Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

slm kızlar ben uzun zamandır girmiyodum çünkü moralim çook bozuk zaten öncedende yazmıştım siz 5 verdiyseniz ben 1 verdım bugun 17. günüm ve ben anca 67 kilo olabildim off yaa çok üzülüyorum:1no2:
zaten 72yle basladım nedn böyle bilmiyorum hele şu bır haftadır reglim 1 kılo bıle veremedım elma yiye yiye içim dışıma cıktı ama sonuc cok az ben niye böyleyim yaaaaaaa çok üzgünüm çooookkk

Çorbayla alakalı değil bence, 1 kase çorba da mı içemeyeceksin olmaz öyle şey. Daha çok yeni başladın, insan bazen ilk bir hafta bile veremiyor da sonra birden bire patır patır erimeye başlıyor canım ya.. Biraz sabırlı ol, hem moralini yüksek tut kilo verirken stres olmamalı veremezsin yoksa..

Kaldır şu tartıyı.. a.s

kacamak yapıomuydun hıccc sanırım bendee senın gıbı olcammm benneyaptımki 1.gunum bıttı 300 gr vermısım

Ben arka sayfalara linkler ekledim şekerim, hemen onları indiriyosun ve her akşam iftardan 2 saat sonra evde bu dvd ile çalışıyorsun, gör bak nasıl hızlanacak kilo vermen.. Ben hemen hemen 10 gündür bu şekilde rejim ve spor yapıyorum 3 kilo verdim. Benimde metabolizmam çok ağır çalışıyor oysa.. Ama iyi sonuç aldım..

aslındaa tuvalete cıksam rahtlıcamm kabızlık oldu sanrım bendeee offf yaa 1 ay surem var 10 kılo verırrım ınsallah

canım ıftardan sonraaa mı oluo sadecee ıstedgım zamn yapamasmıyım

seyyy bendee kabızlık var 2 3 gunudrrr cıkamıyrm tuvaleteee kuru kaysı yesemmi

Sabah aç karnına kuru kayısı da çok iyi birde bimde paket çay satılıyor, doğadan form diye. Onlardan hergün 1 tane sallayıp içersen çok iyi geliyor canım. Bizzat denedim onayladım. kaydirigubbakcemile3

Şuna bak hem kabız hemde üzülüyor, bence sen en az 1.5 kilo verdin ama kabız olduğun için tartıya yansıyamadı..

banada olee gelıo cunku 3gundurr cıkamadım tuvalete

canım ıftardan sonraaa mı oluo sadecee ıstedgım zamn yapamasmıyım

Öyle bir terliyorsun ki ağzın kuruyor onun için dedim iftardan sonra diye.. Ben orucun ilk günü sabah yaptım normalde sabah olması çok daha iyi çünkü metabolizmamızı hızlandırırız spor yaparak. Ama susuzluktan perişan olmamanız için iftar sonrası diyorum..
Dayanırım susuzluğa dersen sabah yap daha iyi.

saresu canım merhaba ya ben indiremedin sen yolladığın linki off ya pek anlamıyorum bu bilgisayardan ne güzel anlatmışsın ama olmuyo direk masa üstüne insa tamamda yok sabit dik falan ne bilim işte leptopun beynini bozacam diye korktum

hım elit28 allah senin iyilisini versin emi ben seni hamişle karıştırdım pardon kuşum.canım benim neden hemen tartılım moralini bozuyorsunki aşk olsun sana biz haftada bir tartılacaz demedikmi.hem daha 2. gününmüş mucize olmasını bekleyemezsin ki.bak diyette en önemli şey moraldir.bende çok sabırsızlanıyorum ama tartılmıyorum.önce tartıyı birine ver saklasın.sonra deki ben bu hafta kesin 4 5kilo verecem de bol su iç.yşil çayını iç.elmalarını ye bak gör nasıl veriyorsun cumaya kadar bak burcu demişti dersin tamam mı çiçammmm

tmm canımm hemen tartıyı saklıyrmmm kaydirigubbakcemile5 cuma gününee kadarr tartılmıyrmmm :)amaaa cuma gunudee verememıssemm cok uzulurumbenneyaptımki

elit28 anam babam hada cuma gelmeden karamsarlığa düşüyon kuşum benim.
dur bakalım önce deki ben kilo verecem de
sonra al eline suyunu iç bakam kendine gel
zayıfladığını düşün
herkesin sana harika gözüküyorsun kızım ayy süpersin çok güzel olmuşsun dediğini düşün
sonra aç bakim ordan oynak bi şarkı bağıra bağıra söyle bak nasıl moralin yerine geliyo
sen kendi kendinin moralini bozuyosun be kuşum.bundan sonra olumsuz düşünmek yasakkkkkkkkkkkkkkk ok öpüldün canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…