Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar sabah tost yedim sonra bir yeşil elma yeşil çay içtim 2 fincan içine bir tutam biberiye attım yağları eritiyo diye biliyorum yarım bardak ayran içtim şimdide...........................

kızlar poşet çay değilde çaykurun yeşil çayı daha rahat içiliyo poşet çaylar acı oluyo...........................

kizlar bugün 3. günüm cok rahat geciyo her 2 saatte 2 elma yiyorum 2 kilo yiyilecek ya
dünde iyi gecti hic zorlanmiyorum cok merak ediyorum kac kilo verdigimi ama cumaya kadar tartilmak yokÇok üzgünüm çoook sexybebegi kizdirmayyalim dimisengözlerimebaksanab

canım forumun ilk sayfasında sexybebek açıkladı istersen bir göz at

burada da iki şekilde nasıl yapıldığını anlatmış sıla arkadaşımız

SLM KIZLAR GELDIM GELDIM

CANIM ILK ONCE SANA CEVAB VERMEK ISTEDIM

BEN BU DIYETTI 0BEDEN OLMAK ICIN YAPMADIM VE KIMSEYE BUNUN ICIN TAVSIYE ETMEDIM SADECE SAGLIK SORUNLARI OLANLAR ICIN FAZLA KILO BIR SAGLIK SORUNU

HA BURDA VAR BIR KAC KILO VERIMDE 0 BEDEN OLIM DIYE BU BENI ILGILENDIRMEZ KIMSEDEN SORUNLU DEGILIM KIMSEYE ZORLA YAP DEMEDIM
EVET BU DIYET CABUK KILO VERIDIRIYOR AMA ELMA SAGLIKSIZ BIRSEY DEGIL
VE OMUR BOYU DA BUNU YEMICEZ AMA SENI ANLIYORUM OKUMUSUN BIRYERDE AMA KIMSE BURDA MANKEN OLMAK ISTEMIYOR BUNU BIL CANIM OLMAK ISTEGENLERDENDE SORUN BEN DEGILIM AKIL VAR MANTIK VAR ZATEN

SENIN KUZENIN DE MI BU DIYETTI YAPTI,? MERAK ETTIM

VE TSK EDERIM CANIM opuyorumnanaktan

sexy benide listeye ekle canım benim haftaya en az 4 kioyla gelecem inşallah..........................

72 kiloyum şuan 60 olsam yeter ..........................

herkese selam kızlarrrr:lepi:2.günüm de süper geçiyor ve bugün hiç acıkmadım fazla da susamadım dün gece sahurda 1 yumurta azıcık peynir domates salatalık yemiştim 3 litrede su içince süper oldu valla yalnız gece ekmek yerine grissini yedim benyerimseniben

helal sana arkadaşım..kim tutar senidelikafaduldendelikafaduldenolsun ekmek yerine
grisinide olur çünkü yüksek kalorisi yok..yolumuza devamm..:dance:

bende ara ara girip yazılarınızı okuyorum..şekerler herkes harika.

ayşe seni gördüm hoşgeldin..

sexy gelmiş gitmiş

arda nerdesin canummmmmm

pelin sen dünde girmemişsin nerdesin kızzzzzzz ses ver..

burcu melissanil siz bakim nerdesiniz..

kızlar günlük ev işini anca bitirdim valla yemekleride yaptım şimdi pazara çıkıcam

elmalar bitti alayımm...

Kızlar bugun carsamba ancak cuma alırım lısteye ve cuma gunu ıkı gun bekleyın ama baslayın sız dıyete ve sakın tartı yok lısteye alma yoksa her cuma tartıya cıkacanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…