Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

COK TESKKUR EDERIM AMAAA AGLICAMM SINRIMDENN YAAA tuvalete cıkamıyrmm kaysıı fılanda yedımm offfffffff:gitme:

selamlar geleceğin çıtır adayları nassınızzz hihoyyyt
ağzından bal damlıyor canım bu hafta çıtır olcem bennnnnnnnnnnnnn
ayy cnm dikkaet lütfen kendine eger bönyen gücsüzse bence kendini cokda zorlama cünkü saglik herseyden önce gelirrr canisimmmopuyorumnanaktan

evet canim sende dikat et hem sende gec aciyorsun valla ancak sen anlarsin suan beni cunku cok zor hele o son saatler bugun ellimi kaldiramadim
eyer yarinde boyle olursam subata geri kalani tutacam cunku boyle orucdanda birsey anlamiyorum ruh gibiyim ama suan iyim ilac aldim iki tane anca kendime geldim allah sabir versin herkeze[/QUOTE]
ay bu sigara var ya açlık maçlık hak getire o bitiriyo işi seksiii
ich bin fransız :sinifsinif:
Canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu kilo cetvelini ekleyemedim bir türlü yaa sinir oldum :bbo: klava:
Eklemişsin çokta zevkli bir çizelge olmuş cumaya bende değiştiricem inşallah

pelinceeeeeeeeeeeeee hoşgeldin bebammmmmmmmmmm çiçammmmmmmmmmmmm
Hoşbukduk canım ay bıraktığımdan beri 10 sayfa laflamışlar oku oku bitiremedim okumadanda yazmayı sevmiyom az konuşun beeeee ben yokken

merhaba kızlar

gece bebğim uyandığında için aniden çıkş yaptım kusura bakmayın sonrada uyumuşum..

sexybebk şimdi nasılsın tatlım umarım iyisindir,kendine iyi bak tatlım..
ayşe1905 tatlım seni çok merak etmiştim.geldiğine çok sevindim
arda alya canım sen bugün sanırım oruçlusun bebkle yanlızsın bide dikkat et kendine.bak dün tansiyonunda düşmüş

pelinnhoşgeldin canımmm..

ve tüm bu diyeti yapan kızlar umarım iyisinizdir..kabızlık olabilir bol su için.ve tartılıyosunuz bunu yapmayın beyninizin size oyun oynamasına izin vermeyin.niye az verdim deyip kuruntu yapmayın.diyet moral işidir hemen moralini bozup kilo vermenizi engellemeyin..

kızlar benim yarın 6. günüm göbeğimde belirgin bi küçülme var gözle görülüyor ama tartıya yansımaz diyede korkmuyor değilim :sinifsinif:

yaa tuvalete cıkamıyrmm okdrr sınırlıyım kıı aglıyrmm yaa offffff

canım ağlama ya olurmu hiç moralini sakın bozma daha ilk günden tartıma bak ben nerdeyse 1 haftadır hiç tartılmadım güzelim merak etme iyiolacak zayıflayacaksın bak bim de çay var diye yazmış arkadaşımız onu bi dene bakalım olacak olacak moralini bozma alkisalkisalkis a.s.

kızlar benim yarın 6. günüm göbeğimde belirgin bi küçülme var gözle görülüyor ama tartıya yansımaz diyede korkmuyor değilim :sinifsinif:

yansır tatlım niye yansımasın..zatenbelirgin küçülme var diyosun..

elit bol su iç tatlım aslında elma bağırsaklşarı çalıştırıyor..dogadan form çay var hamiş söylemiş oda faydalı olacaktır..

Son düzenleme:

tamam işteee, sabit diske kaydet de masa üstüne iner. Sonra diğerlerine de sabit diske kaydet de. Tek tek indir sonra birleştir hepsini yazdım arka sayfada bi yerde.

evet ya sıla ama korkuyoruum inşallah vermişimdir kaydirigubbakcemile2

bagrsak problemi ceken arkadas elma sirkesini dene. . olmadi sapah ac karna 2 kuru incir 2 kur kaysi ye ve 2 bgrdak ilik su ic 3 gun sapah bole devam et emin ol biter skintin. .

hamiş sen kacmak yaptın demı yemek fılan

canım yemek değilde ama üzüm yedim mesela armut yedim bide bi kaç kaşık çorba tabi hepsini bi arada yemedim ekmek kesinlikle yemedim azıcık çerez filan öyle ama yinede belirgin küçülme var benim göbişte kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…