Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar söz veriyorum size bozmıycam yarın rejimi..çok az vaktim var ramazan bayramına..gene bakışlar bende olucak kiloluyum dieee:1no2:

canım bu diyetimizi bozmayalım hergün biribirimizi kontrol edelim

aynı dert bendede var canım bayram geliyor,herkezin bakışlarını aaaaa nekadarda zayıflamış sözlerine getirelim ve burda yılmayalım zayıflayalım

dayanabilirsek ramazandada yaparız.

ben denicem ramazanda dayırsam aynı şekil devam etçem..

hadi bakalım yolumuza devam .zaten kilolar gitçekce bu diyeti yapmak zor gelmicek
isteyerek yapçaz.zaten bişeyi yeterki isteyelim yapamıcaz bişey yoktur.dimi kızlar..

Ya kızLar ben 3 tane form bisküvi yedim bişey oLmaz dimi? :1ninca:

form bisküvilerinin kalorisi düşük ama ,ilk günlerde zorlancaz yeterki kalorisi düşük yiyelim dicem ama yinede diyetin dışına çıkıoz.fazladan elma yesek dahamı iyi olur acaba.

sılacım sana ktılıyorum..kilo verdikçe bu diyete tahammülüz daha da artıcak..ama ramazanda yapabilicemi sanmiyorum canım ben..gerçi ramazanın ilk haftası adetli olucam ve oruç tutamıycam zaten..ramazan da en azından 3 ya da 4 kilo verebilsek

sılacım sana ktılıyorum..kilo verdikçe bu diyete tahammülüz daha da artıcak..ama ramazanda yapabilicemi sanmiyorum canım ben..gerçi ramazanın ilk haftası adetli olucam ve oruç tutamıycam zaten..ramazan da en azından 3 ya da 4 kilo verebilsek

a negüzel canım sen ramazanın ilk günleride bu diyeti yapabileceksin.

bende işte gece aynı şekil böle devam ederim diyorum ama

tabi gündüz oruçlu halimde zorlanırsam diye düşünmüyorda değilim bakalım artık ramazan gelsinde bakıcaz artık.

şimdi ramazana kadar 12 gün var 12günde bakalım nekadar zayıflıcaz.inşallah sexy bebek arkadaşımız gibi güzel kilo veririz.

fıstıgım tebrikleropuyorumnanaktanbu cuma gene süper bir rakamla çıkıcaksın sanırım karşımıza:nazar:
bu arada ben de başladım bugün tam gaz..bu sefer asla bırakmıycam süper hissediyorum kendimi
teşekkürler şeker..
inşallah canım yaa
tebrıkler a.s.

tebrıkler a.s.

ben sabah kahvaltısında 1 tane yumurta yıyorum proteın ama peynırde proteın sorun yaratır mı?bıde dune göre 500 gr vermısım ama cok gec kalktım kızlar bunun etkısı olabılır mı sızler saat kacta kahvaltınızı yapıyorsunuz acaba
canım benim de yediğim oluyor sabahları yumurta..
kılo verenler tebrık ederım sızlerı. a.s.
teşekkürler şeker
kızlar ben dün akşam elmanın kilosunu 6.50 tl den aldım..geçen haftada almıştım ama diyetime sadık kalamamıştım
eşim bana hırs gelsin diye uygularsan acımadan 10 kilo bile alırım dedi,ama uygulaazsan bida almıcam dedi..garibim beni hırsa getircekŞeniznapsın adam bıktı artık dietle her duydugumu almak için markete koşmaktanmafoldumben
ama bu sefer olucakkkalkisalkisalkis
ben manavdan 2 liradan aldım..
kızlar topiği boş bırakmayalım yazışalım motive edelim birbirimizi
bende bu saate kadar 2 elma yedimm 1 litre su içtim ve 2 koca fincan yeşil çay
suya yüklenmeliyim öğledeen sonra
kızlar sizce şekersiz açık çay ,bu diyeti olumsuz etkiler mi>?
sanmam şeker..ben de içiyorum çay ama fazla değil çünkü ikramları geri çevirmek olmuyor..
kızlar kaç bardak yeşil çay tüketme hakkımız var günde? bende denemek istiyorum bu yeşil elma diyetini,ama ilgilenen yok:sinifsinif:
canım ben iki kupa içebiliyorum onu da akşam içiyorum iştahımı acaip kapatıyor..
hee bırde kabızlık oldu yeşil çay içemiyorum diye heralde:KK43:
elmayı kabuğuyla ye şeker..yeşil çayına limon sık içmen kolaylaşır..
mekik te kabızlığa iyi gelir unutma
kızlar yarın benim yarın doğumgünüm..eşimle yemeğe çıkıcaktık akşama kadar tıkınırdım ben şimdi..ama kendime en güzel hediyem kilo vermek olur sanırım..oyüzden kaçamak yapmıycam söz veriyorum...zaten çok az zamanım kaldı..ramazan geliyor
doğum günün kutlu olsun şeker..bir dahaki doğum gününde çıtır hatun olman dileğiyleopuyorumnanaktan
bencede yeme canım.. ya ramazanda nasıl uygulıcaz kızlar bu diyeti fikri olan varmı??
ben ramazanda ayrı bir uygulama yapıyorum kendime..geçen ramazanda acaip verdi kilo hemde bağırsaklarım süper çalışmıştı

kızlar beyninizde bitirin..
herşey beyinde bitiyor çünkü iştah merkezimiz beyin...
inanın hiçbişey cnınız istemicek..

ben ramazanda ayrı bir uygulama yapıyorum kendime..geçen ramazanda acaip verdi kilo hemde bağırsaklarım süper çalışmıştı

canım nasıl bişey yaptın paylaşırsan sevinirim.burda birbirimize yardımcı olalım

kilo adına çok güzel dostluklarda kuruluyor değilmi.

nasıl gidiyor bugün ilk günümüz ben 3.cü elmayı yedim .2ci yeşil çayı içtim spor falan yapmıyorum sadece ev işi

bugün normalde 1kilo yememiz gerekiyor elma .eğer çok acıkırsam 1-2 elma daha yerim gibime geliyor,oda sorun olmaz sanırım.kural dışı çıkmadım şu ana kadar bakalım ama çıkmıcamda bu sefer söz verdim kendime..

incecik çıtır hatun olalım dimi kız..:1hug:

bende 3 elma 1 dlim kepek ekmek 4 fincan yeşilçay vee 2 litre su içtim canım ilk gün için iyi gidiyo açlık hissi yok olsa da bu defa karalıyım bozmıcam diyetimi..cuma günü tartılmayı düşünüyorum kaldırdım gözümün önünden tartıyı kaydirigubbakcemile3

akrepcimm ayy ayyy ne güzel dilekler bunlar..umarım seney bu zamanlar zayıf bir hatun olurum:dance:
canım ramazan ayında kilo vermekle ilgili önerilerini bekliyorumvereliniortak

2 saatlik sporumdan sonra geldim ben de :) Bugün güzel bi kahvaltı sonrası 2 büyük yeşil elmamı yedim vee biraz sonra 3.yü yiicem.. Bol bol su da içtim, ama yeşil çay içemedim :KK43: sevmiyorum ama yine de akşam içicem bi kupa.. Başlama kilom bugün itibariyle 85, bakalım Cumaya neler olacak :)

annem bu gün pazardan 7 kilo yeşil elma almış tam 68 tane:) bi hafta onu yiyeceğim artık ama önce adet olayım bitsinde olmak üzereyim çünkü o dönemde az veriliyo diye.. bide sexy bebek senden bi ricam olabilir mi önceki ve sonra ki resimlerini ekler misin lütfnn gösrmek istiyorummm:KK43: yüzünün görünmesini istemiyorsan sadece basından aşağı koy olmaz mıı lütfen:KK43:

X