Ya kızlar aynı ekşi elma görüntüsünde etiketindede ekşi elma yazıyor soruyorum ekşi dimi diye ikidir goldenimsi çok hafşf ekşi elma alıyorum içime sinmiyor bidaha alıyorum sinir oldum bu işe ya.Nasıl anlıycam gerçek ekşi hangisi
ayyy ben dun geceee cok kotydummmm yaaa ölüorum sandımmmm .... tuvaltten cıkamadımm ılac ıcmıstım müsil kabızdımmm yemek yemedgım ıcın cıkcak bısedeee yok olmadıgı ıcın bır agrı bır mıdee bulantısı bırr ter anlataamamm oyzdenn gec uyanım 1 e gelıou uyandım somates salatalık yedımm 3 te elmaa saatim:ecrin_bebek:
Teşekkür ederim melisa şimdi iyiyim dokunmadığım bişey sürtünmediği sürece acıyok ama dizimin hemen üstü ve kahverengi oldu iz yapmaz inşallah
gecmis olsun bebissssss opuyorumnanaktan:teselli:
SEXYBEBEK 1,400 gr verdim 6 günde bana ne diyorsun :sinifsinif:
AMA CANIM SEN yemektee yemıssın kacamakların olmuss oyuzdenn iyi bileee 1 bucuk kıloo
canım yemek değil ya
çorba filan içiyordum ama neyse artık bu cuma verebileceğim kadar verecem artık durmak yok canımı sıkmıyorum opuyorumnanaktan
söz ver kendıneee hıc ama hıc kacamak yapmaa acıkırsan salatalık yee tokluk verıo hemm kahvaltı zatenn aksamaa kadar tutuo bıde sanırım sen kılo veremıyrsunn bız senle karsılastıgımızdaaa sen 61dın ben 65.4 düm ben 5 kılo verdım sen aynı yerınde sayıyosunn bende anlamadımkıı:bbo:
aynen bacım ya nedir benim bu halim bi yaz başında 65 ten düştüm 60-61 arası değişiyordum bugün 59u gördüm işte keramet bende mi kilolarda mı nedir anlamadım -tatlicadiarzu-
sexy bebek aksamlari iftar sonrasi bir kilo elmayi yiyebiliyomusun canim
sana agir gelmiyormu
ben zorlaniyorum birden fazla gitmiyor
geçmiş olsun tatlım sen çoktan gerekeni yapmışsındır eminim.
Asi maşallah daha ne istiyosun sen takımlarda üyesin dimi istersen cumaya kadar hiç bu konu ile orda yorum yapma kafan karışıyor sanırım.Cumaya 5 kilo ile takımına destek olunca daha iyi anlaşılırsın.
Elit geçmiş olsun.
Seksi selam canım
hımmmmmmmmmmmm burda bir rakibim varmış görüşürüz cumayakaydirigubbakcemile3canim iz yapsada gecer sonra benimde karnimda olmustu kisa tisort giymistim yemek yaparken yag sicramisti aylarca leke kaldi tenim kabardi soyuldu ama simdi eser yok tamamen kayboldu seninde gecer iz birakmaz biraz duzelincede sporuna baslarsin
seninle ayni kilodayiz bakalim hangimiz once hedefimize ulasicaz
SEXYBEBEK 1,400 gr verdim 6 günde bana ne diyorsun :sinifsinif:
Sağol tatlım iyi şimdi acı yok çok şükür akşam sürdüm yoğurt.Çıkıymda yeşilçayım kalmadı alıym.ŞenizBu hafta verdiğimi görmek istiyorum seksiciğim yaaaaa gelsende beraber yapsak misafir ediym seni kızzzzzzzzzslm bebisim nasil oldun canim bak agriyorsa yogurt sur ostune bol bol hic agrin kalmaz
Sağol tatlım iyi şimdi acı yok çok şükür akşam sürdüm yoğurt.Çıkıymda yeşilçayım kalmadı alıym.ŞenizBu hafta verdiğimi görmek istiyorum seksiciğim yaaaaa gelsende beraber yapsak misafir ediym seni kızzzzzzzzz