yaaa güzel dileklerin için çok teşekkür ederim, umarım istediğimiz sonuca ulaşabiliriz
bana katılmak istersen çok mutlu olurum en azından birbirimizi motive ederiz çünkü bugün 4. günüm ve bugün gerçekten müthiş bir açlık var hahahahsh
ya açıkçası kural koymak gibi değil de eğer senin de atıyorum 1 ay sonra bi planın yoksa bence bu diyeti sabah kahvaltılı bi şekilde yapmalısın zaten doğrusu da bu ama ben 1 ay sonra ailemin yanına gideceğim için beni bu halde görmelerini istemediğimden ve hiçççç birrrr kıyafetimin üstüme olmamasından dolayı böyle inanılmaz derece de katılaştırdım.. çünkü bu elma diyetinin içeriği sabah tercih edeceğin ekmek ve yanında peynir domates yeşillik vs sonrasında ise ilk gün 1.5 kilo, 2. gün 2 kilo elma vs vs gibi yapılan bi liste ama sırf ben kilo veremem diye korktuğum için inanılmaz katılaştırdım kahvaltı yok sadece günde akşam yatana kadar 2 saat arayla 4 elma yiyorum yani kendime göre uyarlamış oldum o sebeple eğer sende bana katılmak ve bu diyete başlamak istersen eğer çok acilen kilo vermen gerekmiyorsa asla benim gibi yapmanı önermiyorum, diyeceklerim bu kadar