benide listeye alırmısınız
cumartesiden beri bende yapıyorum elma diyetini
pelince geçmiş olsun canım şimdi nasılsın?
ardaayla canım geçmiş olsun umarım iyidir bebiş..
elit28 sanada geçmiş olsun canım şimdi nasılsın ?
ya kızlar iftardan önce tartılsak daha mı iyi olur cuma günü?
EVET EVET EVET BU BENIM AKLIMA NASIL GELMEDI SAGOL BEBISIM KIZLAR CUMA IFTARDAN ONCE TARTILIN :lepi:
aldim bile yavrumkaydirigubbakcemile5
QUOTE=ARDA-ALYA;8658119]canlarim ben geldim oglum iyi cok sükür dr u radik takip edin dedi simdilk hersey yolunda zaten haliya düsdü heralde hali sert olmadigi icin
bisi olmadi sükür ki
saolun desdeginiz iicn o an panikle ne yapacagimi sasirdim size yazdm sanki gelip bisi yapacaksinizda kusura bakmayin
ama saolunb desdeginiz iicn
geçmiş olsun arda-alya
Allah korusun meleklerimizi
sağol canım ya opuyorumnanaktan
umarım senin gibi kilo veririm bende zemuszemus
91 ile başladım bakalım cuma tartılacağım değilmi sositososito
oruç tutamıyorum malesef sağlık sorunlarımdan dolayı
Sağol ardacım acıyo tabii ama akşam ki gibi değil buzu çekemiyodum canım çok şükür bu halime su toplamadı daha toplamaz dimi pancar gibi kırmızı elim büyüklüğünde :sinifsinif:
nasil dustu kafasinin uzerinemi.
canimmmmm birsey oldumu???????????? allah korusun ya
Arda herhalde cktin kafasindan darbe aldi ise mutlaka dr gorsun canim ne olur ne olmaz. . her halikarda gotur. .
arda alyacim canim malesef bizim burdan yapicak birseyimiz yok gecmis olsun ancak fikir verebiliriz benim bebegimde nerdeyse 8 aylik olucak ve surekli dusuyor bir keresindede kafayi fena carpti sersemledi aglamaktan bayildi biran oldu sandim cok korktum aceleyle dra gosterdim cok sukur birseyi yoktu
senin bebeginde insallah bir seyi yoktur takviminde 6 aylik gosteriyor canim kiyamam cok dikkat gerektiriyor surekli pesinde olucaksin benimki 6 aylikti emeklemeye basladi ve hergun dusup bir yeri morariyorduu tekrar gecmis olsun
arda alyacım çok geçmiş olsun tatlım umarım önemli bişey yoktur
geçmiş olsun tatlım sen çoktan gerekeni yapmışsındır eminim.
Asi maşallah daha ne istiyosun sen takımlarda üyesin dimi istersen cumaya kadar hiç bu konu ile orda yorum yapma kafan karışıyor sanırım.Cumaya 5 kilo ile takımına destek olunca daha iyi anlaşılırsın.
Elit geçmiş olsun.
Seksi selam canım
pelince geçmiş olsun canım şimdi nasılsın?
ardaayla canım geçmiş olsun umarım iyidir bebiş..
elit28 sanada geçmiş olsun canım şimdi nasılsın ?
ya kızlar iftardan önce tartılsak daha mı iyi olur cuma günü?
SEXYBEBEM ben 61 den 59.6 ya düştüm listeye kaydet güzelim opuyorumnanaktan