Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oruçla birlikte nasıl yapıyorsunuz?iftarda sadece elma yiyip çay mı içiliyor?sahurda peki?bir de oruç tutup bunu yaparak kilo verilir m?
cnm bn iftarda elma yedim sdece 2 gün. ztn aç olmuyorum,bi de mideme yüklenmek istemiyorum. çay içmiyorum ben su tüketiyorum onun yerine. zorlanmadım hiç.2günde 1.5 kilo fln verdim ama elma btti yrn alıp dewam etmeyi dşünüyorum
sahurda 2 dilim kepek ekmeği,biraz peynir,bikaç zeytin yiyorum.çay yerine yine su tüketiyorum. arada meyve yiyorum
bende aynı soruyu sabahtan sormuştum kimse fark etmedi sanırım cevabını alamamıştım senin sayende sorumun cevabını almış oldum teşekkürler umarım kilo vermeye devam edersin benimde bugün birinci günüm inşaallah irademe sahip çıkabilirim
rica ederim cnm.umarım hep birlikte kurtuluruz bu kilolardan.
arkadaslar dogadan bitki cayı bendede var yesil cay degil icindekiler bolumunu okursaniz yesil cayin olmadigini gorursunuz sadece bitki cayi bence diyeti tam uygulayın derim:))
sexy bebek sana birşey soracağım arkadasım sen uzun süredir bu diyeti yapıyorsun yaa hiç mi kaçamak yapmadın bi lokma bile bişey yemedin mi eğer öyleyse nasıl dayandın bide ben 2 hafta yapmayı düşünüyorum kaç kilo verebilirim boyum 1 71 kilom 79 ? Ben bi de hergün bi saat yürüyüp bi saat zumba dans yapacağım bide listeye benide ekler misin bu gün başladım:)