Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

öyle yeşil çay bulabilsem alıcam ama evden de pek uzaklaşamıyorum hazırlamam gereken ödevlerim var :KK43: tek başıma yaşıyorum bir de çok sık da alışverişe çıkmıyorum zaten. kadıköye indigimde kesin alıcam ama bi köşeye yazdım canım zemuszemus

bişey sorablr miyim? sabahları light peynir yerine 1 çay bardağı süt içsem ya da yoğurt yesem olur mu sizce???

morelimmm ınanılmazz bozk oyuzdenn hıc bısee ıccek durumdaa deılımm bu gecee su yesılcayy olmıcakk galıbaa

sexybebk yavrummm nasılsınn..canem...

bugünde bana bişey oldu yav..iftardan sonra bir baş ağrısı mide bulantısı sorma .ilaç aldım anca kendime geldim..

ardanın bebeği nasıl..iyi diye yazmıştı ama.merak ettim buralardada yok..

pelinin de ayağı yanmışş.sen öle rahatsızdı .başağrıları falan..

ne oluyor yav nazaramı geliyoz neeeeeeee..

morelimmm ınanılmazz bozk oyuzdenn hıc bısee ıccek durumdaa deılımm bu gecee su yesılcayy olmıcakk galıbaa

cnm nolduuuu :KK43: hayır iç iç suyunu bırakma böyle kendini. vericeğin kiloları düşün,giyeceğin güzel şeyleri. ltfn bebiş :Saruboceq:

kızlar liptonun naneli yeşil çayı aldım bugün.bide limon sıktım..tadı süper oldu bunu daha çok sevdim..

daha evvel doğuş çayın bergomot aromalı yeşil çayını içiyodum..lipton daha hoşuma gitti..

sexybebk yavrummm nasılsınn..canem...

bugünde bana bişey oldu yav..iftardan sonra bir baş ağrısı mide bulantısı sorma .ilaç aldım anca kendime geldim..

ardanın bebeği nasıl..iyi diye yazmıştı ama.merak ettim buralardada yok..

pelinin de ayağı yanmışş.sen öle rahatsızdı .başağrıları falan..

ne oluyor yav nazaramı geliyoz neeeeeeee..

canim iyim ben sagol
gecmis olsun canim ya Şeniz
ardanin bebegi galiba iymis senden fazla birsey bilmiyorum
pelin de ayagi daha iymis
valla nazar da olabilir bilmiyorum :Saruboceq:

neyse geleceğin çıtırlarııııı .. ben kaçıyorum şmdilik. kib öptüm sizi en kocamanından =) MMMMMMUuuuuuuCKKKKKKK :) :)

X