ayyy evet dgrr yaa ben 2 haftadaa hıc kacamak yapmassam 10 kılo verrmıyım acaba?
Merhapa sexy verdim mi vermdimmi pek emin dgilim annemin paskul ibreli guvenemiyorum. . benim dijitalle net olur du pakam. . Aebencim kiz et kemik yag ana a gettim pen ins 60 dgil de 75 e tavim ben. . sexy ben diyeti daha farkli yapiyorum aksam yemek yiyorum ama elma tuketmem surekli sanirim gunde 1 kg elma tukettim . . bu arada asiri bas donmem var. .
ooooooo herkezlar burda:dance::dance:
sexybebek yavrim nasılsın..baş ağrın geçtimiiŞeniz
ayşe canımm:1hug:kaybolma bida yerimsenibenseni özlüyoruzŞeniz
burcu kız bugün nasıl gidiyor diyet
pelin yavrim spora tam gaz dimi kız
bende eve saat 5 te geldim iftar için hazırlık ytapyom bu arada size bakayım dedim.anam hep aklım burda
bu arada bahsettiğim gelinimiz tuba tam 13 kilo vermiş tam 90 kiloydu maşallahh
günde 45+2 kere yürüyümüş ben 1kere bi,liyodum 2ye çıkarmış..valla çok sevindim oda çok mutsuzdu bukilolar yüzünden çok mutlu gördüm bu sefer..
hepimiz başarcaz arkadaşlar:dance::dance:zafer bizim olacak:hooray::hooray:
bende eve saat 5 te geldim iftar için hazırlık ytapyom bu arada size bakayım dedim.anam hep aklım burda
günde 45+2 kere yürüyümüş ben 1kere bi,liyodum 2ye çıkarmış..valla çok sevindim oda çok mutsuzdu bukilolar yüzünden çok mutlu gördüm bu sefer..
bak guzelım doverım senı ha yeter ama valla hep aynı seylerı soruyorsun canım bak kendını topla verırmıyım dıye bırsey yok tabıkı verırsın ama sen hep boyle celıskıde kalırsan ıstesende veremezsın gercekten ıkı gundur hep aynı seylerı soruyorsun ve bu herkezı etkılıyor yapacam de ve yapppppppppppp
gercekten kendıne guvenırsen haftada 5/8 kılo arası verırsın baska da bırsey demıcam sana once kendını toparla sonra yazzzzzzz
fizik olaraktaa bellımı sılaaaaa tam olarak neler yapmısss
Dabikiiiiiiiiiiii tatlummmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile5
elitcim Allah korusun aklina kotu seyler getirme hemensirkeli su içyrmm kayısı yyrm kuru, bol su içiyorumm ılık su ıcıyrmm kısacası herseyı yapyrm vee sadecee karnım agrıoo tuvalete gttıgımdee yapamıyrmm arastrdım kanserr gostergesıymıss cok korkyrmm
valla ciddiyim pelin
kıza telefonda yemin et bile dedim inanamadımm..
o yürüyüşte yapınca daha çok verdi.
hadi arkadaşım bu diyet işi sporsuz olmuyor..
saresunun verdiği proğramı yapacam bende fırsat buldukça
bu hafta sendede değişim olur..
tabi canım belli olmuş
bayanlarda genelde göbek ve popo oluyor.onunda o bölgeler farketmiş .bir pantolon giyiyordu onu giymişti bugün ..bollaşmış çok farketmiş ..ve bende görünce çok şaşırdım:1shok:
oda beni tabi:jeyyar::jeyyar:
tmm ddahaa yazmam kendınızee iyi bakınnn hoscakalınnn
Bak şimdi elit küçüğüm tatlıcım hayata şikayetlerle bakarsan hayat sana güzel bakmaz ki alınma biz sanırım hepimiz ablalarınız emek vericen ve olacak küsmene gerek yok ki hepimiz bi amaç için burdayız.Kim kimi kırıyor bunu istemiyoruz burda yazışma amacımız birbirimizi motive etmek ...
elmalar ruyama gırıyo artık kaydirigubbakcemile3
gece ruyamda marketten elma aldım eve geldım posetten aynı sekılde armut cıkdı
sabah gulmekden catladım yaa yesıllendım ıyıce
bu arada ben sahurda sadece 1 elma yedım gercekdende mıdem almıyo bısı artık kuculdu sanırım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sıla canım sana ozelden bısı sorcam ama mesaj almıyosun kapamıssın hem zıyaretcı hem ozel mesajlarını ..
sare indirdim canım sağol yarın başlıycam ben ama koşu bandım var acaba onda mı yürüsem diyorum bi deniym bakalım yarın