merhaba bebekler benim diyette iyi gidiyor zemuszemus şimdilik SEXYCİĞİM bişey soracam sana ramazanda orucumu tutsam iftarda ve iftar sonrasında da elmalarımı yiyip yeşil çayımı içsem kahvaltıda yemem gerekenleri de sahurda yesem nasıl olur CADIARZU canım böyle de iyi sonuç verir mi yada yapmalımıyım canım bi cevap versen bana ne güzel olur bebeişim ya opuyorumnanaktan
olur canim ama kacamak yoklmaz puyorumnanaktan
SLM KIZLAR GELDIM GELDIM
CANIM ILK ONCE SANA CEVAB VERMEK ISTEDIM
BEN BU DIYETTI 0BEDEN OLMAK ICIN YAPMADIM VE KIMSEYE BUNUN ICIN TAVSIYE ETMEDIM SADECE SAGLIK SORUNLARI OLANLAR ICIN FAZLA KILO BIR SAGLIK SORUNU
HA BURDA VAR BIR KAC KILO VERIMDE 0 BEDEN OLIM DIYE BU BENI ILGILENDIRMEZ KIMSEDEN SORUNLU DEGILIM KIMSEYE ZORLA YAP DEMEDIM
EVET BU DIYET CABUK KILO VERIDIRIYOR AMA ELMA SAGLIKSIZ BIRSEY DEGIL
VE OMUR BOYU DA BUNU YEMICEZ AMA SENI ANLIYORUM OKUMUSUN BIRYERDE AMA KIMSE BURDA MANKEN OLMAK ISTEMIYOR BUNU BIL CANIM OLMAK ISTEGENLERDENDE SORUN BEN DEGILIM AKIL VAR MANTIK VAR ZATEN
SENIN KUZENIN DE MI BU DIYETTI YAPTI,? MERAK ETTIM
VE TSK EDERIM CANIM opuyorumnanaktan
Kızlar bugun carsamba ancak cuma alırım lısteye ve cuma gunu ıkı gun bekleyın ama baslayın sız dıyete ve sakın tartı yok lısteye alma yoksa her cuma tartıya cıkacanız
Merhaba sexybebek.
Elma tabii ki sağlikli birşey,sağliksiz olani uzun sürede tek tip beslenmek.Ksa sürede aşiri miktarda kilo verilmesini sağlikçilarda önermiyor pek.Benden dost tavsiyesi tabii ki,arada vücudunuza gerekli besinleride verin yine diyetinize devam edin derim ben.
Benim kuzenime gelinceeee.
Açikçasi onun pek bişi yediğini söyleyemem.Gün boyu bir domates elma salatalikla geçiştirirdi.Sadece elma diyeti değildi onunkisi.Ksa vadede aşiri kilo kaybi ve böbrekleri iflas noktasina gelmişti.
Önce sağlik sonra güzellik.
Sağlikli kilo vermeler.
kizlar iftarda 3/4 sahurda 2 tane yenecek zemuszemus cuma gunu sizi yazarim listeye oldumu guzel sonuclar alcaksiniz inaniyorum