Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Şoka girdim, dünde yazdım ama cevap alamamıştım resimlerin nerde olduğu işe ilgili.. Valla harika görünüyor :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

süperdir o süperrrrrrrr hemide seksüüüüŞenizŞeniz

bizde olacağız onun sayesinde seksüüsositososito

sexi resimlerine baktım canım süperrrrrrrrr olmuşsun harikasın valla ya opuyorumnanaktanben bu topici bırakmam artıkkopuyorumnanaktanazmine hayran kaldımm tebrik ediyorum seniii tatlımm:lepi:

kiz cildirdinmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3

hahha

eee canim sira sizde simdik bir ayda 30kilo verin ozaman bende cildircam sizin adiniza zemuszemusopuyorumnanaktan

sexybebişim.sihirli deyneğini bize değdirdin bikere bizde senin gibi olacağız...

arda kız...bugün normal diyete geçtin..değişiklik falan varmı..nasıl hissediyon bakim kendini..bize 5kilo borcun var bak ona göre.verecen bu hafta 5.kilo.hem sen söle bakim spor yapıyonmu...

cnm spor kac gündr yapamiyorum hala siskilik var karnim falan feci sisdi gögüslerim de agriyo heralde olurum 1 kac güne yaa of olsamda bitsede su gitmis kilolarimi görsem hihihi

simdi bu yürüyüs seysini indiriyorum onuda yapicam bakalim ne olcak yapanlar memnunmusunuz arkidslerr sahbette konusaakmi ki acabaaa ne dersininiz

ay ayyyyyyyyyy
kimleri görüyomm pelinim canımm hoşgeldinŞeniz

bırak geçmişi okuma burdan devam et.sonra okursun canım ayağın nasıl şimdi..
sexyle konuştukta nazaramı geldik ne kız...

dur ben sana nazar boncuğunu takayım dur..

hee bide bu arada oglanla osdrmakdn kahvaldimi bile yapmadm ancak 3 elma yiyebildm bogazimdn hic bisi inmedi yarina tam uygulucm

anladim bebisss valla ellimden geleni yapiyorum kiz bide ozelden yardim ediyorum bazilari yaziyor onlarada ayri ilgi veriyorum valla yetise bildigim kadar cunku kilolu olmak nasil birsey cok iy biliyorum ve neller yasandigini cok iy biliyorum ki aramizda nerdeyse cok kisi evli ve bu daha zor cunku kocalar guzel laf sokarlar o yetmez gozler disarda olur
BEN VARKENE NAG YAPARLAR ISTE ZAYIFLATCAM SIZI VALLA BAK BEN IYLIK YAPMAYI COK SEVERIM TABI ELLIMDEN GELENI VE BUNU SONUNA KADAR DA YAPARIM CANIM SIZ YETERKI KENDINIZE GUVENIN ERKEKLERIN ELLINDE OYUNCAK DEGIL BASLARINI TACI GOZLERIN NAZAR BONCU OLACAGIZ KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRopuyorumnanaktan

hee bide bu arada oglanla osdrmakdn kahvaldimi bile yapmadm ancak 3 elma yiyebildm bogazimdn hic bisi inmedi yarina tam uygulucm

TAMAM CANIM ANLIYORUM SENI BENIM DE GECMEZDI AMA RAHAT OL ALLAH SUKUR KOTU BIRSEY OLMADIYA VERICEK ZADAKAN VARMIS CANIM

BOL BOL SU VE CAYINI IC BEBIS KIYAMAM SANA BEN SEN DE BENIM BEBISIMSIN SANA DA BIRSEY OLMAZSIN RAHAT OL GUZEL DUSUN BEBIS Şeniz

ah iyilik meleğisin sen yaaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kız bide senin şu dobralığın yomu bitiyorum sana ben yaaa..

hain kocalara neler yapçaz dimii.klava:klava:klava:şaşırcaz intikamımız kötü olcakkkötükedihüsokötükedihüso

sexybebek senin azmine hayran kaldım inşaallah bizde başarırız bende evliğim eşim çöp gibi bana boşuna diyete başlama sonuç aynı olacak diye söyleniyor ama bu sefer senin bilgilerinden faydalanarak başaracağıma inanıyorum

ya size bir şey sormak istiyorum, protein ihtiyacınızı nasıl karşılıyorsunuz? et yemekle alacağınız faydaları ne sağlıyor? hayır ne güzel kilo veriyorsunuz da uzun süre yapmıyorsunuz bu diyeti değil mi :bbo: birçok zararı olur çünkü etraftan buna benzer şeyleri hep duyuyorum en sık rastlananı da beyindeki hasarlar başı da hafıza kaybı çekiyormuş..?

kilo vereceğim derken sağlığınızdan olmayın çok tehlikeli bence ya kötülemek için söylediğimi düşünmeyin, merak ettim sadece ne kadar süre yapıyorsunuz bu diyeti

ya siz süpersiniz valla burda güle oynaya kilo verilir ben inandım opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

VALLA OKLAVA FALAN FAYDA YOK CANIM GUZEL SEXY GIYINCEZ HERGUN MAKE UP SACLAR YAPILI EVDE BILE OLSAN ANCAK BOYLE YOLA GELIRLER BUNLAR VALLA EVLI DEGILIM AMA INSAN ZARAFIYIM ERKEKLER HEP AYNI sositososito

ya siz süpersiniz valla burda güle oynaya kilo verilir ben inandım opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

KATILDIĞINDA İNAN TAMAMEN GÖRCEN TATLIM..ARTIK BİR AİLE OLDUK

HERGÜNÜMÜZ BİRBİRİMİZİ MERAK ETMEKLE GEÇİYOR..İNAN BEN BURDAKİ HERKESİ ÇOK SEVİYORUM VE ÖZLÜYORUMMŞenizŞeniz

CANIM DUNYADA KAC INSAN VAR ET YEMIYOR YUMURTA YEMIYOR BALIK YEMIYOR FALAN DA FISTIK ONLAR GERI ZEKALIMI OLDULAR HEM BU OMUR BOYUMU HAYIR DEGIL AMA BU BIR TUR DETOX GIBI BIRSEY YETERINCE ETTI TAVUKDU BALIKDI YEDIK BIRAZDA VITAMIN YIYELIM DEMI Şeniz

VALLA OKLAVA FALAN FAYDA YOK CANIM GUZEL SEXY GIYINCEZ HERGUN MAKE UP SACLAR YAPILI EVDE BILE OLSAN ANCAK BOYLE YOLA GELIRLER BUNLAR VALLA EVLI DEGILIM AMA INSAN ZARAFIYIM ERKEKLER HEP AYNI sositososito

oklavada olsunnn.o acı sözler içinklava: ama sonrasında..

hani bir söz vardır ya...

annem dediki göster ama elletme..bunun için intikammmklava:kötükedihüso

ben zayıflayayımda görcekk oolmaz:

oklavada olsunnn.o acı sözler içinklava: ama sonrasında..

hani bir söz vardır ya...

annem dediki göster ama elletme..bunun için intikammmklava:kötükedihüso

ben zayıflayayımda görcekk oolmaz:

HAHAHA kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

KOPTUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…