Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşlar içim kıpır kıpır neden mi?ilk defa bir dıyete hiç kaçamak yapmadan sadık kaldım kendimi çok hafif hissediyorum inşaallah tartıyada bu hafiflik yansır pazar günü
sexybebek hiç üşenmeden bu diyeti defalarca anlattın soruları yanıtladın senin sayende başaracağıma inandım gerçektende başaracağımmm yaşım 30 2 kızım var küçüğü 10 aylık artık bu doğum kilolarmdan kurtulmak istiyorum okullar açılıyor ama benim hiç bir kıyafetim olmuyor bu haftayı iyi deyerlendireceğim
ayrıca burada süper bir takım oluşturdunuz hepiniz çok pozitifsiniz enerjiniz buralara kadar geliyor harikasınız

bu akşam 1,5 kilo elmamı bitirdim 3litre suyumu içtim 4 bardak yeşil çayımı içtim artık orucuma niyet edip yatacağım
sexybebek 3. günümde 2 kilo elma yemem şart mı

sexybebek arkadaşının 4 ayda 71 kilo vermesine inanamadım gerçekten kendim için umutlandım opuyorumnanaktan

ramazanda olduğumuz için acaba bu diyeti yine de yapabilir miyim yani yemek saatimiz değiştiği için daha önce yepenler gibi hızla kilo verebilir miyim acaba ?

umarım hepimiz incecik oluruz kızlar.ben de yarın başlayacağım 1 hafta sonra yazarım artık kaydirigubbakcemile2

kilom:75
hedefim:50

sexy cim ben egzersiz yapamiyorum niyeyse ama adini unuttum simdi su titresimli kemerler var ya her gun 1 saat onu taksam egersiz kadar olmasada ise yarar mi acaba ne dersin canim?

emziriyorum ama sizinle burdan devam ediyim ben artı sebze yemeği flnda yerim...........................

sexyciğim şu elmaları yeme işini nasıl ayarlasak. iftardan sonra hangi aralıklarla yiyecez. bide yatmadan 2 saat önce bitirin demişssin.nasıl ayarlamak lazım.sahur da var.aklıma takıldı valla. bilgi verirsen sevinirim canım.ben akşam iftarda çorba,salata ve çok azda sebze yemeği yedim.iftardan sonra sadece 2 tane elma ve su içebildim.sahurda da peynir domates salatalık ve sahur yemeğine başlamadan 1 tane elma yiyebildim.. sence nasıl?

selam kızlar
hepinize güzel mutlu bir gün olsunn..

hergün kendinize terapi yapıyorsunuz değilmi..

bunuda yapın iinan çokkkkk etkili oluyor..

mesela ben bugünn kendime şunları söledimm..

ben güzel bir hatunum dahada güzel olacağımm..eski günlerdeki gibi zayıf olacağımm..

ve buna benzer bir sürü sözlerde..mutluluk oyunu oynayın kızlar..

tartıları unutunnnnnnn sadece cuma günleri..

hepiniziiiiiii çokseviyorumm diyete devam kaçamaksız...

canım ya sen ne güzel şeyler yazmışsın öyle öncelikle kendi adıma çok teşekkür ederim.senide aramızda görmekten çok sevindim canımcım

rica ederim canım benim hissettiklerimi yazdım:)ayrıca ben teşekkür ederim bu sıcak karşılama için sizlerle tanışmak süper bir duygu:)

selam kızlar! ben diyete başlayalı çok olmadı ama sporla devam ediyorum ve bugün kalktıgımda ciddi anlamda bir fark gördüm,belim incelmiş! süper bu diyet opuyorumnanaktan hepinizi öpüyoruum,yılmak yok!

günaydın kızlar herkese.... bugun 2. günüm tartılmadım biliyorum cumadan cumaya klava: ama gercekten hafif ver belim incelmiş hissediyorum kıyafetm daha rahat oldu valla

gününüz aydın olsun kilolarımız kuş olup uçsun gitsin üstümüzden canlarr bikaç gündür bu topiği takip ediyorum bu yaptığımız olayın belli bir listesi ve düzeni varmıdır acaba tam olarak onu anlayamadım abana biraz anlatabilirmisiniz benimde vermem gereken doğum kilolarım kaldı yapıştı üztüme birazını verdim sonra geri aldım bu elma olayı bana çok uyar çümkü acayip seviyorum elma tüketmeyi tek şu kilolarımı vereyim öle 60 falanda istemiyom 75 bilem olsam ona sevincem inanın dünyalar benim olur eşim bile şakayla karışık takılır oldu bana yapmak isteyipte yapamadığım şeyleri yapabilmek istiyorum...

Denemeye deger diyorum, ama ramazanda sanki zor olur YA? ama deneyecegim, insalah ayda 10 kilo vrsem super olur

benim 3. günüm ilk 2 gün iyi değildim ama bugün çok enerjiğim hiç tartılmadım ama kendimi hafiflemiş hissediyorum karar verdikten sonra zor olmuyor en kısa zamanda başlamanı tavsiye ederim

seni çok iyi anlıyorum çünkü benimde başım doğum kilolarmla belada inşaallah veririz

ah şu doğum kiloları kızlar bende katılıcam aranıza ama pazardan sonra sizleri hergün takip ediyorum enerjiniz benide acayip ümitlendirdi hepinize kolay gelsin

inşallah kalyoncum şimdi sexy nin ilk hali ve son haline baktımda acayip heveslendim önümde 3 ay var aralığa kadar kocam ülke dışı göreve gitcek o gelince ona bi şok yaşatmak istiyorum nolur bu yapılan işlemlerin bir listesi verilsin bizede sexy lütfen yardım aynı senin gibi kilo vermek istiyorum çok değil 97 kilodan 75 e düşsem yeter bana fazla fazla..

KIZLAR GÜNAYDIN BENDE GEÇEN HAFTADAN BERı YAPIYORUM CUMA TARTILACAM BAKALIM SONUÇLAR NE OLACAK SEXYBEBEKLE DE HıÇ DENK GELMıYORUM YA mafoldumben ıNŞALLAH BUGÜN AYNI ANDA TOPıKTE OLMAYI BAŞARABıLıRıZ YILMAYIN SAKIN TAMAM MI ÇOK ÖPTÜM HADı opuyorumnanaktan

Arkadaşlar merhaba.
Kilolar verilmiş çok seviniyorum hepiniz adina.Bende4-5 ay gibi bir sürede yaklaşik 16-17 kilo verdim.Çok aşiri bir diet yapmadim sadece akşam yemeğini salata çorba ile geçiştirip yürüyüş ve günde 3 lt su.Hala vermeme gereken 6 kilo var.Bende elma diyetini kendi uyarlamama göre ramazan sonrasi yapacağim.Ana öğünleri ekemksiz yağ ve şeker tüketmeden salata izgara vs ile yiyip ara öğünlerde sürekli elma tüketip bol su içke hedefim.

Ltf sizin diyet yönteminixi eleştimiyorum ama bu gibi şok dietleri uzun süreli yapmaktan kaçinin.Bir link vermek istiyorum bir inceleyin.
ELMA VE DOMATES DİYETİ ÖLDÜRMÜŞ

Moralinizi bozmak yada işinize çomak sokmak değil amacim.Sadece sizlerin sağliği için görüşümü yaziyorum.

Ara sira bu diete ara verip et süt yoğurt diğer meyvelerdende diete uygun şekilde tüketin bence.
Benim kuzenim yaklaşik 90 kilodan 4 ayda 50 kiloya düştü ve uzun süre böbrek tedavisi gördü.
Bu kilolarla bu kadar uzun yaşadiysak 3-4 ay daha yaşayabiliriz hemen 0 beden olmamiza gerek yok bence.Biraz daha yavaş olsun ama sağlikli olsun.

Nacizane fikrim.

a.s.
aynen canim bende liptonun kini iciyorum yine de sevemiyorum iste neyse
ewet ben aralik annesiyim seker ama son zamanlar okumakla yetiniyorum sadece
benim kiz cok hareketli birde emeklemeye basladi ve yanisira disimiz yolda geliyo günlerim bayagi yogun ve hareketli geciyo pesinde kosturmaktan-tatlicadiarzu-
Allah bagislasin oglusunu:Saruboceq: elmalari yiyecez sonra citir anne olcaz inskaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…