sexsicim asiyi size emanet ediyorum eti bizim yagları elmaların olsun ...kaydirigubbakcemile3
asiyi 60 görürsem ilk sevinecek kişilerden olurum yerimseniben
hadi kolaygelsin ..
ramazanda nasıl yapıyordunuz kisabi özet alsam .mümkünse.buyrunnnnnnnnn
ay liste üstüme düşmüş gördüm .:roflol::roflol:
sexy ablacim sen yurtdisinda yasiyorsun sanirim hangi ulkede acaba merak ettimm?
yaaa benım motıveye cok ıhtıyacım varrr
merhaba kızlar
gece bebğim uyandığında için aniden çıkş yaptım kusura bakmayın sonrada uyumuşum..
sexybebk şimdi nasılsın tatlım umarım iyisindir,kendine iyi bak tatlım..
ayşe1905 tatlım seni çok merak etmiştim.geldiğine çok sevindim
arda alya canım sen bugün sanırım oruçlusun bebkle yanlızsın bide dikkat et kendine.bak dün tansiyonunda düşmüş
pelinnhoşgeldin canımmm..
ve tüm bu diyeti yapan kızlar umarım iyisinizdir..kabızlık olabilir bol su için.ve tartılıyosunuz bunu yapmayın beyninizin size oyun oynamasına izin vermeyin.niye az verdim deyip kuruntu yapmayın.diyet moral işidir hemen moralini bozup kilo vermenizi engellemeyin..
Bende düzenli yürüyorum Leslie ile her gün mutlaka.. yürüyüş 1 saat sürüyor.
İnşallah bende iyi kilo veririm. Dün iftarda sadece 4 elma yiyebildim sahurdada 1 tane. Vakit az olunca çok yiyemedim.. :1no2:
geldim bebebm
herkeswe kocamn merhabalar
basim catliyoo gec kalkdim ama hala uykum varr midemm dolu acikmadim ama cokk susadimmm
ee siz naporsunuz bakem
SLM KIZLAR ANCAK GELE BILDIM
KIZLAR BEN SIZE DEDIM BENIM SOYLEDIGIM GIBI YAPIN HAFTADA KOLAY KOLAY 5/6 KILO VERIRSINIZ VE TARTIIIIIIIIIIIIIIIII YAZAK
BAK INSAN DOGRU YAPINCA NEGUZEL KILO VERIYOR BEN BURDA BOSUNA DEMIYORUM KENDINIZE INANIN HERSEY INSAN BASARIR VALLA VEREN ARKADASLAR HEPINIZ ADINA COK MUTLUYUL ISTE SAFER kaydirigubbakcemile5
ayseeee ye canim tok olsanda mutlaka ye cunku yag yakmak elmada bunu unutma hem bak bu diyetde ac kalmiyorsun bu da guzel
ben midem almiyor ama elma mesbur yiyorum onuda kucuk kucuk kesiyorum mama haline getiriyorum ve tatli kasiklan yiyorum herzaman onumde oyle daha kolay midem aliyor midem cok kuculdu valla hem cok mutluyum hemde tuaf ama allah sukur boylesi daha iy artik kilo da almam opuyorumnanaktan
pekı sexybebek ufak tefek kacamklarr bu kılo vermeyıı engellıyomu yoksa 5 verceksen 3 mü verıosunnn sennn bu zmana kdrr hıc mı bısee yemedın yaaaaaa
Elit ben sana kızıyorum ama gücenme lütfen sürekli şikayet eder durumdasın kendine güven yapıcam de ve kaçamak yapma söylenenleri yap elma sayısını az tutma bak ben bu hatayı yaptım gereken kadar elma yemiyince yeşilçayı ve suyu ihmal edince olmuyor aynı hatayı kardeşimde yaptı acıkmıyoruz diye günde 2-3 elma yedik gram gram zorla verdik kardeşim iki gündür 6 elma yiyor ve patırpatır veriyor bende yarından itibaren hem spor hemde harfiyen uygulayacağım bak 4,5 kilo veren arkadaşların hepsi çok dikkatli.Azmedince oluyor sen gelmeden önce 66 kilo bir arkadaş vardı akrep 7 günde 8.4 kg verdi düşük kilodada büyük kilo kayıpları oluyor aslında.sanırım bu hızlı kıloyu cok kılosu olanlar verıoo yaa ben nıe veremıyrmm aglıcammmm:sinifsinif:
tamam canımm bende öyle deniyim bu akşam teşekkürler sexybebeğimmm opuyorumnanaktan
sanırım bu hızlı kıloyu cok kılosu olanlar verıoo yaa ben nıe veremıyrmm aglıcammmm:sinifsinif:
tabiki hayir neden kacamak yapim ben zayiflamaya goz koydum ve zayifliyorum hem neden kacamak yapim elma yiyorumya canim zaten birsey cekmiyor insan isterse kendine kurallar koyabilir ve sonra zaten alisirsin ama bu insanin kendinlen alakali birsey sen kafana koy gercekten bak ozaman nasil kilo veriyorsun tabiki fark eder hem kacamak yap hemde zayifla oyle sey olmaz ya yaparsin yada yapmazsin bu diyette istedigin kadar elma yiyebilirsin madem yetmiyor salatalik ye bol bol yesil cay ic ozaman zaten canin birsey istemez
ye canim ye sakin kacamak yapmaaaa cuma allirim ayagimin altina seni ona gore lülülülülülükaydirigubbakcemile2
ya canım bozma moralini akrep arkadşımız vardı onunda kilosu azdı ama 11 günde süper kilo verdi
arda alya sıla melissa nerdesiniz offfffffffffff ben gidiyom kimse yok hı küstüm