Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

selam arkadaşlar ben geldim sexyciğim bişey soracaktım diyeti oruç tutmadan mı yapsak daha çok veririz yoksa oruç tutarak yapsakmı daha çok veririz onu merak ediyorum ben canım ya :ecrin_bebek:

selam arkadaşlar ben geldim sexyciğim bişey soracaktım diyeti oruç tutmadan mı yapsak daha çok veririz yoksa oruç tutarak yapsakmı daha çok veririz onu merak ediyorum ben canım ya :ecrin_bebek:

şeker sexybebkim bu soruya cevap verir..

ben bu diyeti ramazan diyeti olarak yapyom oruç tutarak..bu hafta belli olcak kilo vercezmi..

ama normal olanı kilo verdiriyor kesinlikle:hooray:

canim bunun kararini ben veremem oruc oldugu icin orda birsey diyemem ama ben oruc tutmuyorum cunku cok rahatsiz oldum allah nasip ederse subata tutacam ve normal diyettimi yapiyorum

cnm nolduuuu hayır iç iç suyunu bırakma böyle kendini. vericeğin kiloları düşün,giyeceğin güzel şeyleri. ltfn bebiş :Saruboceq:

kimseye iiyilik yaraMIOMUS arkadsaa sewgılsının aldattıgını solemıstımm benım erkek arkadsımaa yansıdı olayy sımdıı onlarr iyi oldu ben kötüü....erkek arkadsımm baannaa ınanıoo allahtan

hoşbulduk canım ben de katılmak istiyorum sizeopuyorumnanaktanama iftar ve sahurda ne yiyeceğimi tam olarak anlayamadım epey bi okudum forumu ama???

canim bunun kararini ben veremem oruc oldugu icin orda birsey diyemem ama ben oruc tutmuyorum cunku cok rahatsiz oldum allah nasip ederse subata tutacam ve normal diyettimi yapiyorum

bebeğim yok ya dini olarak sormadım yani kilo verme perfonsıyla ilgili dedim kaydirigubbakcemile3

hoşbulduk canım ben de katılmak istiyorum sizeopuyorumnanaktanama iftar ve sahurda ne yiyeceğimi tam olarak anlayamadım epey bi okudum forumu ama???

tatlım ramazan diyeti olarak.oruç tutanlara bu şekil yapılıyor..

iftarda 1dilim k.ekmek.istediğin bir kase çorba.domates salata

yatmadan 2saat öncesine kadar yeşil çay 3,fincaniçilcek ve 3.adet elma orta boylardan

ve 3litre su..

sahurda ise.1dilim .k.ekmek.az peynir 2-3 zeytin.birgün salam yersin bir dilim yumurta yemiyeceksin yani bir gün yumurta birgün salam.ve yine 2elma ve 2yeşil çay ve yine bol bol su...

normal olan oruç tutulmadan yapılan diyetse..

sabah erken kahvaltı yapılıyor..8.30 gibi.
2dilim k.ekmek.az peynir 2-3 zeytin domates salata

ve 2saat arayla yeşil elmalar yenilcek.ve yşilçaylar içilcek günde 5fincan.günde 3litrede su

1ci gün 1kilo yeşil elma
2.ci gün 1.5 kilo yeşil elma
3.cü gün 2kilo yeşil elma
4.cü gün 2kilo elma
5.ci gün 1.5kilo elma
6cı gün 1kilo elma.

elmalar günlerine göre hepsi yenilcek,elmalar yeşil ve ekşi olacak..

şeker sexybebkim bu soruya cevap verir..

ben bu diyeti ramazan diyeti olarak yapyom oruç tutarak..bu hafta belli olcak kilo vercezmi..

ama normal olanı kilo verdiriyor kesinlikle:hooray:

kuzum sexy gitmiş şimdi ben bilemem filan diye yazmış ama konunun dini boyutu sandı herhalde kaydirigubbakcemile3

çok teşekkür ederim tatlım opuyorumnanaktanben de yarından itibaren aranızdayım o zamankaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktankilom bugün itibariyle 60:umursamaz:haftada bir mi tartılıyouz canımyerimseniben

kuzum sexy gitmiş şimdi ben bilemem filan diye yazmış ama konunun dini boyutu sandı herhalde kaydirigubbakcemile3

ozaman soyle soylim tabiki normaldiyete daha fazla verirsin

ama oruclu diyetede verirsin bu hafta belli olacak canim kim nekadar vermis diye suan nedesem bossssssss opuyorumnanaktan

öle sanmış olabilir.bide bu diyet ilk olarak ramazan diyeti olarakta uygulanıyor

daha bu haftada kim nevercek bilmediği için öle sölemiştir..

ama bu diyetin normali kesinlikle verdiriyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…