla gordukce soka giriyorum ama suan cok mutluyum ve gercekten sexyyyyyyyyyyyyyyyyyyy oldummmm geri kalan kiloyu da verim ozaman super olacak insallah fotoraflar sizi gaza getirir de sizde benim gibi zayiflarsiniz allah kolaylik versin:1hug:

sexy kız harikasın kız süper değişim olmuş canı yaaaa tebrik ediyorum seni bitanem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…