Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Ciddimisin sıla yaaaaaaaaaaa
Siz yarın itibari ile beni görün beni :))) acayip düzenli yapıcam sporumuda yapıcam yeşilçayım bitti derhal almam lazım cumaya iyi bişeyler bekliycem sonra

valla ciddiyim pelin

kıza telefonda yemin et bile dedim inanamadımm..

o yürüyüşte yapınca daha çok verdi.

hadi arkadaşım bu diyet işi sporsuz olmuyor..

saresunun verdiği proğramı yapacam bende fırsat buldukça

bu hafta sendede değişim olur..

elitcim o zaman durman hata bi dr ile gorus kronik bi durum mevzu bhsse senin icin cok zor olur. kabzlikta kilo sebebidir unutma. . sila sevmeye pasladim da ins 90 da yine durmam 5 ay once 90 da bi tikandim 4 ay surdu. .

inşallah durmazsın canım..

herşey inan motiveyle oluyor.

bizi zaten şu stresler aldırıyor kilo

kızlar ben şimdi çıkıorum bebişimi yedircem
sonra arabasına bindirip bi gidip geleim tubanın yanına,hem yürüyüş yapmış olurum.
öptüm hepinizi..
görüşmek üzere..
hadi yolumuza devam kaçamak yok..ve sporrrrrrr

inşallah canım hala sarenin kini indiriyorum ama evde koşu bandım var kayışlı twisli bide twiss&shape de var kullanıcam onlarıda bakalım

Kadınlar mı akıllı, erkekler mi? Yanıt vermek çok zor. Ama siz bacakları güzel diye bir erkeğin peşinden giden kadın gördünüz mü?
hoşuma gitti:))

Bende düzenli yürüyorum Leslie ile her gün mutlaka.. yürüyüş 1 saat sürüyor.
ınşallah bende iyi kilo veririm. Dün iftarda sadece 4 elma yiyebildim sahurdada 1 tane. Vakit az olunca çok yiyemedim.. :1no2:

SLM KIZLAR ANCAK GELE BILDIM

KIZLAR BEN SIZE DEDIM BENIM SOYLEDIGIM GIBI YAPIN HAFTADA KOLAY KOLAY 5/6 KILO VERIRSINIZ VE TARTIIIIIIIIIIIIIIIII YAZAK

BAK INSAN DOGRU YAPINCA NEGUZEL KILO VERIYOR BEN BURDA BOSUNA DEMIYORUM KENDINIZE INANIN HERSEY INSAN BASARIR VALLA VEREN ARKADASLAR HEPINIZ ADINA COK MUTLUYUL ISTE SAFER kaydirigubbakcemile5

Aebencim pakma oradan kacak gbi gel pakim puraya yamacima yamacima:p
kıs yok ben ilk günden okuyorum arkadaşları . takımada tavsiye etmiştim zaten kaptanları olaraktan bedişte ondan başladı zaten .....

akrebide takip ettim cumaya verecegi kiloyu takip edeyim derken . önceki haftlarda . bende baya imrendim ama ramazan bitsin balalım . kısmetse deneriz ..

seamlar digerkıslarda . takip ediyorum onları ilk günden buyana .. kolaygelsin . a.s.

kizlar size gene listeyi verecem bunun disina cikmayin

RAMAZAN DA ELMA DIYETTTI

ramazdan da aksam yeme istediginiz corba ve bir dilim esmer ekmek ve salata 3/4 barda yesil cay ve 2/3 lit su unutmayin ve mumkunse her gun 1 kg elmayi tukettin aksam yemekde 3/4 yatmadan once 2 saat once bitmis olsun savurda salam yada yumurta birgun salam yerseniz obur gun yumurta yiyin ve bir tost salata tomates ve cay ve 2/3 elma yiyin

yesil buzlu cay (tarif)

canim 3/4 yesil cay demle bir bardakta sogsun buzdolaba koy sonra bir sise al 1litere su koy icine demeledin cayi istersen tatlandirici koy ve her bardakda biraz limon koy ve buz super tadi var bide buzlu olunca cok guzel oluyor

taza nane de koyun ve ben tatlandirici olarak bir tatli kasik bal koyorum ama siseye unutmayin ve bol buzzzzz

CANIM ELMA DIYET ( oruc tutmayanlara)

SABAH 2DILIM ESMER EKMEK (TOST) BIRAZ PEYNIR BIRAZ ZEYTIN (YESIL-SIYAH) FARKETMEZ
TOMATES SALATALIK BIBER
YESIL CAY 3/4 BARDAK GUN ICINDE ISTER SICAK ISTER SOGUK
2,5L / 3L SU
HER IKI SAAT YESIL ELMA YENECEK
BIRINCI GUN 1 IKINCI GUN 1,5 UCUNCU GUN 2 KG YESIL ELMA TUKENECEK
EN GEC SAAT 20 DE BITECEK
COK ACIKIRSANIZ SALATALIK YADA MARUL YENE BILIR
KOLAY GELSIN

canim bak sende guzel kilo verebilirsin kisa bir sure sonra 80/70/60 olursun ellimden gelen destege veririm sanada sen de basaracaksin allahin izniyele :1hug:
sexsicim asiyi size emanet ediyorum eti bizim yagları elmaların olsun ...kaydirigubbakcemile3

asiyi 60 görürsem ilk sevinecek kişilerden olurum yerimseniben
hadi kolaygelsin ..
ramazanda nasıl yapıyordunuz kisabi özet alsam .mümkünse.buyrunnnnnnnnn

ay liste üstüme düşmüş gördüm .:roflol::roflol:

X