Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba kızlar benimde bugün 4.günüm
ve sürekli giydiğim kot bol gelmeye başladı
ay pek hoşuma gitti
yasak olduğu için tatıya çıkmadım.sexybebeğimi dinlerim ben

şeyi merak ettim.
sizdede hafif karın ağrısı ve sık tuvalete çıkma oluyomu ikisi içinde
bende öylede

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım aslında yeni diil sürekli takip ediyordum ancak mesaj yazmıyodum ve üye de değildim.bende cuma günü bu diyete başlıyorum inş bende zayıflarım benide aranıza alın :gitme:

sürekli yazılarınızı okuyorum.
bi yandan çalışıp bi yandan okuyorum :)

yalnız işde alay konusu oldum kızlar
yeşerecek bu kız diyolar sürekli elimde yeşil elma

merhaba arkadaslar konuyu fazla okuyamadım iş yerinde oldum için ama verdiğiniz kilolara dikkat edince çok hoşuma gitti biraz bilgi alabilirmiyim elma diyeti hakkında a.s.

bayanlar elmalarım bitti pazartesi alıp tekrar başlıcam diyete.. baya kg vermişimdi rheralde tartılmadım hic sakladım bi koseye :)) oyalanmak için 2 günlük detoksa başlıcam.. bol şanslar herkese canlarımmm

merhaba bebekler benim diyette iyi gidiyor zemuszemus şimdilik SEXYCİĞİM bişey soracam sana ramazanda orucumu tutsam iftarda ve iftar sonrasında da elmalarımı yiyip yeşil çayımı içsem kahvaltıda yemem gerekenleri de sahurda yesem nasıl olur CADIARZU canım böyle de iyi sonuç verir mi yada yapmalımıyım canım bi cevap versen bana ne güzel olur bebeişim ya opuyorumnanaktan

olur canim ama kacamak yok lmazpuyorumnanaktan

kuzular çıkıyorum şimdi hepinizi öptüm oruçlular için iyi iftarlar diğerleri içinde iyi diyetler zemuszemus opuyorumnanaktan

herkese merhaba...uzuzn zamandır diyet forumlarnı takip ediyorum.elma diyeti yöntemini nasıl kaçırdım kendime çok kızıyorum...ya yazılanları okudukça acayip gaz geldi bana..doğum kilolarım kaldı 10 kilo kadar veremedim bi türlü.boyum 1 75 kilo 75 65 olmak istiyoru..sexybaby sein ayrıca kutlarım canım..kilolarnı güzel güzel veriyosun ve insanları çok güzel motive ediyosun.bende bu yöntemi denemek istiyorum..bana neler tavsiye edersin canım..bide kiloları verdik diyelim geri almamak için nasıl bir korunma yöntemi uygulamamız gerekiyor..

ben geldimmmmmmmmmmm delikafadulden
ay pc bozuktu bayadır gelemedim öf pöf
yhaf sexybebekcim yhaf ben 3 gun oncesine kadar 57.800 e dustum 3 gundur paso yiyorum yhaf
gene 59 a cıkmışım ama 60 olmuyom buda bir basarı delikafadulden
ayyyyyy ramazandan sora yeşil elmada bulamayız allahımm delikafadulden
neyse bu kadarını attık gene iyi ...
gerci eski resimlere rastladık eşimle gecenlerde dedi 49 cok zayıf itiraf ediomsana yakışmıyo deyiverdi :1shok:
şimdi 55 iyi daha fazla inme diyor ...
bakalım 57 ye dusmeyi becermiştim geri cıktım bi şekilde 55 e duserim heralde elmaya devam cayı içmiyom sadece suyada devam hayırlısı ...
yahu cay su ikisi beraber wc ile akraba oldum beaaaaa delikafadulden

Merhaba sexybebek.

Elma tabii ki sağlikli birşey,sağliksiz olani uzun sürede tek tip beslenmek.Ksa sürede aşiri miktarda kilo verilmesini sağlikçilarda önermiyor pek.Benden dost tavsiyesi tabii ki,arada vücudunuza gerekli besinleride verin yine diyetinize devam edin derim ben.

Benim kuzenime gelinceeee.
Açikçasi onun pek bişi yediğini söyleyemem.Gün boyu bir domates elma salatalikla geçiştirirdi.Sadece elma diyeti değildi onunkisi.Ksa vadede aşiri kilo kaybi ve böbrekleri iflas noktasina gelmişti.

Önce sağlik sonra güzellik.

Sağlikli kilo vermeler.

Kızlar bugun carsamba ancak cuma alırım lısteye ve cuma gunu ıkı gun bekleyın ama baslayın sız dıyete ve sakın tartı yok lısteye alma yoksa her cuma tartıya cıkacanız

ok canım uyar bana...............

geçmiş olsun kuzenine canım...............

3 tane elma yedim yeşil çayımı içiyorum bu gece 2 kilo elma nasıl bitecek anlamadım baya zorlanacağa benziyorum iftarda çorba bile içemedim bu diyet sizlerde de iştahsızlık yaptı mı

ben geldim kızlarrhihoyyyt2.günde süper geçiyo iftarda 1 kase çorba,1 dilim ekmek ve salata yedim bol bol suyumu içiyorum 3 litreye tamamlıcam inşallah wc ile ben de arkadaş oldum bu arada :roflol:ama ben tam regl öncesindeyim etkileyebilir sonuçları sanırım yine de devam edicem tabi kizemuszemus

selam bayanlar bende bgn başladım elma diyetine gittim 1 kg yeşil ekşi elma aldım :) bi tanesini yemeye başladım bile iftarda 1 dilim kepek ekmek bir tabak çorba içtim ve salata yeşil çay yokmuş evde bende 5 i bi yerdeyle idare etcem bugünlük sabah tartıldım bakalım 1 hafta sonra neler olcak burdaki hırslı bayanlar sayesinde bende gaza geldim valla kaydirigubbakcemile3 sahurda da içerim çayımı iki de elma yerim suyada yüklendim mi tmm şakkıdı

kizlar iftarda 3/4 sahurda 2 tane yenecek zemuszemus cuma gunu sizi yazarim listeye oldumu guzel sonuclar alcaksiniz inaniyorum

kizlar iftarda 3/4 sahurda 2 tane yenecek zemuszemus cuma gunu sizi yazarim listeye oldumu guzel sonuclar alcaksiniz inaniyorum

tşkler kaydirigubbakcemile2 cuma yaz evet çünkü cumaya kadar spor yapamıycam ondan opuyorumnanaktan

haftaya cumayada tartılırız bakalım neler olcak ayy çok heyecanlandım :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…