Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

tamam işteee, sabit diske kaydet de masa üstüne iner. Sonra diğerlerine de sabit diske kaydet de. Tek tek indir sonra birleştir hepsini yazdım arka sayfada bi yerde.

saresu canım bende az önce yemekten sonra yapılacak olan programı indirdim ..

teşekkür ederim bizimle paylaştığın içinŞenizŞeniz

ve tavsiyem sinameki kullanma dvamli bu sorunla karsi karsiya kalirsn . . 1 kereye mahsus yap ama dvamli suretle yapma bgrsak tembelligi yapar ve aliskanlik kazanirsin. . sayglar

bagrsak problemi ceken arkadas elma sirkesini dene. . olmadi sapah ac karna 2 kuru incir 2 kur kaysi ye ve 2 bgrdak ilik su ic 3 gun sapah bole devam et emin ol biter skintin. .

sirkeli su içyrmm kayısı yyrm kuru, bol su içiyorumm ılık su ıcıyrmm kısacası herseyı yapyrm vee sadecee karnım agrıoo tuvalete gttıgımdee yapamıyrmm arastrdım kanserr gostergesıymıss cok korkyrmm

hos buldum sila kusura bkma ben tel uzeri geldgmdn bazi butonlar aktif dgl. . evet bu diyeti yapiyorum bugun 3. gunum elma sevmeyen biri olarak cok zor bi diyet bu benim icin. .

kızlar size bir haberim var

burda şu an sizinle yazışırken ,ev telefonumdan gelinimiz tubayla konuştum.

geçen pazar bu diyete kendisi başladı.ve ramazan diyetini de aynen yapıyormuş.

onun evinde neti olmadığı için bizimle paylaşım yapamıyor.

bu gün tartılmış ve sonuç süper ben şok oldummmmmmmm

geçen hafta başladığında kilosu 103,tü

bugün tartılmış kilosu 90..

süper ya..inanamadım biraz sonra gidecem onun yanına bakacam kilosuna

bu diyet çok kilolu olanlarda ilkbaşta çok kilo verdiriyor

size moral olsun diye paylaştım kızlar..

1 hafta dda 13 kilomu vermıssss yuhhhhhhhhhhhhh

elit sacmalama ltfn ben 7 gun wc gtmdigmi bilirim. . bak cnim sen diyet dsin ydig zaten az o ydiklerinle bgrsaklarin 2 gunde anca dolar unutma. . ayrija sen bi ilac kullaniyormusun?

hos buldum sila kusura bkma ben tel uzeri geldgmdn bazi butonlar aktif dgl. . evet bu diyeti yapiyorum bugun 3. gunum elma sevmeyen biri olarak cok zor bi diyet bu benim icin. .

başarılar tatlım..inan kilo verdiğini gördükçe elmayıda seveceksin..

Bişey değil şekerim faydam olduysa ne mutlu banaa.. :içelim:

oldu vallaa.s.a.s.a.s.

elit sacmalama ltfn ben 7 gun wc gtmdigmi bilirim. . bak cnim sen diyet dsin ydig zaten az o ydiklerinle bgrsaklarin 2 gunde anca dolar unutma. . ayrija sen bi ilac kullaniyormusun?

bi ilaç kullanmıyrm ama tuvalete cıkamk ıcın müsil gıbı bısevardı 2 3 kre ıctım ıse yaradıı fakatrt kulanmıyrmm cunku bgrsakları tmebellstryoo

:1shok::1shok::1shok::

1 hafta dda 13 kilomu vermıssss yuhhhhhhhhhhhhh

vermiş valla.

hatta şimdi hazırlanıp onu bir göreyimde geleyim diyom hem yürüyüş yapmış olurum..

bende biliyosunuz 2haftada 10kilo verdim

sexybebk 2haftada 18 kilo vermişti

akrep 33 arkadaşımız 67 kiloyla 11günde 55 kiloya düşmüştü

yani kızlar kurallara uyulduğunda bu diyet kilo verdiriyor..

ben 99 um eger annemin baskul dogru gosteriyorsa 97 olmusum. . asiri kilolu insanlarda ve duzenli dyet yapmayanlarda kesin cre . .

Ciddimisin sıla yaaaaaaaaaaa
Siz yarın itibari ile beni görün beni :))) acayip düzenli yapıcam sporumuda yapıcam yeşilçayım bitti derhal almam lazım cumaya iyi bişeyler bekliycem sonra

AMAN ALLAHIM BEN KAÇ KİLO VEREBİLİCEM ACABAAAA!!! delikafadulden delikafadulden

saresu ben spor yapmadan verdim 10 kilo

çünkü evde 3çocugum var çıkamıyorum fazla dışarı..

en küçük çocuğum 8aylık,

spor yapsaydım daha çok giderdi..

bunada şükür..

şu an tek kaybım ramazanda kilo verme dururmu diye..çünkü metebolizmamız gündüz çalışıyor biz bişey yiyip içemiyoz ..oruç sebebyle.

gece ne kadar çalışır bilmem..onuda bu hafta görcem kilo verip vermedimi,

ben her sene ramazanı kilo alıp kapatırdım..

bu sene 10 kilo verip baladım ..bakalım neler olcak..

elitcim o zaman durman hata bi dr ile gorus kronik bi durum mevzu bhsse senin icin cok zor olur. kabzlikta kilo sebebidir unutma. . sila sevmeye pasladim da ins 90 da yine durmam 5 ay once 90 da bi tikandim 4 ay surdu. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…