Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

oruçla birlikte nasıl yapıyorsunuz?iftarda sadece elma yiyip çay mı içiliyor?sahurda peki?bir de oruç tutup bunu yaparak kilo verilir m?

oruçla birlikte nasıl yapıyorsunuz?iftarda sadece elma yiyip çay mı içiliyor?sahurda peki?bir de oruç tutup bunu yaparak kilo verilir m?

cnm bn iftarda elma yedim sdece 2 gün. ztn aç olmuyorum,bi de mideme yüklenmek istemiyorum. çay içmiyorum ben su tüketiyorum onun yerine. zorlanmadım hiç.2günde 1.5 kilo fln verdim ama elma btti yrn alıp dewam etmeyi dşünüyorum
sahurda 2 dilim kepek ekmeği,biraz peynir,bikaç zeytin yiyorum.çay yerine yine su tüketiyorum. arada meyve yiyorum

Son düzenleme:
merhabalarr
oralarda yeşil çayı sevmeyen biri gördüm sankiii:ecrin_bebek:
ben geçen hafta doğadanın değişik bi yeşilçayını buldum tavsiye ederim. a c e vitaminli diyo, portakal gibi kokuyo yapınca. kokusu güzel olunca kendi de gidiyokaydirigubbakcemile3

doğadan yeşil çay ginkgolu aldım ben,buzlu çay yaptım onunla,tadı hiç fena degil ben bayagı sevdim tavsiye ederim,şekersiz de çok güzel bol limon ile birlikte ve buzlu içince. :)

bu arada bir sorum olacak,bugün marketten elma aldım ama iki çeşit yeşil elma vardı,ekşi yeşil elma ve golden elma..ekşisinden aldım ben daha çok seviyorum diye,golden daha tatlıydı.bir farkı var mı çeşidinin

bende öyle düşündüm.normalde granny smith çok seviyorum,ama o da çok pahalı ve benim alışveriş yaptıgım yerde yok,bu ekşi elmayla devam o zaman :) sağol

rica ederim cnm =) bi tek uygulaması kalıyo.e biraz da para lazım ama ucuz yine de =)

arkadaslar dogadan bitki cayı bendede var yesil cay degil icindekiler bolumunu okursaniz yesil cayin olmadigini gorursunuz sadece bitki cayi bence diyeti tam uygulayın derim:))

bende aynı soruyu sabahtan sormuştum kimse fark etmedi sanırım cevabını alamamıştım senin sayende sorumun cevabını almış oldum teşekkürler umarım kilo vermeye devam edersin benimde bugün birinci günüm inşaallah irademe sahip çıkabilirim

rica ederim cnm.umarım hep birlikte kurtuluruz bu kilolardan.

sexy bebek sana birşey soracağım arkadasım sen uzun süredir bu diyeti yapıyorsun yaa hiç mi kaçamak yapmadın bi lokma bile bişey yemedin mi eğer öyleyse nasıl dayandın bide ben 2 hafta yapmayı düşünüyorum kaç kilo verebilirim boyum 1 71 kilom 79 ? ben bi de hergün bi saat yürüyüp bi saat zumba dans yapacağım bide listeye benide ekler misin bu gün başladım:)

saol sexycim.cnm hiçbişey ymek istemio sahurda fln o yüzden yemiştm 2 dlm fln. iftarda fln yemiyorum.yrndan itibaren daha dikkatli olucam cnm tşkkrler =)

kızlar herkese merhabaopuyorumnanaktanben de ramazan boyunca dikkat edip kilo vermeye çalışanlardanım iftardan 2 saat sonra yeşil elma yiyordum ama bu diyetten yeni haberim oldu ben çok sevdiğim için yiyordumopuyorumnanaktansiz orucu elmayla mı tutuyorsunuz yoksa iftar ve sahur arası mı elma yiyorsunuz yemeklerden sonra ben de öğrenirsem uygulamak istiyorum aranıza katılırsam çok mutlu olcammopuyorumnanaktanben de 4,5 kilo verirsem çok rahatlamış hissedicem kendimikaydirigubbakcemile5

arkadaslar dogadan bitki cayı bendede var yesil cay degil icindekiler bolumunu okursaniz yesil cayin olmadigini gorursunuz sadece bitki cayi bence diyeti tam uygulayın derim:))

dogadanın bi kaç çeşit yeşil çayı var,limonlu,yaseminli falan diye.yeşil çayın yanına bir iki ot daha koymuşlar ben çaykur sade yeşil çay içiyordum tadını hiç begenmedim.dogadan yeşil çay aldım içinde yeşil çay,ginkgo ve bögürtlen yapragı varmış.
ne bu ginkgo diye araştırdım,dolaşım sistemine iyi geliyormuş,şirin bir bitki :)

aman canım sonra içersin onları depoda dursun diyetten sonra iyi gelir sana pazardan gerçek yeşil çay almanızı öneririm tadı daha orjinal limonla daha güzel oluyo sıcak seviyorum ben siz bilirsiniz tabi :))

evet canım hıc bır kacamak yok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Canım zaten okadar elma yıyoruz ne kacamak ınsan gercekten ısterse ruhu da doyar bu kendınlen alakalı eyer sende bır hafta hıc kacamak yapmazsan ve bıraz spor kesın 6/10 kılo arası verırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…