slm sekercikler ben celdumm
ozaman soyle soylim tabiki normaldiyete daha fazla verirsin
ama oruclu diyetede verirsin bu hafta belli olacak canim kim nekadar vermis diye suan nedesem bossssssss opuyorumnanaktan
çok teşekkür ederim tatlım opuyorumnanaktanben de yarından itibaren aranızdayım o zamankaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktankilom bugün itibariyle 60:umursamaz:haftada bir mi tartılıyouz canımyerimseniben
ya kızlar galiba benm blgsayarda bi sorun var. bu evde yürüyüş videolarını indiremiyorum.
linkleri açmıyo bilgisayar hata verio.
acaba bana bunların birleştirilmiş halini msnden yollıycak bi hayır sever war mıdr
cok saolun arkadaslar cok sükür iyi uyuyo simdi hersey yolunda yani cok saolun desdeginiz icin
evet tatlım haftada bir tartılıyoruz ..cuma günleri..grubumuzun başkanı sexybebek o seni listemize yazar..
sexybebk bizim herşeyimiz moral kaynağımız .terapis doktorumuz.onuniçin çok söylencek söz var..ama anlatmakla bitmez..onu biz çokkkkkkkkkkk seviyoruz..sende çok seveceksein..
ve veeeeeeee sayfa 84 e bak onun nasıl kilo verdiğini nasıl değişime uğradığını gör ..tamamen gaza gelceksin..ve sayfa 192 de de fotoları var hatun çok seksü oldu.bizide seksü yapacak ..
çok teşekkürler tatlım bilgiler için opuyorumnanaktanhemen bakıyorum sayfayayerimsenibeninşallah hepimiz istediğimiz kilolara kavuşuruz yeşil elmalarımızla çaylarımızla:Saruboceq:
kızlar neyse ben çıkıyorum öptüm hepinizi opuyorumnanaktan
sexybebk kız bizim kraliçe diye hiç_ kes diye arkadaşlar vardı ne oldu onlara yav hiç uğramıyolar..merak ettim bak onlarıda..
ve veeeeeeee sayfa 84 e bak onun nasıl kilo verdiğini nasıl değişime uğradığını gör ..tamamen gaza gelceksin..ve sayfa 192 de de fotoları var hatun çok seksü oldu.bizide seksü yapacak ..
Şoka girdim, dünde yazdım ama cevap alamamıştım resimlerin nerde olduğu işe ilgili.. Valla harika görünüyor :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
kraliceden haber aldim yani arkadasi ozele yazmis nettimi yokmus bozukmu ne
ama hic kes bilmiyorum bebis haberim yok
buarada agzindan bal damliyor kiz valla cok guzel seyler diyorsun cok merci bebis hepiniz oylesiniz her neyapiyorsam sizin icin ve mutlu olmaniz icin Şeniz:1hug::kedi::içelim:
o y oy yesin onu teyzeleriŞeniz..yüreğimizi hoplattı sıpam