canım ya sen ne güzel şeyler yazmışsın öyle öncelikle kendi adıma çok teşekkür ederim.senide aramızda görmekten çok sevindim canımcım
Denemeye deger diyorum, ama ramazanda sanki zor olur YA? ama deneyecegim, insalah ayda 10 kilo vrsem super olur
gününüz aydın olsun kilolarımız kuş olup uçsun gitsin üstümüzden canlarr bikaç gündür bu topiği takip ediyorum bu yaptığımız olayın belli bir listesi ve düzeni varmıdır acaba tam olarak onu anlayamadım abana biraz anlatabilirmisiniz benimde vermem gereken doğum kilolarım kaldı yapıştı üztüme birazını verdim sonra geri aldım bu elma olayı bana çok uyar çümkü acayip seviyorum elma tüketmeyi tek şu kilolarımı vereyim öle 60 falanda istemiyom 75 bilem olsam ona sevincem inanın dünyalar benim olur eşim bile şakayla karışık takılır oldu bana yapmak isteyipte yapamadığım şeyleri yapabilmek istiyorum...
tatlandırıcı kullan canım içemiyosan..liptonun nanelisi var bide limon sık içine tadı süper oluyor..
bide sanırım aralık annesisin sen..benimde oğlum var 8aylık aralıkta annesiyim..sizin ordaki yazılarınızı takip ediyodum .ama katılamadım sonradan farkettim orayı..
bebişler 8 aylık oldu şimdi kilo verme zamanı ye elmayı zayıfla sağlıklı ol..