Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

canim insanlar cok seyi bilmiyor ve gidip ona buna bosuna para veriyoruz nediye biraz kilo verelim diye valla bende cok aptalik yaptim ama sunu gordum allim aman bunu duygum allim aman su aman bu eee neoldu olan cebimize oldu valla yazak ya ama artik bitti hem ucuz hemde bedava bilgiler benden bak nasil kilolar gidiyor kimse haplara ilaclara falan inanmazsin hepsi kandirmaca gercek bilgi insanin kendisine guvenmek ve azim etmekdir iste basari ozaman alkisalkisalkis:enbuyukkk::hooray:
KIZLAR COK GUZEL KONUSTUM BILIYORUM kaydirigubbakcemile3

ben dördüncü günümdeyim,2 kilo verdim :) ama regl dönemim yeni bitti,herhalde artık daha rahat devam ederim.
üniversite tatilde,evden çalışıyorum o yüzden pek hareket etme şansım da yok,dün koşu bandında yarım saat koştum ama çok yordu,sanırım haklısın sexybebek sporu biraz daha sonraya erteleyecegim.
bir de ben geç saatte uyanıyorum ve tabi geç yatıyorum,öglen 12de kalkıp çalışmaya başlıyorum ve 19a kadar üç elma yedim,bi fincan yeşil çay içtim ve eti form yedim ve bu saatten sonra da bir şey yemiyorum alışkanlık olarak. böyle devam edersem sorun çıkar mı yoksa 1-2 kilo elma yemek zorunda mıyım?
bu arada herkese çok destek oluyorsun sexybebek,bende bunları görüp daha da hevesleniyorum,teşekkürler :)

cnmsın yaaa =) süper motive ediosun insanları. walla acaip kararlıyım snin resimlerini gördüğümden beri =) ama iftarda sdc 1 tane elma yetiyo bana fazla yiyemiyorum. e yemeyince de veremiyoruz glba

CANIM KURAL BIR ERKEN KALK ZAYIFLAMADA SART BU KENDINI ONA GORE AYARLA CANIM VUCUT GECE DINLENECEK SABAH YAG YAKACAK BUNU UNUTMA 24/3 GECE YARISI YAG YAKAR YATAKDA VE SABAH 7/10 ARASI GENE YAG YAKAR VE HER IKI SAAT ELMA SART CANIM BU DIYET COK CABUK TOKLUK VERIYOR BENIMDE CANIMI ISTEMIYOR AMA YIYORUM HER IKI SAAT DA BIR ELMA METABOLIZMAYI CALISTIYORUR BU NEDEMEK VUCUT BIR MOTOR VE HER IKI SAAT ENERGIE VE BU DA VUCUTDAKI BUTUN SISTEMI CALISTIRIYOR YANI NEKADAR COK ELMA OKADAR COK 0 BEDEN ELMA + ENERGIE = KILO VER Şeniz VE SU 3L kötükedihüso opuyorumnanaktan

tamam canim verirsin canim adetden sonra iki gun sonra tartil herzaman cunku ancak sislik gidiyor ama bu diyetlen kesin iy kilo verirsin sadece kendine inan ve guven xxx

saol canim cok zamandir takip ediyorum zaten sizi bakalim ne kadar zamanda vericem kilolari simdi de bir arkadas vermisti burda egzersiz programi onu indiriyorum evlenmeden onceki halimi cok ozledim gitsin artik kilolar:)

cnmsın yaaa =) süper motive ediosun insanları. walla acaip kararlıyım snin resimlerini gördüğümden beri =) ama iftarda sdc 1 tane elma yetiyo bana fazla yiyemiyorum. e yemeyince de veremiyoruz glba

VALLA CANIM YENECEK IFTARDAN SONRA YATMADAN 2 SAAT ONCE 3/4 ELMA YENECEK BIRDEN YENMICEK KIZ DIYELIM 20 DE YEDIN 21 DA YE VE 22 DA

BU DIYET TOK TUTUYOR DEMI BILIYORUM BASKA DIYET OLSA INSAN NELLER YEMEK ISTIYOR AMA BU DIYET ALLAHIN BIR MUCIZESI KENDIMLEN BENDE GORUR DUYORUM kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

evt tok tutuyo yeşil elma olduğu için. 3 tane yemeye çalışırım her saat başı 1 er taneden. saol bebeim yaa =) bayrama kadar çıtır olcaz çıtırrrrr =)

teşekkürler canım,bu akşam erken yatsam iyi olacak :) bu yaz çok abarttım ve hazirandan beri 15 kilo aldım,şu an 72 kiloyum,okul döneminde kaya tırmanışı yapıyordum ve formum yerindeydi ama iki ay sonra tekrar başlamak için pek de iyi durumda degilim.iki ay içinde bir 15 kilo verebilir miyim hepsine dikkat edersem.. :Saruboceq:

canim eyer tamuygularsan ve birazda yuruyus kosmak degil yuru ozaman haftada 5/8 kilo arasi verirsin bir haftada kaydirigubbakcemile5

ıftarda önce 1 büyük bardak su içtim, sonra 1 kase ekmeksiz çorba içtim ve 1 elmamı hemen yedim. 1 saat sonra 1 tane daha yicem ve sonra yemeğe devam edicem. Bakalım kaç tane yiyebilcem.. hihoyyyt

İftarda önce 1 büyük bardak su içtim, sonra 1 kase ekmeksiz çorba içtim ve 1 elmamı hemen yedim. 1 saat sonra 1 tane daha yicem ve sonra yemeğe devam edicem. Bakalım kaç tane yiyebilcem.. hihoyyyt

mumkunse 4 tane ye yesil cay 3/4 ve max 3 litre su opuyorumnanaktan

sexycim bir sey sorucam ben bu yesil cayi hic sevmiyorum icmesem kilo vermemde azalma olur mu?

canim sicak bende sevmiyorum

ama bide bunu dene

yesil buzlu cay (tarif)

canim 3/4 yesil cay demle bir bardakta sogsun buzdolaba koy sonra bir sise al 1/1,5litere su koy icine demeledin cayi istersen tatlandirici koy ve her bardakda biraz limon koy ve buz super tadi var bide buzlu olunca cok guzel oluyor

taza nane de koyun ve ben tatlandirici olarak bir tatli kasik bal koyorum siseye ve bol buzzzzz

cok tesekkurler canim yarin yesil cay alayim da bunu bir deneyeyim tadi guzele benziyor

bgün oruçlu değildim ben sahura kalkamamıştım. yrn elmamı da alıp devam edeyim bari. nyse ii akşamlar şmdilik kaçtım ben öpüyorumm

cok tesekkurler canim yarin yesil cay alayim da bunu bir deneyeyim tadi guzele benziyor

evet canim tadi harika cok hos bir tadi var ve unutma taze nane at her bardakda ve bol buz ve bir dilim limon harika oluyor ben bazan iki sise yapiyorum okadar guzel tadi denemeye deyer ve unutma her siseye bir tatli kasik bal yeterli :içelim:

ben yesil cayin portakalli ve limonlu karisik olanindan aldim soguk icilieninden supermis esiminde soguk soguk hosuna gitti bu sabah bir baktim dolaba koca galonun yarisini icmis adam bencede yesil cayi kesinlikle soguk icin sicak tadi kotu oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…