Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

ozaman soyle soylim tabiki normaldiyete daha fazla verirsin

ama oruclu diyetede verirsin bu hafta belli olacak canim kim nekadar vermis diye suan nedesem bossssssss opuyorumnanaktan

saol bebem teşekkür ederim sen bu topiğinde bizimde herşeyimizsin a.s.

ya kızlar galiba benm blgsayarda bi sorun var. bu evde yürüyüş videolarını indiremiyorum.
linkleri açmıyo bilgisayar hata verio.
acaba bana bunların birleştirilmiş halini msnden yollıycak bi hayır sever war mıdr:eek:

çok teşekkür ederim tatlım opuyorumnanaktanben de yarından itibaren aranızdayım o zamankaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktankilom bugün itibariyle 60:umursamaz:haftada bir mi tartılıyouz canımyerimseniben

evet tatlım haftada bir tartılıyoruz ..cuma günleri..grubumuzun başkanı sexybebek o seni listemize yazar..

sexybebk bizim herşeyimiz moral kaynağımız .terapis doktorumuz.onuniçin çok söylencek söz var..ama anlatmakla bitmez..onu biz çokkkkkkkkkkk seviyoruz..sende çok seveceksein..

ve veeeeeeee sayfa 84 e bak onun nasıl kilo verdiğini nasıl değişime uğradığını gör ..tamamen gaza gelceksin..ve sayfa 192 de de fotoları var hatun çok seksü oldu.bizide seksü yapacak ..

Son düzenleme:
ya kızlar galiba benm blgsayarda bi sorun var. bu evde yürüyüş videolarını indiremiyorum.
linkleri açmıyo bilgisayar hata verio.
acaba bana bunların birleştirilmiş halini msnden yollıycak bi hayır sever war mıdr:eek:

Ben yollarım ama uzun sürüyor haberin olsun.. Geçen arkadaş sabahın 4 ünde aldı.. kaydirigubbakcemile3

sexybebk kız bizim kraliçe diye hiç_ kes diye arkadaşlar vardı ne oldu onlara yav hiç uğramıyolar..merak ettim bak onlarıda..

evet tatlım haftada bir tartılıyoruz ..cuma günleri..grubumuzun başkanı sexybebek o seni listemize yazar..

sexybebk bizim herşeyimiz moral kaynağımız .terapis doktorumuz.onuniçin çok söylencek söz var..ama anlatmakla bitmez..onu biz çokkkkkkkkkkk seviyoruz..sende çok seveceksein..

ve veeeeeeee sayfa 84 e bak onun nasıl kilo verdiğini nasıl değişime uğradığını gör ..tamamen gaza gelceksin..ve sayfa 192 de de fotoları var hatun çok seksü oldu.bizide seksü yapacak ..

çok teşekkürler tatlım bilgiler için opuyorumnanaktanhemen bakıyorum sayfayayerimsenibeninşallah hepimiz istediğimiz kilolara kavuşuruz yeşil elmalarımızla çaylarımızla:Saruboceq:

çok teşekkürler tatlım bilgiler için opuyorumnanaktanhemen bakıyorum sayfayayerimsenibeninşallah hepimiz istediğimiz kilolara kavuşuruz yeşil elmalarımızla çaylarımızla:Saruboceq:

amin inşallah canım..buna inan olucazda..

artık midemizde elma ağacıda çıkar sanırım..:roflol::roflol::roflol:

sexybebk kız bizim kraliçe diye hiç_ kes diye arkadaşlar vardı ne oldu onlara yav hiç uğramıyolar..merak ettim bak onlarıda..

kraliceden haber aldim yani arkadasi ozele yazmis nettimi yokmus bozukmu ne
ama hic kes bilmiyorum bebis haberim yok

buarada agzindan bal damliyor kiz valla cok guzel seyler diyorsun cok merci bebis hepiniz oylesiniz her neyapiyorsam sizin icin ve mutlu olmaniz icin Şeniz:1hug::kedi::içelim:

Şoka girdim, dünde yazdım ama cevap alamamıştım resimlerin nerde olduğu işe ilgili.. Valla harika görünüyor :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

arda kız...bugün normal diyete geçtin..değişiklik falan varmı..nasıl hissediyon bakim kendini..bize 5kilo borcun var bak ona göre.verecen bu hafta 5.kilo.hem sen söle bakim spor yapıyonmu...

Şoka girdim, dünde yazdım ama cevap alamamıştım resimlerin nerde olduğu işe ilgili.. Valla harika görünüyor :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

kiz cildirdinmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3

hahha

eee canim sira sizde simdik bir ayda 30kilo verin ozaman bende cildircam sizin adiniza zemuszemusopuyorumnanaktan

kraliceden haber aldim yani arkadasi ozele yazmis nettimi yokmus bozukmu ne
ama hic kes bilmiyorum bebis haberim yok

buarada agzindan bal damliyor kiz valla cok guzel seyler diyorsun cok merci bebis hepiniz oylesiniz her neyapiyorsam sizin icin ve mutlu olmaniz icin Şeniz:1hug::kedi::içelim:

demek kraliçe nin neti bozuk..hiçkeste belki öledir..net bu neyapacağı belli olmaz:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

bal mal değil valla.gerçekler tatlımm..senin için ne söylesek azdır.senin gibi dostlar yok şimdi hepimizle ayrı ayrı ilgileniyorsun..iyiki seni tanıdık.sen bitanesin bitaneeeeŞeniz

ah ahhhhhhhh senin değerini bilemeyenler yansınna.sa.sa.ssen anladın oniia.ssenin gibi fıstığı kaçırmışşş:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

X