Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

pelince geçmiş olsun canım şimdi nasılsın?
ardaayla canım geçmiş olsun umarım iyidir bebiş..
elit28 sanada geçmiş olsun canım şimdi nasılsın ?

ya kızlar iftardan önce tartılsak daha mı iyi olur cuma günü?

EVET EVET EVET BU BENIM AKLIMA NASIL GELMEDI SAGOL BEBISIM KIZLAR CUMA IFTARDAN ONCE TARTILIN :lepi:

Ardaaylaaaaaaaaaaaaaaa neoldu canım bır ses ver merak edıyorum valla ınsallah kotu bırsey yoktur allah korusun guzel haberler ver canım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

canlarim ben geldim oglum iyi cok sükür dr u radik takip edin dedi simdilk hersey yolunda zaten haliya düsdü heralde hali sert olmadigi icin
bisi olmadi sükür ki
saolun desdeginiz iicn o an panikle ne yapacagimi sasirdim size yazdm sanki gelip bisi yapacaksinizda kusura bakmayin
ama saolunb desdeginiz iicn

arkadaşlar bu elma diyetini ramazanda nasıl uyguluyorsunuz? ben farkli bir diyet yapiyorum ama 1 hafta bunu yapabilirim eger zor olmazsa

QUOTE=ARDA-ALYA;8658119]canlarim ben geldim oglum iyi cok sükür dr u radik takip edin dedi simdilk hersey yolunda zaten haliya düsdü heralde hali sert olmadigi icin
bisi olmadi sükür ki
saolun desdeginiz iicn o an panikle ne yapacagimi sasirdim size yazdm sanki gelip bisi yapacaksinizda kusura bakmayin
ama saolunb desdeginiz iicn[/QUOTE]

SUKURLER OLSUN CANIM VALLA ALLAH KORUDU :teselli: [

SUKURLER OLSUN CANIM VALLA ALLAH KORUDU :teselli: [[/QUOTE]

cok sükür cnm valla ömrümden ömür gitti valla sükürki hersey yolunda saol cnm desdegin icin seviyorum seniopuyorumnanaktan

sağol canım ya opuyorumnanaktan

umarım senin gibi kilo veririm bende zemuszemus
91 ile başladım bakalım cuma tartılacağım değilmi sositososito
oruç tutamıyorum malesef sağlık sorunlarımdan dolayı

verirsin bebegim verisin sen yeterki guven kendine hem bak bir arkadas spor da yapmis bir haftada benden fazla vermis 13 kilo falan vermis 45x2 sabah ve aksam yurumus kendi temposuna gore bak hava guzel bol bol su bol bol elma bol bol yesil cay ve biraz yuru cuma gunu boma rakamlar olacak 70 icinde kesin olursun bebis opuyorumnanaktan

SEXYBEBEM ben 61 den 59.6 ya düştüm listeye kaydet güzelim opuyorumnanaktan

Sağol ardacım acıyo tabii ama akşam ki gibi değil buzu çekemiyodum canım çok şükür bu halime su toplamadı daha toplamaz dimi pancar gibi kırmızı elim büyüklüğünde :sinifsinif:

cnm ins simdi iyisindir ve su toplamaz cnm

nasil dustu kafasinin uzerinemi.

canimmmmm birsey oldumu???????????? allah korusun ya

Arda herhalde cktin kafasindan darbe aldi ise mutlaka dr gorsun canim ne olur ne olmaz. . her halikarda gotur. .

arda alyacım çok geçmiş olsun tatlım umarım önemli bişey yoktur

hepinize cok ama cok tesekkr ederim cok iyisiniz saolunŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…