Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

canim verir verir kilo vermek zor degil sadece kendine guvenmek lazim bak burda kac kisi kolay kilo verdi bu insanin kendisinlen alakali insan isterse bir ayda butun kilolarini verir merak etme asiyi 60 yapmasam banada sexy demesinler kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3

yaaa benım motıveye cok ıhtıyacım varrr

canim bu kendi ellinde sen guzel dusunursen hersey cok kolay olacak insanin ellinde ben size fotoraflarimi koydum kilo vermis olan arkadaslar da yazdi daha nasil motive edelim biraz kendini dinle guzel seyler dusun ne dusunursen o hayatina girer bunu unutma insanin ellinde

canımm benimmmmmm opuyorumnanaktan

Bende düzenli yürüyorum Leslie ile her gün mutlaka.. yürüyüş 1 saat sürüyor.
İnşallah bende iyi kilo veririm. Dün iftarda sadece 4 elma yiyebildim sahurdada 1 tane. Vakit az olunca çok yiyemedim.. :1no2:

bende çok elma yiyemiyorum ya 3 tane yedim dün sahura kadar..

geldim bebebm

herkeswe kocamn merhabalar
basim catliyoo gec kalkdim ama hala uykum varr midemm dolu acikmadim ama cokk susadimmm

ee siz naporsunuz bakem

geçmiş olsun tatlımmm dikkat et kendine bebişide öp benim için opuyorumnanaktan

inşallah canım ya ben çok elma yiyemiyorum ama yaa tıkanıyorum hemen :kedi:

pekı sexybebek ufak tefek kacamklarr bu kılo vermeyıı engellıyomu yoksa 5 verceksen 3 mü verıosunnn sennn bu zmana kdrr hıc mı bısee yemedın yaaaaaa

ayseeee ye canim tok olsanda mutlaka ye cunku yag yakmak elmada bunu unutma hem bak bu diyetde ac kalmiyorsun bu da guzel
ben midem almiyor ama elma mesbur yiyorum onuda kucuk kucuk kesiyorum mama haline getiriyorum ve tatli kasiklan yiyorum herzaman onumde oyle daha kolay midem aliyor midem cok kuculdu valla hem cok mutluyum hemde tuaf ama allah sukur boylesi daha iy artik kilo da almam opuyorumnanaktan

tamam canımm bende öyle deniyim bu akşam teşekkürler sexybebeğimmm opuyorumnanaktan

pekı sexybebek ufak tefek kacamklarr bu kılo vermeyıı engellıyomu yoksa 5 verceksen 3 mü verıosunnn sennn bu zmana kdrr hıc mı bısee yemedın yaaaaaa

tabiki hayir neden kacamak yapim ben zayiflamaya goz koydum ve zayifliyorum hem neden kacamak yapim elma yiyorumya canim zaten birsey cekmiyor insan isterse kendine kurallar koyabilir ve sonra zaten alisirsin ama bu insanin kendinlen alakali birsey sen kafana koy gercekten bak ozaman nasil kilo veriyorsun tabiki fark eder hem kacamak yap hemde zayifla oyle sey olmaz ya yaparsin yada yapmazsin bu diyette istedigin kadar elma yiyebilirsin madem yetmiyor salatalik ye bol bol yesil cay ic ozaman zaten canin birsey istemez

sanırım bu hızlı kıloyu cok kılosu olanlar verıoo yaa ben nıe veremıyrmm aglıcammmm:sinifsinif:
Elit ben sana kızıyorum ama gücenme lütfen sürekli şikayet eder durumdasın kendine güven yapıcam de ve kaçamak yapma söylenenleri yap elma sayısını az tutma bak ben bu hatayı yaptım gereken kadar elma yemiyince yeşilçayı ve suyu ihmal edince olmuyor aynı hatayı kardeşimde yaptı acıkmıyoruz diye günde 2-3 elma yedik gram gram zorla verdik kardeşim iki gündür 6 elma yiyor ve patırpatır veriyor bende yarından itibaren hem spor hemde harfiyen uygulayacağım bak 4,5 kilo veren arkadaşların hepsi çok dikkatli.Azmedince oluyor sen gelmeden önce 66 kilo bir arkadaş vardı akrep 7 günde 8.4 kg verdi düşük kilodada büyük kilo kayıpları oluyor aslında.

2.gunum bugun ben bıraz kacamak yaptım ama sonraa yuryuss yaptımm amaa sözz yrndan ıtıbaren cumaya kadarr 5 kilooo gıdıcekkk tartıyıdaa kaldırıyrmm sımdıııııı yemınde edıyorum elmadan baskaa bısee yemıcemmmm..............................................yerimsenibenyerimseniben

Merhapa sexy verdim mi vermdimmi pek emin dgilim annemin paskul ibreli guvenemiyorum. . benim dijitalle net olur du pakam. . Aebencim kiz et kemik yag ana a gettim pen ins 60 dgil de 75 e tavim ben. . sexy ben diyeti daha farkli yapiyorum aksam yemek yiyorum ama elma tuketmem surekli sanirim gunde 1 kg elma tukettim . . bu arada asiri bas donmem var. .

arda alya sıla melissa nerdesiniz offfffffffffff ben gidiyom kimse yok hı küstüm

burcum canim kusme arada okuyup cikiyorum diyete devam
sen napiyorsun okudugum kadar iyi gidiyor
ramazan olunca pek giremiyorum oructan basim agriyor ya bide bebegim kucuk ya pesinde geziyorum dusucek diyee
adey bitimi tartildinmi merak ettim canim

sare indirdim canım sağol yarın başlıycam ben ama koşu bandım var acaba onda mı yürüsem diyorum bi deniym bakalım yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…