Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
elit28 anam babam hada cuma gelmeden karamsarlığa düşüyon kuşum benim.
dur bakalım önce deki ben kilo verecem de
sonra al eline suyunu iç bakam kendine gel
zayıfladığını düşün
herkesin sana harika gözüküyorsun kızım ayy süpersin çok güzel olmuşsun dediğini düşün
sonra aç bakim ordan oynak bi şarkı bağıra bağıra söyle bak nasıl moralin yerine geliyo
sen kendi kendinin moralini bozuyosun be kuşum.bundan sonra olumsuz düşünmek yasakkkkkkkkkkkkkkk ok öpüldün canım
ağzından bal damlıyor canım bu hafta çıtır olcem bennnnnnnnnnnnnnselamlar geleceğin çıtır adayları nassınızzz hihoyyyt
ayy cnm dikkaet lütfen kendine eger bönyen gücsüzse bence kendini cokda zorlama cünkü saglik herseyden önce gelirrr canisimmmopuyorumnanaktan
Canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmich bin fransız :sinifsinif:
Eklemişsin çokta zevkli bir çizelge olmuş cumaya bende değiştiricem inşallahBu kilo cetvelini ekleyemedim bir türlü yaa sinir oldum :bbo: klava:
Hoşbukduk canım ay bıraktığımdan beri 10 sayfa laflamışlar oku oku bitiremedim okumadanda yazmayı sevmiyom az konuşun beeeee ben yokkenpelinceeeeeeeeeeeeee hoşgeldin bebammmmmmmmmmm çiçammmmmmmmmmmmm
hamiş bugün oruçsun galiba kuşum allah kabul etsin
yardım edinnnnmafoldumben
bebiş ne oldu ki zayıflayamamışsın okuduğuma göre ama bende de aynı korku var yarın 6. gün verememişsem diye korkuyorum bende mafoldumben
yaa tuvalete cıkamıyrmm okdrr sınırlıyım kıı aglıyrmm yaa offffff
kızlar benim yarın 6. günüm göbeğimde belirgin bi küçülme var gözle görülüyor ama tartıya yansımaz diyede korkmuyor değilim :sinifsinif:
elit28 ben dün başlayamadım yazamadım kbkma dün gerçi bişey yemedim ama baska bir yere gitmek zorunda kaldım elma yiyemedim.elmalarımı aldım bugun basladım bende
saresu canım merhaba ya ben indiremedin sen yolladığın linki off ya pek anlamıyorum bu bilgisayardan ne güzel anlatmışsın ama olmuyo direk masa üstüne insa tamamda yok sabit dik falan ne bilim işte leptopun beynini bozacam diye korktum
yansır tatlım niye yansımasın..zatenbelirgin küçülme var diyosun..
elit bol su iç tatlım aslında elma bağırsaklşarı çalıştırıyor..dogadan form çay var hamis söylemiş oda faydalı olacaktır..
evet ya sıla ama korkuyoruum inşallah vermişimdir kaydirigubbakcemile2
hamiş sen kacmak yaptın demı yemek fılan