Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

hoşbulduk tatlımŞeniz
bende tutuyorum oruç.sanırım elma diyetinde alıştı midemiz tokluğa .bende inan hiç acıkmıyorum,,işte susama hariç tabi..
ooo maşallah tatlıma.yürüyüş ve egzersizler süpersin kız:lepi::lepi:desene bu hafta senden güzel sonuçlar gelcek.
ben ancak akşam spor yapabilcem bugün bişey yapamadım daha..:1rolleyes:

inşallah canım yaa hepimiz güzel kilolar veririz :Saruboceq:

Kızlar bu akşam iftarda ekmeksiz 1 kase çorba içip elmalara saldırıcam :roflol: en az 4 tane yemeye çalışıcam.. Onca elma aldık ziyan mı olsun..

Evet canım tahminim 45 dakika sürüyordu. Nasıl beyendin mi? Ben çok güzel ter atıyorum bu dvd ile çalışırken.. alkisalkisalkissositososito

gercektenn süperr bısee yaaa ınanılmaz terledım sankıı ustumee su dokulmuss gıbı sonraa bi dus aldım ohhhh :) kaydirigubbakcemile5 bunu her gun 1 kere yapsakkk yıne kılo verrken 2 kılo daha eklnırr verdıgımızeekaydirigubbakcemile3

sexybebk bizim iftar 8de açılıyor.iftar yemegimi yiyorum sonra saat 10 a kadar 2-3 elma yiyom.3te yeşil çay içiyom.sahaurdad 1elma yiyebiliyom ve 1yeşil çay..böyle iyimi kız..sahur kahvaltısınıda yapıyom..

canim iftar iy ama sahurda da 2/3 tane yeme bak ve hatta sahurda ilk onlari ye zaten kavaltiya ihtiyacin kalmiyor ozaman ama once elmalari ye oldumu ve iftarda 2,5/3 lit su ic sahurda da 2 ic oldumu

seni cok seviyom kacim benimmmmmmmmmmm

ÇOK SEVİNDİM CANIM, ÇOK GÜZEL KİLO VERCEZ HEPBİRLİKTE OOH OHH.. kaydirigubbakcemile2

cumayıı beklıyrm sabırsızlıklaa yaaa:eek:

bugun uyandımm 1 bardak su ıctım domates salatalık yedım ekmek yemedım sonraa elmaa yesıl cayy mete cayıı suu egzersızz bu saat oldu kacamak yok elma devam bugunde bole bittikaydirigubbakcemile3

canim iftar iy ama sahurda da 2/3 tane yeme bak ve hatta sahurda ilk onlari ye zaten kavaltiya ihtiyacin kalmiyor ozaman ama once elmalari ye oldumu ve iftarda 2,5/3 lit su ic sahurda da 2 ic oldumu

seni cok seviyom kacim benimmmmmmmmmmm

tamam datlummmmmm Şenizöyle yapayım kaydirigubbakcemile3sahurda önce elma yersem kahvaltıda yapmam zatennn..iyi oldu bak sorduğum.ben sahurda önce kahvaltıyı sonra elmayı yiyoduma.s suda içiyom bol boll..

ah canım bende seni çok seviyommmŞenizŞenizŞeniz

yaa ben fazla elma tuketemıyrmm 2 saatte 2 taneden fazlaa yymıyrm yanı gunde 6 yada 8 atne olouoo kotumu bole cogaltimmi

AY CANIM COK SAGOL YA DUSUNMEN YETERLI YERIM KIZ SENI SOZ TURKIYE GELDIGIMDE HEPINIZLEN GORUSCEM AMA OZAMANA KADAR HEPIMIZ SISKA OLURUZ

MERAK ETME BU CUMA KESIN GUZEL KILO VERMIS OLACAN :1hug:Şeniz
Evet geldiğinde mutlaka bakliyorum tatlım sıska sıska bi ziyafet çekeriz ohhhhhhh ohhhh

pelince geçmiş olsun canım şimdi nasılsın?
ardaayla canım geçmiş olsun umarım iyidir bebiş..
elit28 sanada geçmiş olsun canım şimdi nasılsın ?

ya kızlar iftardan önce tartılsak daha mı iyi olur cuma günü?

İyiyim canım çok sağol.Ben bunu keşfettimdiiiiiiiiiii söylemedim mi?kaydirigubbakcemile2

canlarim ben geldim oglum iyi cok sükür dr u radik takip edin dedi simdilk hersey yolunda zaten haliya düsdü heralde hali sert olmadigi icin
bisi olmadi sükür ki
saolun desdeginiz iicn o an panikle ne yapacagimi sasirdim size yazdm sanki gelip bisi yapacaksinizda kusura bakmayin
ama saolunb desdeginiz iicn
Canımmmmmmmm çok geçmiş olsun gözlerine bakarım ben baygınlık kayma falan ararım biliyosundur allah korusun

45 dk salesunun verdıgı dvd dekı egzersızı yaptım herkesee tavsıyee derım superr terletıyooo sırılsıklam oldum...dus alıp rahatladım annem yemek yaptı ama bozmıcamm sozz verdımmm hem 45 dk bosunamıı yapmıs olim yiyiptee yemicemmmopuyorumnanaktan herseyy superr olcakkkk hepmızz tığ olcazz tığkaydirigubbakcemile5
Yemiycen tabii biz kendimiz yapıpta yemiyoruz tatlımcım

kizlar birsey sorucam adet doneminde kilo verilebiliyor mu ben bir iki gune regl olurum bugun basladim elma diyetine daha once baslicaktim bir turlu olmadi ama bugun kesin kararliyim benide alin listenize vermem gereken 6 kilo var 62 kiloyum ve 56 olmak istiyorum cuma gunu tartilip yazarim kilomu ama tabi saat farkindan dolayi turkiyede ogleden sonra olur ben yazana kadar:)

kizlar birsey sorucam adet doneminde kilo verilebiliyor mu ben bir iki gune regl olurum bugun basladim elma diyetine daha once baslicaktim bir turlu olmadi ama bugun kesin kararliyim benide alin listenize vermem gereken 6 kilo var 62 kiloyum ve 56 olmak istiyorum cuma gunu tartilip yazarim kilomu ama tabi saat farkindan dolayi turkiyede ogleden sonra olur ben yazana kadar:)

tamam canim verirsin canim adetden sonra iki gun sonra tartil herzaman cunku ancak sislik gidiyor ama bu diyetlen kesin iy kilo verirsin sadece kendine inan ve guven xxx

sexybebek sana bazı sorular sorabilir miyim sayfa sayısı çok olduğu için okuyamadım bu diyeti kaç gün yapıyoruz ve bıraktıktan sonra normal bi şekilde (zaten abartan bi insan değilim) yersek geri alır mıyız verdiklerimizi? ben 70 kiloyum 64 e düşmem lazım kaç gün yapayım cevaplarsan çok sevinirim canım aklıma yatarsa ramazandan sonra başlıycam

Kızlar resim albümlerine baktım şimdi.. Sexybebek yazdım aradım ama albüm yok diyor. :1no2: Resimlerini çok merak ettim.. Yardımcı olur musunuz.. :1rolleyes:

sexybebek sana bazı sorular sorabilir miyim sayfa sayısı çok olduğu için okuyamadım bu diyeti kaç gün yapıyoruz ve bıraktıktan sonra normal bi şekilde (zaten abartan bi insan değilim) yersek geri alır mıyız verdiklerimizi? ben 70 kiloyum 64 e düşmem lazım kaç gün yapayım cevaplarsan çok sevinirim canım aklıma yatarsa ramazandan sonra başlıycam

tabiki sorabilirsiniz canim
birinci soru bu diyete gun olarak birsey yok kendine bagli ama senin bi 6kilon var bir hafta tam uygularsan ve yaninda spor (yuruyuz 2x45 daka sabah ve aksam) bir haftada 6/8kilo garantie verirsin

ikinci soru

canim bu diyeten sonra mumkunse hemen elmalari ve sporu birkakma ama diyelim her yemekden once bir elma ye ve 3 l su ic yesil cayi da ic ama insan nezaman kilo almaz bunu da kisaca aciklim ellini yumruk halla getir okadar porsiyon yemeli insan yani makara pilav et gibi seyler hep yumruk kadar olmali ve iste insan ozaman kilo almaz cunku bu yumruk sekil senin alman kadar gosteriyor zaten insallah anlata bildim canim kusura bakma turcem pek de iy sayilmaz sunu da soylim diyelim sabah kavalti yaptin ve ondan sonra elma ondan sonra sicak yemek yiyecen tavuk ve pilav diyelim onlari bul 3 falan her yemek yumruk sekil olsun az ve sik ye anladinmi canim ozaman insan kilo verir bunu da bir prof doc dedi bana ve bunu herkez bilmezmis bunu altin bilezik olarak hayatiniza gecirin oldumu opuyorumnanaktan

mrb sexybebeeem =) ben burdayım da pek yazmıyorum. grupta değilim ama takip ediyorum her gün.napıonuz ne edionuz okuyorum. sni tkrar tkrar tbrik ediorum cnm =) muckkk.
bn şuan 73üm.74tüm ama elma sayesinde günde 1 kilo verdm bile :) :) devam etcem yvaş yvaş vercem =) tşkkrler cnm paylaşımın için. sen olmasan haberimiz olmucakmış yaaa

X