tşkkr ettim canımcımmmm =) hber weirirm düşerse.buluşuruzmuccckk
canim iyim ben sagol
gecmis olsun canim ya Şeniz
ardanin bebegi galiba iymis senden fazla birsey bilmiyorum
pelin de ayagi daha iymis
valla nazar da olabilir bilmiyorum :Saruboceq:
selam arkadaşlar ben geldim sexyciğim bişey soracaktım diyeti oruç tutmadan mı yapsak daha çok veririz yoksa oruç tutarak yapsakmı daha çok veririz onu merak ediyorum ben canım ya :ecrin_bebek:
selam arkadaşlar ben geldim sexyciğim bişey soracaktım diyeti oruç tutmadan mı yapsak daha çok veririz yoksa oruç tutarak yapsakmı daha çok veririz onu merak ediyorum ben canım ya :ecrin_bebek:
ama ben de geldim kimse bana cevap vermedimafoldumben
cnm nolduuuuhayır iç iç suyunu bırakma böyle kendini. vericeğin kiloları düşün,giyeceğin güzel şeyleri. ltfn bebiş :Saruboceq:
canim bunun kararini ben veremem oruc oldugu icin orda birsey diyemem ama ben oruc tutmuyorum cunku cok rahatsiz oldum allah nasip ederse subata tutacam ve normal diyettimi yapiyorum
hoşbulduk canım ben de katılmak istiyorum sizeopuyorumnanaktanama iftar ve sahurda ne yiyeceğimi tam olarak anlayamadım epey bi okudum forumu ama???
şeker sexybebkim bu soruya cevap verir..
ben bu diyeti ramazan diyeti olarak yapyom oruç tutarak..bu hafta belli olcak kilo vercezmi..
ama normal olanı kilo verdiriyor kesinlikle:hooray:
slm sekercikler ben celdumm
tatlım ramazan diyeti olarak.oruç tutanlara bu şekil yapılıyor..
iftarda 1dilim k.ekmek.istediğin bir kase çorba.domates salata
yatmadan 2saat öncesine kadar yeşil çay 3,fincaniçilcek ve 3.adet elma orta boylardan
ve 3litre su..
sahurda ise.1dilim .k.ekmek.az peynir 2-3 zeytin.birgün salam yersin bir dilim yumurta yemiyeceksin yani bir gün yumurta birgün salam.ve yine 2elma ve 2yeşil çay ve yine bol bol su...
normal olan oruç tutulmadan yapılan diyetse..
sabah erken kahvaltı yapılıyor..8.30 gibi.
2dilim k.ekmek.az peynir 2-3 zeytin domates salata
ve 2saat arayla yeşil elmalar yenilcek.ve yşilçaylar içilcek günde 5fincan.günde 3litrede su
1ci gün 1kilo yeşil elma
2.ci gün 1.5 kilo yeşil elma
3.cü gün 2kilo yeşil elma
4.cü gün 2kilo elma
5.ci gün 1.5kilo elma
6cı gün 1kilo elma.
elmalar günlerine göre hepsi yenilcek,elmalar yeşil ve ekşi olacak..
kuzum sexy gitmiş şimdi ben bilemem filan diye yazmış ama konunun dini boyutu sandı herhalde kaydirigubbakcemile3
canim hosbulduk nasil oldu bebisin canim sen nasilsin Şenizslm sekercikler ben celdumm
öle sanmış olabilir.bide bu diyet ilk olarak ramazan diyeti olarakta uygulanıyorkuzum sexy gitmiş şimdi ben bilemem filan diye yazmış ama konunun dini boyutu sandı herhalde kaydirigubbakcemile3