Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Teşekkür ederim melisa şimdi iyiyim dokunmadığım bişey sürtünmediği sürece acıyok ama dizimin hemen üstü ve kahverengi oldu iz yapmaz inşallah

pelincecim ben sirf yesil olani aliyorum hani bazi elmalada hafif yesil ve sari arasi bir renkteler onlari almiyorum tadi zaten sekerli
yesim elmalar belli zaten tadlarida eksi

gecmis olsun bebissssss opuyorumnanaktan:teselli:

Teşekkür ederim melisa şimdi iyiyim dokunmadığım bişey sürtünmediği sürece acıyok ama dizimin hemen üstü ve kahverengi oldu iz yapmaz inşallah

canim iz yapsada gecer sonra benimde karnimda olmustu kisa tisort giymistim yemek yaparken yag sicramisti aylarca leke kaldi tenim kabardi soyuldu ama simdi eser yok tamamen kayboldu seninde gecer iz birakmaz biraz duzelincede sporuna baslarsin
seninle ayni kilodayiz bakalim hangimiz once hedefimize ulasicaz

merhaba arkadaşlar
sizleri en baştan beri takip ediyorum güzel kilolar verdiniz bende kendi çapımda diyet yapıyorum elma diyetine başlamak istiyorum çünkü yediklerimi azaltmama rağmen kilo veremiyorum günde 1 kilo elma yersem kilo alırım düşüncesini kafamdan atamıyorum elmalarımda hazır bana akıl verin lütfen bıktım artık bu kilolardan

AMA CANIM SEN yemektee yemıssın kacamakların olmuss oyuzdenn iyi bileee 1 bucuk kıloo

canım yemek değil ya
çorba filan içiyordum ama neyse artık bu cuma verebileceğim kadar verecem artık durmak yok canımı sıkmıyorum opuyorumnanaktan

canım yemek değil ya
çorba filan içiyordum ama neyse artık bu cuma verebileceğim kadar verecem artık durmak yok canımı sıkmıyorum opuyorumnanaktan

söz ver kendıneee hıc ama hıc kacamak yapmaa acıkırsan salatalık yee tokluk verıo hemm kahvaltı zatenn aksamaa kadar tutuo bıde sanırım sen kılo veremıyrsunn bız senle karsılastıgımızdaaa sen 61dın ben 65.4 düm ben 5 kılo verdım sen aynı yerınde sayıyosunn bende anlamadımkıı:bbo:

aynen bacım ya nedir benim bu halim bi yaz başında 65 ten düştüm 60-61 arası değişiyordum bugün 59u gördüm işte keramet bende mi kilolarda mı nedir anlamadım -tatlicadiarzu-

aynen bacım ya nedir benim bu halim bi yaz başında 65 ten düştüm 60-61 arası değişiyordum bugün 59u gördüm işte keramet bende mi kilolarda mı nedir anlamadım -tatlicadiarzu-

valla yaa nıee öleki metobalızmanda sorunmu varr hızlı calısmıo olabılırr sirkeli su ıcyormusun

slm bebisim nasil oldun canim bak agriyorsa yogurt sur ostune bol bol hic agrin kalmaz

hımmmmmmmmmmmm burda bir rakibim varmış görüşürüz cumayakaydirigubbakcemile3

slm bebisim nasil oldun canim bak agriyorsa yogurt sur ostune bol bol hic agrin kalmaz
Sağol tatlım iyi şimdi acı yok çok şükür akşam sürdüm yoğurt.Çıkıymda yeşilçayım kalmadı alıym.ŞenizBu hafta verdiğimi görmek istiyorum seksiciğim yaaaaa gelsende beraber yapsak misafir ediym seni kızzzzzzzzz

AY CANIM COK SAGOL YA DUSUNMEN YETERLI YERIM KIZ SENI SOZ TURKIYE GELDIGIMDE HEPINIZLEN GORUSCEM AMA OZAMANA KADAR HEPIMIZ SISKA OLURUZ

MERAK ETME BU CUMA KESIN GUZEL KILO VERMIS OLACAN :1hug:Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…