Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

ANGEL 34 aferim canim mumkunse 2 elma daha ye yatmadan iki saat once bitmis olsun ve yesil cay ve su aferim aferim ve gene aferim hadi cik biraz hava al simdi opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktansenin kadar tatlı bir fıstıktan ilk günden aferin aldımm :lepi:demek ki bu iş olacakkaydirigubbakcemile5gerçekten de tokluk hissi veriyor su ve elma yaa süperropuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben agliyomm bak BAKK AGLIYOMM AGLIYOMMMMMMMMMMM ONA GÖREEEEEEEEEEEEEEmafoldumbenmafoldumben

SLM MILLET NBRSINIZ BAKEMM

arda valla neyapim biraz kizdim kizlara tartiya cikanlar var kaydirigubbakcemile2

sen neyaptin saat 22 gibi yapalim oldumu canim opuyorumnanaktan

biliyon demi ne yapcaz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

arda valla neyapim biraz kizdim kizlara tartiya cikanlar var kaydirigubbakcemile2

sen neyaptin saat 22 gibi yapalim oldumu canim opuyorumnanaktan

biliyon demi ne yapcaz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

biliyorum biliyorum oldu randevu saat 22 de kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kizlar sexy yi kizdirmayin cikmayin kizzz tartiya bunlarda benim gibi sabiursizzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 eskiden bende dakka basi cikiyodm en iyisi saklayin tartiyi akliniza geitrmyn

bugün,
yarım çay bardagı light süt ve bir adet eti form kraker,5 yeşil elma,bir sürahi buzlu limonlu yeşil çay,3lt su aldım toplam olarak ve günü bitirdim
1 saat kürek çektim,30 dk cross trainer. ve sonuç süper hissediyorum,çok zindeyim,elma cildime de çok iyi geldi hihoyyyt
1,5 saat sonra da uyicam. şimdi ben duşa ^^ öpüyorum hepinizi

ben geldimmm kızlarrropuyorumnanaktanbugün ilk günüm sexicimm ben bugün tartıldım ama ilk günüm olduğu için neyin ne olduğunu bileyim diye bundan sonra cumadan cumaya tabi ki başka tartılmıcamm o yüzden şimdi söylemiyim kilomu cumaya tartılınca en azından 4 günde nasıl bir değişim olmuş onu görürüz hep birlikte ondan sonraki hafta zaten 1 hafta dolmuş oluyor haftada bir tartılmaya devamyerimsenibenhayatım gelelim yaptıklarıma iftarda 1 kase çorba 1 dilim ekmek salata ve şu ana kadar 1.5 litre su içtim 1.5 daha içicem şişem yanımda vallakaydirigubbakcemile5az önce 1 tane yeşil elmamı da yedim kendimi acayip iyi hissediyorum midem inanılmaz rahat şu anda ama ben bir ara yeşilçayı abartarak içtiğim için şimdi hiç içesim gelmiyorrrr:1no2:dün dü galiba soğuk yeşilçay tarifi görmüştüm onu deniyim diyorum şimdi bakıcam tarife bulabilirsem bulamassam da sıcak yapıp bi denicem bakalım iyi ki sizi tanımışım ya burda gerçekten motive olduğumu hisesttim opuyorumnanaktan

çok iyisin tatlım..
ben dedimmmm 2.5 saat yürüdüm çok yorgunum yaaaaa :bbo:
sizin nasıl gidiyo diyet şekerler opuyorumnanaktan

ooo süpersin ayşe...

bizde iyiyiz tam gaz devamm

KIZLAR GELDIM BENNNNNNNNNNNNNNNNNNN
VALLAH SABAH 8 DEN BELLI DISARDAYIM ISLEN ILGILI TOPLANTI VARDI VE BUGUN KISA ETEK GIYDIM VE USTUNE DAR BIR BODY ONUN USTUNE KOSTUM CEKETTI VALLA BENI TANIYANLAR SOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK SOKKKKKKKKKKKKK VE GENE SOKKKKKKKKKKKKK OLDULAR
AY NEKADAR GUZEL BIR DUYGUUUUUUUUUUUU ANLATAMAM BUNA GERCEKTEN DEYER KIZLAR VALLA BU COK GUZEL KENDINDEN EMIN OLMANI SAGLIYOR VE BEN KENDIMI SUAN MANKEN GIBI HISEDIYORUM VALLA DARISI HEPINIZIN BASINA BAYRAMDA CITTIR GIBI GEZECEZ
opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

tabi şok olular.bu kadar kısa sürede hatun seksü oldu..

bide gerçekten şuda var heryerde kilolusan seninle daha az ilgileniyorlar.ama zayıfsan bakımlıysan herkes ilgileniyor..
offffffffff anam sabah 9 dan beri okuyorum arad sadece lavaboya kalktım yeni bitti:))))) cuma gününden beri okumuyodum bayağı birikmiş:) sexyciğim, sılacığım ,burcucuğum ,ardacığım ve akrepciğim çok öpüyorum sizi ve de çok seviyorum hiç yazmasamda toppik açıldığından beri sessiz sahiplerindenim:) sexyciğim yurtdışında yaşayan bir insan olarak bu kadar özüne yakın olman beni çok şaşırttı ve acayip bir konuşma yeteneğin var tatlım bayılıyorum sana çok şekersin...inş bende sana takılıcam nasip olursa bu hafta...çok öpüyorum şekerler ALLAHA emanetsiniz..

canım benim takıl bize çıtır hatun ol..

arkadaşlar ideal kilomuza ulaştıktan sonra elma diyetini bırakırsak verdiğimiz kiloları alırmıyız acaba? varmı deneyimi bilgisi olan.....

canım bu diyeti önce sexybebk arkadaşımızın arkadaşı yaptı toplam 71 kilo verdi ve

spor yaptığı içinde kilo geri almadı..bisüre hatta hayatımız boyunca sporda yaparsak kilo almayız..

sporu artık sadece kilo adına değil sağlık adınada yapmalıyız..

canikom benim inş bu cuma ii bi sonuç alırım.inş herkes emenin karşılığını alır.bu arda sende çok azimlisin bebeğim benim.hadi bakalım ii bi sonuç bekliyorum cumaya senden de.bu arada eltinede helal olsun.ohh walla yakında herkes manken gibi olcak canım benim mucukka

teşekkür ederim canommm..Şenizbu sefer çok kararlıyım bende yaşlar geçiyor..kilo vermekte zor oluyor..hastalıkları hiç saymıyorumm..gerçi yokta..

valla hepimiz çıpçıtır seksü manken olucaz..

günaydın,hadi bakalım kolay gelsin tatlım..

saol canimŞeniz bol su iciyorum ama dün sadece 3 bardak icebildim yesil cayi pek hoslanmiyorum tatlandirici da kullansam iskence gibi bisey mecburen katlancam napalim
benim de kizim var canim onunla sürekli hareketteyim oturtmuyo sipam:asigim:[/QUOTE]

tatlandırıcı kullan canım içemiyosan..liptonun nanelisi var bide limon sık içine tadı süper oluyor..

bide sanırım aralık annesisin sen..benimde oğlum var 8aylık aralıkta annesiyim..sizin ordaki yazılarınızı takip ediyodum .ama katılamadım sonradan farkettim orayı..

bebişler 8 aylık oldu şimdi kilo verme zamanı ye elmayı zayıfla sağlıklı ol..

sılacım selam süpersiniz hakikaten sizin yanınızda olupdaa gaza gelmemek kilo vermemek mümkünmü acaba zaten kilosu cok olunca kilo verme oranıda daha fazla oluyo bunu biliyorum evlilik dogumlar sezeryanlar filan bu hale geldim işde kilomu hic göstermiyorum boyum var şükür ama saglık porblemleri cogalmadan vermem lazım bende istiyorum eski halime dönebilmek buda sizlerin sayesinde olcak sanırım mootivasyon cidden cok önemli saol şekerim

evet canım sağlık problemleri olmadan kiloları vermeliyiz..
burdaki motivasyonla eski günlerindeki gibi olacaksın tatlım.

selam fıstıklar oku oku anca bi,tti..

nasılız sexy arda , ve tüm adını sayamadığım kızlarrr..

selam fıstıklar oku oku anca bi,tti..

nasılız sexy arda , ve tüm adını sayamadığım kızlarrr..

tüm enerjinle gelmişsin hayatım süpersin valla kıpır kıpır:lepi:ben kendi adıma bomba gibiyim ilk gün süperdi inşallah böyle devam eder tek sorunum yeşilçay bir ara her çeşidinden fazlasıya içtiğim için içemiyorum artık bugün deniyim dedim olmadı ilerleyen günlerde inşallahopuyorumnanaktan

bugün,
yarım çay bardagı light süt ve bir adet eti form kraker,5 yeşil elma,bir sürahi buzlu limonlu yeşil çay,3lt su aldım toplam olarak ve günü bitirdim
1 saat kürek çektim,30 dk cross trainer. ve sonuç süper hissediyorum,çok zindeyim,elma cildime de çok iyi geldi hihoyyyt
1,5 saat sonra da uyicam. şimdi ben duşa ^^ öpüyorum hepinizi

canimhersey super olmus ama eti form ne kiz ben boyle birsey ye demedimki bugun son olsun eti form mus da mus yazak kizzzzzzzzz

elma ye onun yerine allah allah kaydirigubbakcemile3Şeniz

gercekten çok merak ettim

okudum ama arkadaşlar biraz daha bilgi alabilirmiyim
:uhm:

Son düzenleme:
tüm enerjinle gelmişsin hayatım süpersin valla kıpır kıpır:lepi:ben kendi adıma bomba gibiyim ilk gün süperdi inşallah böyle devam eder tek sorunum yeşilçay bir ara her çeşidinden fazlasıya içtiğim için içemiyorum artık bugün deniyim dedim olmadı ilerleyen günlerde inşallahopuyorumnanaktan

ooooo senin adına sevindim..hep böle ol bomba gibi..

yeşil çayıda içmeye çalış canım..

kizlar bugun ilk gunumdu kacamaklarim oldu ve ezgersiz yapmadim ama yarin bunlar olmayacak. sizin diyetiniz nasil gidiyor

SUPER BEBEK SUPERRRRRRRRRRRRRRR SEN NASILSIN ASKIM BEBISIM BENIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
opuyorumnanaktan

oy oyyyyyyyyy fıstuğummmmmmmmmm

iyiyimm..bugün süpermişsin yazını okudumm..

zaten bitanesinn...

kız nazara gelme..dur sanada takayım nazar boncuğu

canimhersey super olmus ama eti form ne kiz ben boyle birsey ye demedimki bugun son olsun eti form mus da mus yazak kizzzzzzzzz

elma ye onun yerine allah allah kaydirigubbakcemile3Şeniz

ya canım kahvaltıda illa kepek ekmegi peynir felan yememiz gerekiyor diye düşünüp öyle yaptım normalde ekmek almıyorum ben eve,bi o kraker vardı ondan bi tane yedim o da koca paketten bi tane :KK70: peynirim de light degildi süt içtim :KK70:
ben kahvaltıda da sadece elma yesem birşey degişir mi? kepekli ekmek peynir felan yiyesim gelmiyor..elma iyi opuyorumnanaktan

X