- 20 Ağustos 2008
- 4.105
- 668
inşallah kalyoncum şimdi sexy nin ilk hali ve son haline baktımda acayip heveslendim önümde 3 ay var aralığa kadar kocam ülke dışı göreve gitcek o gelince ona bi şok yaşatmak istiyorum nolur bu yapılan işlemlerin bir listesi verilsin bizede sexy lütfen yardım aynı senin gibi kilo vermek istiyorum çok değil 97 kilodan 75 e düşsem yeter bana fazla fazla..
kızlar poşet çay değilde çaykurun yeşil çayı daha rahat içiliyo poşet çaylar acı oluyo...........................
tatlım ramazan diyeti olarak.oruç tutanlara bu şekil yapılıyor..
iftarda 1dilim k.ekmek.istediğin bir kase çorba.domates salata
yatmadan 2saat öncesine kadar yeşil çay 3,fincaniçilcek ve 3.adet elma orta boylardan
ve 3litre su..
sahurda ise.1dilim .k.ekmek.az peynir 2-3 zeytin.birgün salam yersin bir dilim yumurta yemiyeceksin yani bir gün yumurta birgün salam.ve yine 2elma ve 2yeşil çay ve yine bol bol su...
normal olan oruç tutulmadan yapılan diyetse..
sabah erken kahvaltı yapılıyor..8.30 gibi.
2dilim k.ekmek.az peynir 2-3 zeytin domates salata
ve 2saat arayla yeşil elmalar yenilcek.ve yşilçaylar içilcek günde 5fincan.günde 3litrede su
1ci gün 1kilo yeşil elma
2.ci gün 1.5 kilo yeşil elma
3.cü gün 2kilo yeşil elma
4.cü gün 2kilo elma
5.ci gün 1.5kilo elma
6cı gün 1kilo elma.
elmalar günlerine göre hepsi yenilcek,elmalar yeşil ve ekşi olacak..
Arkadaşlar merhaba.
Kilolar verilmiş çok seviniyorum hepiniz adina.Bende4-5 ay gibi bir sürede yaklaşik 16-17 kilo verdim.Çok aşiri bir diet yapmadim sadece akşam yemeğini salata çorba ile geçiştirip yürüyüş ve günde 3 lt su.Hala vermeme gereken 6 kilo var.Bende elma diyetini kendi uyarlamama göre ramazan sonrasi yapacağim.Ana öğünleri ekemksiz yağ ve şeker tüketmeden salata izgara vs ile yiyip ara öğünlerde sürekli elma tüketip bol su içke hedefim.
Ltf sizin diyet yönteminixi eleştimiyorum ama bu gibi şok dietleri uzun süreli yapmaktan kaçinin.Bir link vermek istiyorum bir inceleyin.
ELMA VE DOMATES DİYETİ ÖLDÜRMÜŞ
Moralinizi bozmak yada işinize çomak sokmak değil amacim.Sadece sizlerin sağliği için görüşümü yaziyorum.
Ara sira bu diete ara verip et süt yoğurt diğer meyvelerdende diete uygun şekilde tüketin bence.
Benim kuzenim yaklaşik 90 kilodan 4 ayda 50 kiloya düştü ve uzun süre böbrek tedavisi gördü.
Bu kilolarla bu kadar uzun yaşadiysak 3-4 ay daha yaşayabiliriz hemen 0 beden olmamiza gerek yok bence.Biraz daha yavaş olsun ama sağlikli olsun.
Nacizane fikrim.
arkadaşlar bu ramazan uygulamasıyla normal uygulama kadar kilo verebilir miyiz ?[/QUOT
ramazan uygulaması ilk defa yapılıyor sonuçları bende çok merak ediyorum cuma gününü bende merak ile bekliyorum
arkadaşlar bu ramazan uygulamasıyla normal uygulama kadar kilo verebilir miyiz ?[/QUOT
ramazan uygulaması ilk defa yapılıyor sonuçları bende çok merak ediyorum cuma gününü bende merak ile bekliyorum
ramazan diyetini uygulayanlardan biride benim..bakalım cumayı bende sabırsızlıkla bekliyorumCADIARZUCADIARZU
herkese selam kızlarrrr:lepi:2.günüm de süper geçiyor ve bugün hiç acıkmadım fazla da susamadım dün gece sahurda 1 yumurta azıcık peynir domates salatalık yemiştim 3 litrede su içince süper oldu valla yalnız gece ekmek yerine grissini yedim benyerimseniben
kızlar günlük ev işini anca bitirdim valla yemekleride yaptım şimdi pazara çıkıcam
elmalar bitti alayımm...