Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

ooooooo herkezlar burda:dance::dance:

sexybebek yavrim nasılsın..baş ağrın geçtimiiŞeniz

ayşe canımm:1hug:kaybolma bida yerimsenibenseni özlüyoruzŞeniz

burcu kız bugün nasıl gidiyor diyet

pelin yavrim spora tam gaz dimi kız

bende eve saat 5 te geldim iftar için hazırlık ytapyom bu arada size bakayım dedim.anam hep aklım burda

bu arada bahsettiğim gelinimiz tuba tam 13 kilo vermiş tam 90 kiloydu maşallahh

günde 45+2 kere yürüyümüş ben 1kere bi,liyodum 2ye çıkarmış..valla çok sevindim oda çok mutsuzdu bukilolar yüzünden çok mutlu gördüm bu sefer..

hepimiz başarcaz arkadaşlar:dance::dance:zafer bizim olacak:hooray::hooray:

arkadaşlar topiği görünce ben de deneyimlerimi paylaşmak istedim. mayıs ayının ilk haftası 64 kilo olarak diyete başladım ama temel gıdaları asla kesmedim meyve sebze agırlıklı beslendım hayatımdan tamamen cıkardığım şeyler ise çikolata, ekmek, cips ve çerez türü zaten sağlıklı olmayan ürünler. bunların harıcınde günde en az 2 bardak süt içtim ve 3 litre su. ve aksam 7den sonra asla yemek yemedım ve yatmadan süt içtim sabahları da yeşil çay. ve şuanda 54 kioyum yani 3 ayda 10 kilo falan verdim. yuruyus yapabıldıgım zmanlar gunde 1 saat yurudum. son ıkı haftadır kılo vermem bıraz durdu gıbı ama bu topıkde gordugum yuruyus programıyla evde yuruyus yapmaya basladım hedefım 51 kılo sımdılık umarım kilo vermeye devam ederim. benım sıze tavsıyem tek gıdalı diyetler yapmamanız çünkü bırakınca yıne kilo alma riskiniz var bunun yerıne sağlıklı beslenerek ve spor yaparak cok daha kalıcı kılolar verebılırsınız belkı sok dıyetler kadar sonucu hemen alamayabılırsınız ama bu ıste en onemlı ıkı sey azım ve sabır :dance: herkese iyi zayıflamalar. umarım hepımız ıstedıgımız kılolara kavusuruz.

ayyy evet dgrr yaa ben 2 haftadaa hıc kacamak yapmassam 10 kılo verrmıyım acaba?

bak guzelım doverım senı ha yeter ama valla hep aynı seylerı soruyorsun canım bak kendını topla verırmıyım dıye bırsey yok tabıkı verırsın ama sen hep boyle celıskıde kalırsan ıstesende veremezsın gercekten ıkı gundur hep aynı seylerı soruyorsun ve bu herkezı etkılıyor yapacam de ve yapppppppppppp
gercekten kendıne guvenırsen haftada 5/8 kılo arası verırsın baska da bırsey demıcam sana once kendını toparla sonra yazzzzzzz

Asiciğim bak başka türlü yapma bunu bende yaptım öylen yedim falan olmuyor neyse o yapılmalı canikom

fizik olaraktaa bellımı sılaaaaa tam olarak neler yapmısss

canim ilac alarak bas agrisi gitti bugunde sahurda ilac aldim sersem gibiyim ama dunku kadar agrim yok bakalim daha 3 saat var

cok mutlu oldum canim iste azim iste safer bayrama kadar bi 20 kilo daha verir tabiki sende bebisimkaydirigubbakcemile5

tmm ddahaa yazmam kendınızee iyi bakınnn hoscakalınnn

Dabikiiiiiiiiiiii tatlummmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile5

fizik olaraktaa bellımı sılaaaaa tam olarak neler yapmısss

tabi canım belli olmuş

bayanlarda genelde göbek ve popo oluyor.onunda o bölgeler farketmiş .bir pantolon giyiyordu onu giymişti bugün ..bollaşmış çok farketmiş ..ve bende görünce çok şaşırdım:1shok:

oda beni tabi:jeyyar::jeyyar:

elmalar ruyama gırıyo artık kaydirigubbakcemile3
gece ruyamda marketten elma aldım eve geldım posetten aynı sekılde armut cıkdı
sabah gulmekden catladım yaa yesıllendım ıyıce
bu arada ben sahurda sadece 1 elma yedım gercekdende mıdem almıyo bısı artık kuculdu sanırım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sıla canım sana ozelden bısı sorcam ama mesaj almıyosun kapamıssın hem zıyaretcı hem ozel mesajlarını ..

Bak şimdi elit küçüğüm tatlıcım hayata şikayetlerle bakarsan hayat sana güzel bakmaz ki alınma biz sanırım hepimiz ablalarınız emek vericen ve olacak küsmene gerek yok ki hepimiz bi amaç için burdayız.Kim kimi kırıyor bunu istemiyoruz burda yazışma amacımız birbirimizi motive etmek ...

elitcim bu tur yaparsam da vucudum yikilir kendimi taniyorum. . acelem var kilodan ama ne bilim haftada 6 kg vermek dngemi bozar.. ilk bahara kadar vki dussun de ameliyatim yapilsin istiyorum. .

elitcim Allah korusun aklina kotu seyler getirme hemen
once bir dra git ve kabizligin icin ilac verir icinde rahat olur belliki bagirsaklarin iyi calismiyor olabilir ama bu hmen kotu bir hastalik belirtisi degilki canim donem donem herkeste olabilir

yani silacim yengene cok sasirdim super kilo vermis hemde bir kac gunde
kilosu oldukca fazlaymis ama boyle olunca kilo vermek daha kolay oluyor sanki
ben kacamak yapmiyorum dikkat ettigim halde haftada 1 kiloyu zor veriyorum kalan 5 kilo nasil gozumde buyudu dev oldu bilemezsin:çok üzgünüm:

tmm ddahaa yazmam kendınızee iyi bakınnn hoscakalınnn

kız sacmalama valla ıkı gundur hep aynı seylerı yazıyorsun sana kac kısı cevab verdı dahada tatmın olmadın ozaman neyapallım 24 saat sen sor bız de yazalım olurmu ya bı gecmısı oku kım neyapmıs
sen kendıne guven once kılo vermek zor degıl ama sen boyle yaparsan ıstesende veremezsın canım yaz tabıkı yaz ama hep aynı seylerı yazma ben bu ısı yapacam de kendıne motıve et sen boyle davranıyorsun ve bızden yardım ıstıyorsun bız nekadar konussak bos senın ellınde bız sadece sana yol gosterebılırız bunu da unutma kendı ellınde ınan ve guven ve safer senın olsun

ben alınıyrm ama üzülyrm aglıyroumm hemennn yengec burcuu ve cok duygusalımm napimmmm ve sabırsızımm zaten 2 hafta surem varr oyuzdennn vermek ıstyrm

tamam canım ben şimdi onlara bakıyorum...

sare indirdim canım sağol yarın başlıycam ben ama koşu bandım var acaba onda mı yürüsem diyorum bi deniym bakalım yarın

Canım bende alıcam koşu bandı bayram sonrası. Aldığımda önce Leslie ile yürücem 3 mil ondan sonra koşu bandına çıkıcam. Bence sende öyle yap daha iyi kilo verirsin. Koşu bandına çıktığında vücudun ısınmış hatta terlemiş oluyor.. Müthiş bir şekilde erirsin valla. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5

tamam işte canım burda sohbetleşelim yaptıklarımızı yazalım ne yapman gerektiğini biliyosun madem maksimum vermek istiyosun kaçamak yok ne deniyosa burdada kim napıyor takip ediyoruz yanlışlarımızı görüyoruz daha ne olsun harfiyen uygularsan amacına ulaşırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…