verirsin bebegim verisin sen yeterki guven kendine hem bak bir arkadas spor da yapmis bir haftada benden fazla vermis 13 kilo falan vermis 45x2 sabah ve aksam yurumus kendi temposuna gore bak hava guzel bol bol su bol bol elma bol bol yesil cay ve biraz yuru cuma gunu boma rakamlar olacak 70 icinde kesin olursun bebis opuyorumnanaktan
kizlar ben bu cumaya kadar ins olurum regl ya eger olmassam ginemi tartilmicamm???
canim sen kac gun reng oluyorsun?
eyer olursan bitikden sonra tartil
ay ne güzel söylüyorsun ya alkisalkisalkis
sizlerinde desteği ile verecem inşallah
seni örnek aldım kendime
senin şimdiki kilona inmek için neler vermem ahh ahhmafoldumben
yürüyüm bende o saman
koşu bandım var :) dekor olarak onu açayım kaydirigubbakcemile3
SELAM KIZLAR..
bugün anca girebiliyorum nete.sabahtan buyana misafirim vardı.halamlar uğradı sonra komşum geldi.
bu saat oldu nasılsınız.canlarım diyetimiz nasıl gidiyor.oruç tutanlar sizler nasılsınız hava sıcak,bu sene ramazan pek bir zorlu geçiyor..allah kolaylık versin .
pelincim canım benim geçmiş olsun şimdi nasılsın..
arda alya bebişimizin durumu şimdii nasıl.geçmişi okuyamadım inşallah bişeyi yoktur.
sıla benım dıyett super gıdioooo suana kdrr tek kacamak yapmadımopuyorumnanaktan
canımmm hoşgeldin opuyorumnanaktan
ben oruç tutuyorum çok zorlanmıyorum günde 1 saat yürüyüşümüde yapıyorum iftardan sora 1 saat egzersizimide, acıkmıyorum ama çokk susuyrum ya... senin nasıl gidiyo canım?
aferin kızŞenizŞenizmaşallahgün geçtikçe daha çok alışçan bu diyete
hiç canın bişey istemicek yasaklı olanlardanyerimsenibenve kilocuklar gidecek
zafer senin olcak tatlım:hooray::hooray::hooray:
saresu bu dvdnın butun prtylerının toplamı 44 dk degılmııı
sexybebemm ben elmalarımı iftardan sora yiyorum sahurda yemiyorum sen nasıl yapıyosun ?