Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

ya orasi oyle canim ama yinede, uzuluyorum valla.
Simdi istedigim zaman gidip geliyorum maar als ze verhuizen dan is dat maar 1 keer in de week :bbo:

Nu is dat 4-5 keer in de week :umursamaz:

Neyse canim ya, alisirim inschallah mafoldumben

EE sen neler yapiyosun, studeer je nog?

nee nee ik ben allang afgestudeerd ik werk in hasselt maar nu ben ik meer met men eigen bezig ik wil zo vlug mogelijk vermageren ik ben al 29kg vermagerd maar moet er nog af hebben

bugün güne bomba gibi başladım kahvaltımı yaptım 3 bardak su içtim yeşil çayımı içtim birazdAN elmamı yiyecem

bugun kımseee yokk morelım cok bozukk motıvee ıstyrmm bugun 2.gunumm vee sadecee 300 gr vermsımmm 1.günde :gitme:

bugun kımseee yokk morelım cok bozukk motıvee ıstyrmm bugun 2.gunumm vee sadecee 300 gr vermsımmm 1.günde :gitme:

Aşkolsun minik kuşum ben varım yaa! :teselli:

Ne zaman tartıldığını merak ettim, en doğru zaman, sabah wc gittikten sonra aç karnına ve sadece iç çamaşırlarınla tartılmaktır. Hem daha 2 gün olmuş dur bakalım 3-5 gün geçsin bak nasıl gidecek kilolar patır patır.. a.s Sıkma tatlı canını.. :1hug:

Aşkolsun minik kuşum ben varım yaa! :teselli:

Ne zaman tartıldığını merak ettim, en doğru zaman, sabah wc gittikten sonra aç karnına ve sadece iç çamaşırlarınla tartılmaktır. Hem daha 2 gün olmuş dur bakalım 3-5 gün geçsin bak nasıl gidecek kilolar patır patır.. a.s Sıkma tatlı canını.. :1hug:

kalktımm tuvaletımı yaptımm sonraa iç camsırımlaaa tartıldımm sadeceee 300 gr vermısım :KK43: 50lere inmeyi cok ıstyrmm oyuzden morelım bozukk acqaba dun ıctıgım corbadan dolaymııı ıcmıcemmm bugun:umursamaz:

X